Arama sonuçlarınız

1. atizm

mordoğan-karaburun-yeniliman- yaylaköy gezi düşüncesi

selamlar değerli dostlar, daha öncede yapmıştım, şimdi yaz bitmeden tekrarlamayı, hatta bu kez yukarılara, yaylaköy e filan çıkmayı düşünüyorum, yaz bitmeden, eylül ayı içerisinde, bi haftasounu cumartesi veya pazar olabilir, sabah saat 8 den akşam 10 a kadar, toplamda 200 km bulacak bi gezi...
  2. atizm

21 temmuz izmir-tire hem gezi hem egsoz

selam değerli motorcu dostlar, 21 temmuz günü izmirden tire ye egsoz yaptıramaya gitmeyi düşünüyorum, tiredeki meşhur egsozcu bi abi ye, bu gezide bana eşlik edecek arkadaşlar olursa gayet hoş olur, gidip bi tire kebabı yer döneriz toplamda 150 km filan, ilgilenen olursa buraya da yazabilir pm...
  3. atizm

sıfır motor alırken dikkat edilmesi gereken hususlar

değerli motorsever dostlar daha önce benzer konular açılmış farkındayım ama bayiden sıfır motor alırken dikkat edilmesi gereken hususlara kimse dikkat çekmemiş, 2. el filan değil baya sıfır makina, mesela ordan mont kask gibi alışveriş tavsiye edermisiniz ?
  4. atizm

motosiklet icin kredi cilesi

Selam değerli motor severler 10 bin tl değerindeki sıfır motor alabilmem için kredi başvurusunda bulundum, ancak bankanın bana vermiş olduğu cevap 6 ay bi işyerinde sigortamin yatmış olması gerekiyormus. bu arada benim isimde bi bölüm değişimi oldu, yani ana işveren ayni ancak taseron şirketler...

Yeni mesajlar