Arama sonuçlarınız

1. X

Bumoto Calibre 250RR 2013 Model Yakın İncelemem

~Bunlarda 2012 İle Yandan Çekilmiş Fotoğraflar~ ~Benim Yorumlarıma Gelirsek~ -Öncelikle Belirmeliyimki Orjinalden Performans Eksozu Calibre 2013 Modelinde Kaldırmış Sanırım Trafikten Gelen Şikayetler Doğrultusunda.. -Benzin Göstergesini Göremedim Dijital Yapmış Olabilirler Sadece...
  2. X

Denizli Kiralık Motor Lazım

Evet Arkadaşlar Almadan İhtiyaç Dolayısıyla Kiralamak İstiyorum.. Denizli'de Racing Motor Kiralayan Var İse Mesaj İle Ulaşabilir... Saygılarımla,
  3. X

Calibre 250R Hyosung GT 250 R Honda CBR 250 R AnkeT

Evet Arkadaşlar 3 Marka Arasında Gidip Geliyorum Bumotoya Yakınım Şuanda Görünüş Olarak Ancak Motoran Ustası Bir Abimizin Arkadaşıydı Konuştum Benim Yanımdan Çıkmazsın Dedi... Benimde Aklımda Çelişkiler Oluştu. Sizin Yorumlarınız Benim İçin Herşey Demektir Şimdiden Teşekkür Ediyorum..
  4. X

Arkadaşlar Racing Motor Alacağım 5000 TL Kredim Var Yardımlarınızı Bekliyorum..

Öncelikle herkez Selamlar Arkadaşlar, 4 Yıldır Motor 1,5 Yıldır Sürekli Trafik İçinde Motor Sürücüsüyüm Motora Başlangıcım Scooter İle oldu ve Artık Güzel Bir Racing Motor İle Devam Ettirmeye Karar Verdim.. Öncelikle benim İstediğim, -Hız Merakım Var CBR125 İnceledim 130-140 Geçmiyormuş...

Yeni mesajlar