Arama sonuçlarınız

1. serdar1547

SOĞUK HAVADA ÇALIŞMAMA(MONDİAL 150 MR)

Merhaba Arkadaşlar; Yaklaşık 5 aydır Mondial 150 MR marka motosiklet kullanıyorum, fakat havalar soğuduğundan beri motosikletim çalışmakta sıkıntı yaşatıyor bana... Ciklesini çeksem bile çalışmıyor kolay kolay, dün de marşa basa basa aküyü bitirdim, sizce motor neden çalışmıyor? Üstelik daha...
  2. serdar1547

Büyük motor, büyük masraf...

Merhaba Arkadaşlar; Yaklaşık oniki yıldır motosiklet kullanıyorum ama kullandığım motorlar hep çin malı, en büyüğü 200 cc olan, beni kullandığım süre boyunca hiç zora sokmayan, maddi açıdan yormayan, tek silindirli motorlardandı, bundan yaklaşık 8 ay önce 2001 model YAMAHA FZS 600...
  3. serdar1547

Rüzgar yine motorumu devirmiş, bu tür durumlar için neler yapılabilir?(Resimli)

Merhaba Arkadaşlar; Başlıkta da dediğim gibi rüzgar yine motorumu devirmiş, sabah yağmur yağacak diye motorun üzerine çadırını örtmüştüm ama akşam üzeri yani iş çıkışı bir geldim ki motor yerde yatıyor, daha önceki motorlarım hafifti rüzgara yenik düşebiliyordu, bu motor ağır düşmez diyordum...
  4. serdar1547

MOTORUMA FAZLA FİYAT MI YAZMIŞIM?

Merhaba Arkadaşlar; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2001-model-yamaha-fzs-600-takasli-tum-ekipmanlariyla-beraber-275189748/detay/ İlandaki motor bana ait, bu motoru aldım ama ailem bu motora çok hızlı diye aşırı tepki gösterdiği için satmak zorunda kaldım, hiçbir şekilde...
  5. serdar1547

4 silindir motordan çıkan egzos sesini azaltma

Merhaba Arkadaşlar; Motosikleti aldığımdan beri motorun sesinden dolayı sürekli hakkımda İlçe Emniyet Amirliğine şikayette bulunuluyormuş, bugün yine trafik polislerince yolum çevrildi, küçük bir ilçede yaşıyorum, savcılık kaleminde zabıt katibi olduğum için ceza yazmıyorlar ama sürekli uyarı...
  6. serdar1547

600 CC 4 Silindirli Motora Geçiş

Merhaba Arkadaşlar; Uzun yıllar çin malı motor kullandım, hiçbirinden de şikayetim olmadı, kullandığım motorlar hep çin malıydı, Arora Tiger 200 ve Arora Ars 180 gibi motorları yaklaşık 4/5 sene boyunca kullandım, öncesinde kullandığım motorları saymıyorum bile, bakım haricinde bir masraf da...
  7. serdar1547

YAMAHA FZS 600 GÖSTERGEM ÇALIŞMIYOR

Merhaba Arkadaşlar; Geçen hafta 2001 model YAMAHA FZS 600 aldım. 2001 model, motorumun hız göstergesi çalışmıyor, devir saati de arada bir aniden kalkıp iniyor bazen hiç kalkmıyor, kalkınca 4000 deviri zor geçiyor, motorun gidişinde felan hiç sıkıntı yok ama ibrelerde sıkıntı var, sizce sorun...
  8. serdar1547

GÖSTERGEM ÇALIŞMIYOR

Merhaba Arkadaşlar; Geçen hafta 2001 model YAMAHA FZS 600 aldım. 2001 model, motorumun hız göstergesi çalışmıyor, devir saati de arada bir aniden kalkıp iniyor bazen hiç kalkmıyor, kalkınca 4000 deviri zor geçiyor, motorun gidişinde felan hiç sıkıntı yok ama ibrelerde sıkıntı var, sizce sorun...
  9. serdar1547

Konjektör neden patlar? Resimli

Arkadaşlar 15 gündür akü-şarj problemim vardı,son çare olarak konjektörü söktüm bir baktım,konjektör aşağıdaki gibi...Sizce bu parça neden bu hale gelir?
  10. serdar1547

Akü-Şarz Problemi

Merhaba Arkadaşlar; Bundan bir hafta önce akü arızası ile alakalı bir konu açmıştım.Sonuç olarak aküyü değiştirmiştik fakat şu an yeni taktığım akü de bitmek üzere...Sanırım şarj ile alakalı bir sorun var çünkü motor çalışır durumdayken akünün eksi kutbunu söktüğüm anda motor susuyor,bir de...
  11. serdar1547

marş basmıyor...

Merhaba Arkadaşlar... Son dört aydır motora doğru düzgün binmiyordum,kış soğuklarından dolayı ayda bir kez felan ancak biniyordum,son bir/iki haftadır ise aktif bir şekilde biniyorum fakat marşa bastığımda bazen sadece akü tarafından bir cızırtı geliyor,motor çalışmıyor.Bu konu hakkında bir...
  12. serdar1547

Far Yanmıyor...

Merhaba Arkadaşlar; Arora Ars 180 marka motosiklete sahibim,yaklaşık bir yıldır beraberiz ve bu aralar farı kendi kafasına göre yanmaya başladı.Bazen hemen yanıyor bazen de hiç yanmıyor ve burda baktırabileceğim hiç bir usta yok.Sizce sorun nerde olabilir? Not 1:Far ampulu patlak değil Not...
  13. serdar1547

Motosiklet Far Sorunu

Merhaba Arkadaşlar; Biliyorum konunun yeri burası değil ama diğer sayfa pek ilgi görmediğinden ve sorununda acil olduğundan dolayı burda paylaşmak istiyorum. Arora Ars 180 marka motosiklete sahibim,yaklaşık bir yıldır beraberiz ve bu aralar farı kendi kafasına göre yanmaya başladı.Bazen hemen...
  14. serdar1547

Motosikletde dizlerin üşümemesi için rüzgarlık yapmak için;

Merhaba arkadaşlar; Ben yaz-kış motor kullanmak zorundayım ama bu aralar,bizim buralar iyice soğudu...Ne yaparsam yapayım sabahları dizlerimin üşüdüğünü hissediyorum,kışlık motosiklet pantolonumda var,içlikte var ama biraz hızlanınca rüzgarın iğne gibi girdiğini hissediyorum.Bunun için birinci...
  15. serdar1547

ARORA AR 180-19 ile toroslara doğru(serdar1547)

26 mayıs 2013 benim için güzel bir gün,nöbetim yok,dükkan kapalı,motorum kapıda hadi bir yerlere gidelim der gibi bakıyor bana,havada mükemmel ve karşımda toroslar daha önce hiç gitmedim ne yolunu bilirim ne de kendini... atlıyorum motora ufak tefek bir şeyler aldıktan sonra ve yola koyuluyorum...
  16. serdar1547

Yeni Motorumdan Bir Kaç Kare (Arara AR 180-19)

uzun süredir beklediğim motorun nihayet geldi,motorumu istanbuldan kredi kartına(bonus) 18 ay taksitle almıştım(3650 toplam ödediğim para ama yanında 120 tl değerinde büyük motosiklet çantası aldım bir de 35 lira değerinde çadır aldım yoksa motor 3,500 lira) 20 gün önce ve bugün bana ulaştırıldı...
  17. serdar1547

Motosiklet pantolonunun içine astar şeklinde suni deri pantolon diktirme fikri

merhaba arkadaşlar şu an kullandığım goretex malzemeden üretilmiş bir motosiklet pantolonu var ama soğuklarda rüzgarın geçtiğini hissediyorum bir de aşırı yağışlı günlerde acayip su geçiriyor bu pantolon ve benim de aklıma bu motosiklet pantolonunun altına astar gibi suni deri pantolon diktirme...
  18. serdar1547

Motor şeçimi (yardım)

merhaba arkadaşlar bir yıldır beraber olduğum arora tiger 200 ümü elde olmayan sebeplerden dolayı satmak zorunda kaldım aslına bakarsanız sattığıma da çok pişmanım(üç gündür uyku uyayamıyorum)...neyse asıl konuya gelecek olursak üç gündür motorum yok ve ben şimdi lifan 150 discovery almak...
  19. serdar1547

ilginç bir motosiklet ilanı

Arkadaşlar Kayseride bulunan motosiklet ilanlarına bakarken farkettim ilanı,kesinlikle motoru kötülemek gibi bir niyetim yok,ilana koyan arkadaşı da ama ilana bakılırsa motorun bulunduğu yer Avanos,satış alınacak yer İzmir,motorun ilanının verildiği yer Kayseri... ilan bu...
  20. serdar1547

arora tiger 200 ile bu moto calibre 250 takasında sorun ...acil yardım

Arkadaşlar diğer konudan bilen arkadaşlar zaten biliyordur ama ben yine yazayım şu anki motorumu verip üstede 3,000 lira verip bu moto calibreyi alıp gelecektim ama biraz önce farkettim ki alacağım motorun kullanıcısı beyaban adıyla sitede şöyle bir yorum yapmış "hararetin yükselmesine ragmen...

Yeni mesajlar