Arama sonuçlarınız

1. P

Motorsiklet Oynar Vidalar İçin Sprey Vardı Adını Bilen ?

Arkadaşlar hani çok titreşim yapan motorsikletler için vida gevşemesini önlemek için bi sprey veya ona benzer birşey varmış bi yerden duydum bunun adını ve fiyatını bilen varmı ve buna benzer yararlı spreyler veya kullanılabilir neler var motor bakımı için ?
  2. P

Yardıma İhtiyacım Var Motorsiklet Muayeneleri Hakkında.

Arkdaşlar çok fazla konu açıyorum fakat öğrenmem gereken çok şey var daha yeniyim bu ortamda o yüzden hatam varsa düzeltin.. Öncelikle bu hafta içinde 2. El motorsiklet almayı düşünüyorum fakat 1 yıl muayenesi geçmiş motorun ve ben ilk defa alacağım için muayene hakkında sorum olacak.. 1-) Bu...
  3. P

Motorsikletler İçin Trafik Sigortası Zorunlu mu ?

Selamun Aleykum; Arkadaşlar yeni motor almayı düşünüyorum 2. el , borcu harcı yok ruhsatı da üstüme alıcam ama trafik sigortası hakkında sorularım var öncelikle; Trafik Sigortası yaptırmam şart mı, yaptırmazsam herhangi bir cezası varmı ? Yaptırırsam fiyatı ne olur ve ne zamana kadar süresi...
  4. P

125 CC lik Motoru 150 CC ye Çevirme İle Bilgi ve Fiyat İstiyorum Teşekkürler!

Arkadaşlar forumda çok okudum 125 CC lik motoru 150 CC yapan çok arkadaş var ve benim motorum Mondial 125 KT, acaba onların tecrübelerine güvenerek soruyorum hangi parçalar tam olarak ne değişim görüyor ve toplam fiyat nedir , Şimdiden teşekkürler. Not; Lütfen konu dışım mesajlarla ve bilmişlik...
  5. P

Motorsiklet Yağı Kaç KM de bir Değişmesi Gerekiyor ?

Arkadaşlar daha motorsiklet acemisiyim kafama takılan soru genel olarak motorsikletlerde yağ değişimi kaç km de bir olmalıdır en temiz km aralığı kaçtır ve motor 2005 Model KT 125. Bilgilerinizi Bekliyorum....
  6. P

Biraz da Gülelim :)

Can sıkıntısından öylesine rast geldiğim bi video beni güldürdü belki sizde de bir tebessüm yaratır :) http://youtu.be/eQM7ysljbTI
  7. P

Yatay Silindir ve Dikey Silindir Arasındaki Fark Nedir Yardım ?

Motorsikletler yatay ve dikey silindir olarak ayrılıyor bu konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yorum yapabilirmi ama lütfen anlayabileceğimiz şekilde olsun ve ve ve lütfen az terimli olsun :) motorsiklet dünasında yeniyim de :) Mesela avantajları ve dezavantajları olarak yorum...
  8. P

Bu Laz Uşağını da Aranuza Aluuuuunnn :)

Merhaba Trabizondan 3 Aylık Motorcuyum :) Bu güzel forumda bende abilerimin ve arkadaşlarımın tecrübelerinden faydalanmak, bilgi paylaşımı yapmak istiyorum. Pek canlı bir forum olmasa da geleceği olan forum sadece biraz daha fazla iletişime geçmesi gerekiyor üyelerin. İnanın bana bu forum...
  9. P

Düşük Beygir Güçlü Motorlar İçin Önerdiğiniz Kask Modelleri ?

Arkadaşlar 100 ila 125 CC arası yatık veya dik silindir şeklindeki sadece ulaşım amacı için sürülen motorsikletlere uygun kask modelleri ve fiyatlandırma bilgisi verebilirmisiniz nasıl kask uygun gider fiyatı nedir ? Şimdiden teşekkürler.. :king:

Yeni mesajlar