Arama sonuçlarınız

1. C

Seyhan 150 Vites Atıyor ama motor haraket etmiyor.

Hayırlı geceler arkadaşlar. 3 gün önce motorum seyhan 150 yi sattım. sattığım kişi motoru bir arkadaşına vermş ve motorda sorn çkmş motor vites attıktan sonra haraket etmiyormuş. bulunduğumz yerde düzgn usta yok . birisine götrmş debriaj balatası bitmş demiş. başka ilçeye gitmesini söylemiş...
  2. C

Seyhan 150 Km Saati Sorunu

Arkadaşlar daha öncede konu açmıştm yeni km saati aldım 90 ı geçmiyor diye.. o km saatini yenisi ile değiştrdm bu saattede 100 110 u geçmyo bazen 100 e bile gelmiyor. vitesi boşa alıp gaza köklediğmde ibre 40 ı fln buluyor kalkş yaptktan sonra ibre hemen oynamıyor yolda giderkende gaza birz...
  3. C

Akü boşalıyor acil yardımm ..

Merhabalar arkadaşlar seyhan 150c motorum var yaklaşk 2 hafta önce elektrk tesisatm yandı sil baştn yeni tesisat yapıldı .. bulnğm yer amasyanın taşova ilçesi burda da motorsiklet ustası olmadğndan tokatın erbaa ilçesne gittim yaklaşk 24 km.. motoru sornsz 2 gün kullandm iki günün sonunda...
  4. C

Seyhan 150 Sigorta Attı Yardım..

Arkadaşlar 30 dk önce motorumla iş yerine gitmek için yola çktm çalştrdğmda sorn yoktu gittim sonra tekrar eve dönmek içn bindiğmde marş basmadı ayakcıkla çalştrdm sigortanın attığnı anladm gittim sigorta aldım taktım çalışmasında sorun yok yanlz sinyaller çalışmaz oldu neyden kaynaklrn yardm...
  5. C

Km Saati Geç Çalışıyor ve 80 km'den yukarı çıkmıyor Acil yardım

Arkadaşlar Kanuni Seyhan 150 Motorum var Motorumu ikinci el aldım aldığımda km saati bozuktu bende gittim komple sıfır gösterge aldım internetten Km Saati 2. vitesten sonra çalşmaya başlıyo ve 80 km'den yukarı çıkmıyor yanımda arkadaşımn motoru var o 100 110 km hız gösterirken benimki 80...

Yeni mesajlar