Arama sonuçlarınız

1. Scorfield

Elektrik Tesisatı

Arkadaşlar S.a Superlight 150 keeway komple tesisati Nerden bulurum yada ben nasil çekerim sorun akuden gelen kablo yignlarinin yani iki kola sol ve sağ kola sinyal ve kontaga gelen kabloların yerleri ve renkleri Kimi kablodan 3 kol ayriliyo kimnden 5 Ustaya goturduk teslim aldıktan sonra...
  2. Scorfield

Ramzey Qm250 amortisör Keçesi bulunmuyor...

Arkadaşlar Hayırlı kandiller benim Qm250 m var çok memnunun. Ama sol amortisör iç keçe patladı amortisörn yağı sızıyo Ve nerrdeyse Cok az kaldı Artık Ses Yapıyor Elinde olan yada nerde Oldugunu bilen Gönderebilecek Ustalarımız Abilerimiz kargo falan önemli değil Ankarada bulamadım 55\37 ölçüsü...
  3. Scorfield

Fiyat Düştü 1.200 Masrafsız Acil

Motorun Bakımları Yapıldı Yağı Balataları Zincir Bakımları Aklınıza Ne Gelirse ... 200 cc Tek Silindir. 5 vites Çekişi Ve Eksoz Sesine Hayran Kalacaksınız.. Anında Satışını Veririm.Bu Fiyata Bu Motoru Bulamazsınız.Fitatta aklınıza Bişey Gelmesin Nakite ihtiyacımdan Veriyorum .Hangi Ustaya...
  4. Scorfield

Elekktrik Tesisatı Bilgili Arkadaşlarımın Yardımını Bekliyorum

Arkadaşlar bende Pıonner'in qm-200 modeli var elektirik tesisatında problemlerim var oldukça bu yüzden elektirik şemasını arıyorum bulan bilen varsa yardımcı olur ise gercekten cok sevinirim şimdiden teşekkürler...
  5. Scorfield

Pıonner QM-200 200cc motor Sübap Ayarı

Pıonner QM-200 200cc motoruma Sübap Ayarı Yapıcam Ama Emme Eksoz Değerleri Kaç Olmalı Bilmiyorum Ve Manuel Değerlerini Bulamıyorum Bilgisi Olan Varmı Abilerim Ablalarım :)
  6. Scorfield

Krank Kolu Uyumu Bilgisi

Selamınaleyküm.. KOPMLE KRANK ALACAM ARKADAŞLAR Arkadaşlar motorum pıonner qm-200 200 cc chopper krank vites ayagı ve manifolt buldum .Ustanın biri kranka 500 tl manifolta 40 tl dedi araştırdım..Eğer bunlar Benim Bebeğime Olursa Alıp Başka ustaya Taktıracağım..Yardımcı Olur musunuz. ...
  7. Scorfield

Motordan Gelen Takır takır Sesleri...

SelamınAleyküm Herkese Arkadaşlar Bende 200 pıonner chopper Var Aldım Alalı Ustalarsan Bir Gün Yüzü Görmedim ... Şimdide Motordan Silindir İçinden Tak Tak sesler Geliyor... Bir Ustaya Götürdüm Ostim'de Krank Mİli dağılmış olabilir İçeride Birşeyleri Yemiş Ama Ben Bişey Olmaz Dedi (Muammaya...
  8. Scorfield

Akü Şarj Edilir mi ? Çünkü Boşalıyo Kendiliğinden

Selam arkadaşlar Herkese Merhaba Bende 200 cc Pıonner Motor Var Mars Sürekli Problem Cıkarıo Akü Boşalıo Biliyorum Bi Yerden Şase Yapıo Çünkü Mesela 2. Viteste giderken benzin ışığı Titrio Mesela Gecenlerde Sadece Kontak Açık ilen Marş Motoruna Elimi attım(Deponun Altında) Kızarmış Piliç Gibi...
  9. Scorfield

Marş Ve Akü Problemi

Selam arkadaşlar Herkese Merhaba Bende 200 cc Pıonner Motor Var Mars Sürekli Problem Cıkarıo Akü Boşalıo Biliyorum Bi Yerden Şase Yapıo Çünkü Mesela 2. Viteste giderken benzin ışığı Titrio Mesela Gecenlerde Sadece Kontak Açık ilen Marş Motoruna Elimi attım(Deponun Altında) Kızarmış Piliç...
  10. Scorfield

Pıonnnerr 200 cc Chopper'e Bakacak Güvenilir Motor Ustası Tavsiyesi(Ankara)

Arkadaşlar Merhaba ... Günaydın Bnde 200 cc Pıonner Chopper var Ufak tefek sıkıntıları vardı eksozdan Ses Geliodu Far Sağlam Değildi . Sinyallere Flosör Takılcaktı Bide Karbruratör Boazı Değişcekti Bi usta Geldi.Hakkı usta Gimattan Sağlam Motoru Bozdu Bosta Müşürünü Bile Kırdı Far Dağıldı...
  11. Scorfield

Chopper İçin Gidon(dreksiyon Tavsiyesi

Benim Motorum Bu Arkadaşlar Bn Buna Dreksiyon Takacam Oda : İTHAL MS4263 GİDON 125 KT Bu bnm Motora Olurmu Nasıl Takarım Başka Parça Gerekirmi Ve Virajjlarda Çok Zorlanıyorum Yüksek Şimdiki Direksiyon Sorun Biraz Rahatlar mı Şimdiden Tşkler
  12. Scorfield

Pıonner 200 cc Chopper motor Sorunu

Pıonner 200 cc Chopper Sorunu Selam arkadaşlar Öncelikle Tekeriniz Taşa Değmesin İlk Motorumu Aldım pıonner 200lk Aldıgımda bişi yoktu Motor kısmı süperdi bi direksiyon orj değildi bi sinyal calımıodu bide eksozdan ses geliodu bi kere az bişi Yatırdım Motoru Direksiyon Eğrildi Bi...
  13. Scorfield

Pıonner 200 cc Chopper Sorunu

Selam arkadaşlar Öncelikle Tekeriniz Taşa Değmesin İlk Motorumu Aldım pıonner 200lk Aldıgımda bişi yoktu Motor kısmı süperdi bi direksiyon orj değildi bi sinyal calımıodu bide eksozdan ses geliodu bi kere az bişi Yatırdım Motoru Direksiyon Eğrildi Bi kerede kaza yaptm motorla alalı 1 hafta...

Yeni mesajlar