Arama sonuçlarınız

1. neocasarea

motor aski demiri yardim..

merhaba arkadaslar acil yardim istiyorum agility city 125. motor aski demiri aparati yamuldu arka kavramanin oldugu yer arka tekerle beraber saga dogru dondu motor sola cekiyor. parcayi hic biryerde bulamadim acaba bileniniz varmi baska motorunki uyarmi yada tornada yaptirabilirmiyiz. simdiden...
  2. neocasarea

apache veya ybr takasli agility city

arkadaslar kaya gibi :) olan scooterim agility citymle artik yollari ayirma vakti geldi vitesli motorla takasta olur. daha 4400 km de yagi suyu tertemiz :) ilk vizesi odenmis hicbir problemi yoktur. http://www.sahibinden.com/113756402 buda ilan linki.
  3. neocasarea

Scooter almam lazim bi el atin konuya.

arkadaslar oncelikle selamun,aleykum. simdi benim bir scootera ihtiyacim var ucuz yollu birsey olmasi lazim 2000 lira civari speedfiht2 denen zikkimla,tanistim cok hosuma gitti zibidi ama 10 yasina yaklasmis bide 1 yasini yeni doldurmus agility aliniyor baya buldum o da gozume ufak gorunuyor...
  4. neocasarea

100 cc altı motorlara da vergi mi geliyor?

bu sekilde vergi konulacagi konusunda bi soylenti duydum acaba bilginiz var mi arkadaslar. herseye zam herseye vergi ne olacak sonumuz allah hayır etsin..
  5. neocasarea

kron xc1000 arkadaslar bisikletten anlayananiz varsa yardim bekliyorum

bende bir kron xc1000 var 1 seneden fazla oldu alali cok seri atik bir bisiklet .. bana soyle bir teklif geldi salcano istanbul m ile takas salcano sifir ama. biri sifir internette baktim 700 lira benim kron 1 senelik 1000 lira civari. salcano hic kullanmadim ne dersiniz..
  6. neocasarea

Kymco Activ 100 cup yardim.

MERHABALAR ARKADASLAR. Bİ CUP MOTOR DA BEN ALMAK ISTIYORUM BIR KYMCO ACTIV 100 VAR MOTOR COK HOSYMA GITTI ILK MOTORUM OLACAK EHLIYETI DE ALDIK. AMA SIZ DEGERLI KARDESLERIME DANISMADAN ALMAK ISTEMEDIM ... YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM YOLDA BIRAKIRMI COK YAKARMI vs. vs..

Yeni mesajlar