Arama sonuçlarınız

1. ogzcngdk

Uludağ Göller Bölgesine 20 Motosiklet Çıkarma Yaptık!

Uludağ'ın zirvesine çok yakın, yaklaşık 2200 metrede bulunan Kilimli göl, Aynalı göl, Karagöl ve Buzlu gölü 20 motosiklet ziyaret ettik. Açık konuşmak gerekirse o bölgeye bu kadar kalabalık çıkmak ve bir sorun yaşamamak şans işidir, çünkü o bölgenin havası çok hızlı bir şekilde değişebilir ve...
  2. ogzcngdk

Uludağda kar sezonu açıldı!

Evet arkadaşlar, bu videoyu burada paylaşmam lazım, malum geçtiğimiz hafta Uludağ'a kar düştü, bende sonu 2230 metre yükseklikteki Aktaş Tepe olan bir rotada sürdüm ve ciddi ciddi 20 cm kar vardı. Uludağın güney cephesi ve İnegöl'ün zirvesi olarak nitelendirebileceğimiz Aktaş Tepe ile birlikte...
  3. ogzcngdk

Sachs Hercules 623-50 Cross Restorasyon Projesi

Selam dostlar, geçen pazar facebookta dolaşırken nadide bir parçayla karşılaştım, fiyatı oldukça uygundur, satan kişi ile iletişime geçtikten yarım saat sonra arabaya atlayıo yaklaşık 200 km lik yola koyuldum. Bu motoru kesinlikle almam gerekiyordu. Daha önce hiç görmemiştim, daha sonra yaptığım...
  4. ogzcngdk

Kirazlı Manastırı ve Ballıpınar Gizli Koy | Kapıdağ Yarımadası

Merhaba arkadaşlar, bu aralar buraları işgal ediyorum ama kusura bakmayın, paylaşmaya değer bulduğum için güzel videoları buraya getiriyorum. :) Bu gezimde favori koylarımdan birisi olan Ballıpınar gizli koya gittim, yol boyuncada çok güzel görüntüler kaydettim. Desteğinizi esirgemeyin lütfen...
  5. ogzcngdk

Meşhur Küçükova Koyu ve mükemmel bi̇r enduro rotasi

Kapıdağ Yarımadası'nın en güzel koylarından olan Küçükova tesis bulunmaması, denizi ve kum yapısının çok güzel olmasıyla son yıllarda insanların ilgisini oldukça çekmiş durumda. Koy ile ilgili bir çok görüntü olsa da deniz altından çekim yapanın pek fazla olmadığını fark ettim ve bu güzel...
  6. ogzcngdk

Kapıdağ yarımadası zirvesine patikalardan çıktım.

Kapıdağ Yarımadasında bulunan Dedebayırı tepesine (720m) patika yollardan çıktım ve muhteşem bir manzarayı seyrettim, iyi seyirler.
  7. ogzcngdk

KARBRATÖR DOSYASI Pilot jet ve main jetin görevi pek bilinmeyen bilgiler

Gelelim şu karbratör dosyasına, artık kullanımı çinden gelen motorlarda bile kalmamış olsa da hepimiz motosiklet hayatımızın bir bölümünde karbratörlü motorlara bindik, ayarladık, temizledik. Sevenimiz oldu, sevmeyenimiz oldu, ben seven gruba dahilim, müdahale edilebilir, ayar yapılabilir olması...
  8. ogzcngdk

Kinroad XT250 Restorasyon Projesi

Merhabalar, biliyorsunuz ben eski püskü motorları adam etmeyi severim.:P Bu motor Mondial MCT 250 ile aynı bloğa sahip motorlardan birisi. Geçenlerde Bursadaki ilanlarda görünce dikkatimi çekti, bu motorla bir tek ben uğraşırım dedim :) Neyse gidip gördüm rezalet ötesi boyası dışında çok...
  9. ogzcngdk

Erikli Yaylası - Uludağ Bursa Keşif Sürüşü

3 Motor geçtiğimiz pazar Erikli yaylasını keşfe çıktık. İyi seyirler:king:
  10. ogzcngdk

Uludağ Yolu Hero X Pulse 200 Sürüş Videosu

Merhaba arkadaşlar, sonunda kendime bir aksiyon kamerası aldım, deneme amaçlı olarak ta Uludağ yoluna çıktım, iyi seyirler dilerim. https://www.youtube.com/watch?v=hbXvr4GMJxU
  11. ogzcngdk

90' Puch Maxi S Projesi (Aynısından bi tane daha aldım)

90' Puch Maxi S model motosikletimi Kütahya'dan aldım. Motorunu temizkledikten ve kontrol ettikten sonra contalarını yenileyerek topladım. Nikel kaplamaya verilecek parçaları belirledim, yedek parçaları temin ettim, vakit buldukça uğraşacağım. Motoru aldığımda bu vaziyetteydi, çalışır ve...
  12. ogzcngdk

2. Motorda Sigorta Konusu

Arkadaşlar herkese merhaba, yakın zamanda kendime bir motosiklet alacağım, ancak şu anda üzerime kayıtlı bir otomobil ve bir motosiklet var. Yaptıracağım sigortada astronomik bir rakam çıkmasından korkuyorum. Otomobilin sigortası var. Motosiklet 50 cc sigortası yok. Yeni alacağım motosiklet 3...
  13. ogzcngdk

85' Puch Maxi Restorasyon Projesi

Selamlar arkadaşlar, geçenlerde facebook marketplacede gezerken Avusturya üretimi bir puch ilanına denk geldim ve fiyatıda oldukça uygundu, daha öncde 2 viteslisini toplamıştım o yüzden bir sempatimde var motora dayanamadım aldım. Bursadan Kütahya Tavşanlıya gidip alıp geldik. Müsait oldukça bu...
  14. ogzcngdk

OGUZ'S GARAGE Bakım ve Tamir garajı youtube kanalı

Merhaba arkadaşlar, kendi araçlarımın bakım ve tamirlerini kendi imkanlarımla yapıyorum bunu yapaken videoya çekip paylaşırsam hem kendim için güzel bir anı arşivi olur hemde bu işleri yaparken beni motive eder diye düşündüm. Şimdilik düzgün video pek yok ama yakında subap ayarı, silindir pistin...
  15. ogzcngdk

Subap ayarı sorunu yardıma ihtiyacım var.

Arkadaşlar bende bir motor var kuba dragon 50 cub motor bloğu var üzerinde 50 cc En son 10w40 yarı sentetik yağ koydum ve motorun subap ayarı bozuldu, soğukken calismamaya başladı. Subap ayarı yaptım, emme egzoz 0.05 mm olucak şekilde ayarı yaptıktan sonra 100 km kadar sorunsuz kullandım daha...
  16. ogzcngdk

HGS ve OGS borcu hakkında

Arkadaşlar merhaba, benim aracımda hgs olmasına rağmen hgs ile birlikte ogs cezasıda geliyor. Ben KGM ye mail attım ama 2 sene önce aradığımda kendi kendine düzelir dediler 2 sene sonra ödemediğim için tebligat geldi eve. Başına bu tarz bir olay gelip nasıl çözdünüz, şu anda borçlar vergi...
  17. ogzcngdk

Yıkık Motor Project 3

Yeni motorumuz Yuki YX200-CS Tornado, çooook eskiden bir dönem satılmış bir racing motor, motoru arkadaşımdan aldım yıllardır yatıyormuş, zamanında motoru kol çıkartmış onlarda çıkma bir cg tip motor bulup takmışlar fakat takarken silindiri çatlatmışlar yağ atıyormuş. Motor çalışıyor fakat...
  18. ogzcngdk

boğulma ve tekleme sorunu çözüm bulamadım

Merhaba arkadaşlar bugünlerde bir motosiklet topluyorum neredeyse son aşamaya geldim ama çözemediğim bir problem var. Motor 125cc windy-s Motor tek marşta çalışlıyor, boşta 6-7 bin devire kadar problem yok, daha sonra teklemeye başlıyor. 1. vitese atıp ilerlemeye kalktığınızda 3-4 bin devir...
  19. ogzcngdk

Cg silindir piston seçimi hk.

Arkadaşlar merhabalar, elimde bir tane cg tip motor var. Buna 63 mm piston ve 73mm boyu olan bir silindir takmışlar, silindiri sıkarken çatlatmışlar ve bu yüzden yeni piston silindir atmak gerekiyor. Bu arada bu piston üst ölü noktadayken yaklaşık 1.5 cm aşağıda kalıyor kısa piston olduğundan...
  20. ogzcngdk

Uzun süredir çalışmayan 2 zamanlı motor

Arkadaşlar merhaba, bugünlerde uğraitığım bir iki zamanlı motor hakkında yardıma ihtiyacım var. Bugün çalıştırmayı denedim ancak bir kaç kere pat pat yapıp çalışmıyor. Ateşleme ve benzin var, hava vidası 1.5 tur çevrili, rölantide normalin biraz üzerinde ayarlı vaziyette. Ancak düzenli...

Yeni mesajlar