Arama sonuçlarınız

1. Lightning

BMW S1000R Detaylı İnceleme

Herkese selamlar,bu bölümünde yeni motosikletim BMW S1000R İncelemesi yer almakta. BMW S1000R'ın; Yakıt Tüketimi, Frenleri, Yol bilgisayarı, 0-100 Hızlanması, Yürüyen Aksamı, Amortisörleri, Sürüş Modları vb. bir çok konudan bahsettik merak edip izlemek isterseniz aşağıdan ulaşabilirsiniz...
  2. Lightning

Bu dolandırıcıya Dikkat! Sahibinden.com

Arkadaşlar selam, Malum r1 arayışındayım ve ilanda şunu gördüm tertemiz bir R1 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-turkiyenin-en-full-r1-i-555808090/detay Fiyat olarakda uygun tutmuş. Daha sonrasında motorun arka planı karlı ve bu kadar temiz yolları görünce şüphelendim ve...
  3. Lightning

SUZUKI ipin ucunu kaçırmış, Bunu Alacağımıza Africa Twin Daha mantıklı değil mi?

Enduro severleri pek sevmiyor suzuki sanırım yada ölü çocuk doğurmayı seviyor. 52bin TL sadece XT modeli için istiyormuş. Yani ben bekliyordum ki 40 olur da Tracer 700 ile aynı kefeye koyarız. 52 bin'e çıktıktan sonra Afrika Twin almak daha mantıklı değil mi? Hatta Twin'i 50bin TL'ye...
  4. Lightning

Honda X-ADV 60.000TL? Bunu bu kadar özel yapan ne?

Hondanın X-ADV'si neden bu kadar pahalı? yani videoyu izledim fakat makine de TCS bile yokmuş. 750CC makineye TCS neden koymazlar ki. Motobaba incelemiş, valla 2. motor scooter düşünüyordum Xmax400 gibi bu biraz daha yüksek diye tercih edecektim fiyatı görünce bi garip olduk :D
  5. Lightning

Lastik Konusu 180 - 190

Merhaba, şimdi sizlere farklı bir konudan bahsedeceğim. jantlarım 5.5inç olsaydı buraya bu konuyu açmıyor olacaktım fakat, 5.83inç olunca aklıma 190 lastik takma fikri biraz biraz yatıyor gibi oldu. Standart lastiklerim 180/55 17 - 5.83 inç jant. fakat ducati forumlarında okuduğum kadarıyla...
  6. Lightning

Ducati Scrambler Icon 2017, İlk Sürüş

Güzel ve bol güneşli havayı yakalayınca, arkadaşımın yeni aldığı Ducati Scrambler Icon 2017 Model motorsikletini ilk kez sürdüm. Monster'dan sonra çok rahat geldiğini söyleyebilirim. Özellikle Ayağa kalkınca küçük bir şok yaşamadım değil :) İyi seyirler..
  7. Lightning

Ducati Monster 796 (İnceleme Tadında Video)

Forumda biraz da italyan görelim değil mi :) Elimden geldiği kadarı ile incelemeye çalıştım. Elbet ki eksikler olabilir. iyi seyirler dilerim :)
  8. Lightning

Yeni Başlayacak Arkadaşlara Fikir Olması açısından Bilinçlendirme Videosu

Yeni başlayacak arkadaşlara, Acaba hangi motor? Kaç cc? nereden eğitim alınmalı? Kimden ne şekilde hangi eğitim alınmalı? 600cc ile başlanır mı? gibi bir çok soruya cevap içeren vlog olmuş. Şimdiden iyi seyirler
  9. Lightning

Ekipman ne kadar önemli? Kask, Kıyafet bizi ne kadar Korur (+18)(Vlog)

Burada paylaşıp yeni başlayacak arkadaşlara biraz ders niteliğinde olsa da +18 yaralanma resimlerinin olduğunu belirtmem gerekiyor. bazı kişiler için zararlı içerik olabilir. Öte yandan Hangi malzemenin bizi ne kadar koruduğu, botun ve diğer ekipmanların ne işe yaradığı, takmadığımız zaman...
  10. Lightning

MT-07 VS SUZUKI SV650A (Karşılaştırma) (Kullanıcı Yorumu) (Video)

Herkese uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, ikimizinde kullanıcısı olduğu Bu cici makinelere bir karşılaştırma videosu daha doğrusu bir kullanıcı incelemesi videosu çektik, sizlerle paylaşmak istedik, Şimdiden iyi seyirler dilerim..
  11. Lightning

8 ay sonra tekrar bahşiş isteyen pompacılar :D

Selamlar, her şey normal, bir benzinlik ve geçen komik dialog :D
  12. Lightning

MT-09 Tracer Test Sürüşü yaptık / Aklım çıktı :)

Değerli bir abim sağolsun Tracer'ı test etmem için bana verdi. Kullandığım en güçlü motor oldu kendisi, ben bu kadar eğleneceğimi inanın bilmiyordum :) İyi Seyirler! Daha Fazlası için takipte kalın dostlar!
  13. Lightning

YZF-R25 Grubu ile Motocafe buluşması / Riva-Anadolu Feneri Gezisi

YZF-R25 grubu ile toplandık ve güzel bir gezi yaptık :)
  14. Lightning

YZF-R25 Buluşması / Marmara Ereğlisi gezi / Ufak Gazlamalar ( Video )

10.01.2016 tarihinde yaptığımız, YZF-R25 grubu ile yaptığımız geziden Kareler ve Video :) İyi seyirler
  15. Lightning

Bu adama Trafikte Dikkat ( Video içerir)

Arkadaş tam güne iyi başladım, hava güzel yerler kuru. trafik yine olduğu gibi felç ama yine sıkıntı değil. Arkadan ne olduğu belirsiz bir herif pat diye geçti yanımdan, aynayı kontrol etmesem ve sağa geçsem öldürecek bildiğin. O yetmezmiş gibi, "ne bekliyon kimi bekliyon" gibi bir tepki...
  16. Lightning

3 Kişi 1 Motosiklet Boğaz Köprüsünde Selfie Keyfi / Video içerir

Bugün gerçekten farklı bir olay ile karşılaştım. Arkadaşlar o soğukta ve o rüzgarda 1 motosikletin üzerine 3 kişi binmişler ve boğazı geçiyorlardı, ne bir kask (Sürücü hariç) nede bir koruma ekipmanı. canlarını hiçe sayarcasına gitmeleri gerçekten kötü bir durum. Umarım kötü bir senaryo ile...
  17. Lightning

R25 / Yeni Kanal / 3. Bölüm / Yarışalım mı :)

Tekrar selam herkese, Kamera açısını dediğiniz gibi düzeltmeye çalıştım. onun dışında kamerama yansıyan olayları sizlere yansıtmak istedim. Öneri ve eleştirilerinize açığım. zaman ayırıp izlediğiniz için teşekkürler. Süpriz 05:58 de :) 00:05 - Yardımsever sürücü 01:06 - Şerit...
  18. Lightning

Yeni kanal / R25 / Günlük olaylar

Kameramın teslimi ile bende yeni bir kanal açmış bulunmaktayım, Günlük olaylar, başa gelenler vb gibi şeylere kanalımda yer vereceğim. hepinizi şimdiden bekliyorum, okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Motor olarak R25 kullanıyorum ve ilk vitesli motorum. Kamera çekimlerini...
  19. Lightning

Yamaha R25 Vites Göstergesi ayarlama Rehberi

R25'in gösterge ışığının nasıl ayarlandığını merak eden arkadaşlar için hazırladığım Video,
  20. Lightning

Sürücü Kursu 19-20 Eylülde olan sınavı 3-4 ekim olarak söylüyor

Arkadaşlar, bu ayın 19-20'sinde olan A2 sınavına girecektim (direksiyon) Kursu aradığımda Milli eğitim tarafından 3-4 ekime alındığını söylüyor. kayıdımı bi sonra ki aya almış olabilirler mi? Yoksa gerçekten A2 için 19-20'sinde sınav yok mu?

Yeni mesajlar