Arama sonuçlarınız

1. beko12345

2012-2014 Hyundai İ20 1.2 D-CVVT Kullananlar

Selamlar. Mevcut aracımı satıp. Ekonomik benzinli bir araç almak istiyorum hatta tüplü şekilde alacağım yada ben taktıracağım. Fabrika verisi şehiriçi 6.1 lt gözüküyor . Ama internette insanlar 10 lt lerden bahsediyor şehir içi. 2012-2014 arası Hyundai i20 1.2 d-cvvt kullanmış olan varmıdır...
  2. beko12345

Satılık Motosiklet aksesuarları

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-motosiklet-ekipmanlari-fiyatlar-icin-aciklamayi-okuyunuz-521494752/detay Motosikletimi satıp araba aldığım için ekipmanlarım satılıktır. 1.86 boya ve 110 kiloya sahibim. Bedenlerini...
  3. beko12345

Arabayla yokuş yukarı geri gelirken çıkan TAK sesi.

Merhabalar. 2009 model 1.4 dizel manuel Ford fiesta araca sahibim. Geçen gün evimin önüne geri geri parketmek istedim. Fakat aracı koyduğumuz yer eğimli, bende geri geri yokuş yukarı parketmek istedim. Tam park yerinin önüne geldim , geri vitese takıp yokuş yukarı çıkmak istedim, yokuş...
  4. beko12345

20-25 bin tl arası araba önerisi.

Merhabalar. Kısacası 20-25 bin tl arası bir araba alacağım. Bana bu fiyatlar içinde yakıt, dayanıklılık ve kolay parça bulunabilmesi gibi kriterleri göz önünde bulundurarak şahin vb araçlar hariç hangi arabaları önerirsiniz ? Aklımda Fiat albea var. Ne dersiniz ?
  5. beko12345

İstatistik 2 Dersi Final Soruları Yardımı

Merhabalar, final dönemimiz geldi. İstatistik 2 dersinden çok ama çok kötüyüm. Şu soruların cevaplarını bugün bulmam gerekiyor. En ufak yardımınız bile çok işimi görecektir. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  6. beko12345

Bilgisayardaki görüntüyü HDMI ile televizyona aktaramama.

Merhabalar. Normalde eski televizyonumda hdmı ı takıp televizyonuda pc moduna alınca ekran direk gelirdi. Lakin bu televizyonda hdmı ı bilgisayara takıp hatta bilgisayarında hdmı ı taktıktan sonra tv nin sony olduğunu algılamasına rağmen bir türlü ekran televizyona yansımıyor. Bilgisayardan...
  7. beko12345

Greyfurt östrojen salgısını arttırıyor(muş). Fitness üzerine bilgi.

"Menopoz sonrasındaki 1657 kadın üzerinde yapılan araştırmada her gün bir çeyrek greyfurt yemenin bile kadınlık hormonu östrojenin salgısını arttırması nedeniyle göğüs kanseri riskini yüzde 30 arttırdığı ortaya konuldu " Böyle bir bilgi var. Lakin birçok yabancı kaynaktanda araştırdım ve...
  8. beko12345

21 kilo vererek 105 kilodan 84 kiloya düştüm. Tecrubelerimi paylaştım.

Taa ilkokul zamanından beri kilo sorunum vardı. Yapım kilo almaya çok müsaitti ve bende dikkat etmediğim için kilolu bir hayat yaşıyordum. Üniversitede diyet yaparım dedim üniversiteye başlamama rağmen yapmadım. 2-3 sene geçti üzerinden bir gün tak edince hayatımı düzene soktum. Buyrun :)
  9. beko12345

Yeşil çay içmek karın şişliğine sebep olur mu ?

Merhabalar. 3-4 ay önce diyet yapmaya başladım. Daha doğrusu yeme içme alışkanlıklarımı değiştirip spor yapmaya başladım. Şeker , yağ vs yemez oldum. Lakin artık vücudum ekonomik moda geçti çok zor kilo veriyorum şu sıralar. Bende çareyi metabolizmayı hızlandırmak diyince akla ilk gelen yeşil...
  10. beko12345

Borçlar Hukuku Dersi Çözülemeyen Sorular.

Merhabalar. Son kez çözülemeyen sorular konumla sizlerleyim,biliyorum bıktınız derslerimden :queen: Bu seferde 3 adet Borçlar Hukuku dersimden çözemediğim sorum var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 10-11-20 Numaraları soruları yapamadım. Bu sorulara bakarsanız sevinirim. Teşekkür ederim...
  11. beko12345

Matematik 2 Çözemediğim 3 soru.

Merhabalar. Yine bir çözemediğim sorular konusuylada daha karşınızdayım. Malum bütler var :queen: 3 soruyu çözemedim. Matematiğine güvenen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum. 19. soruyu çözmüş gibi görünüyorum fakat boş bir işaretleme o. 19. soruyu çözebilirseniz sevinirim. 3. soruda...
  12. beko12345

Dönem Sonu Muhasebe İşlemleri Dersi Çözemediğimiz 2 Soru.

Merhabalar.Dönem sonu muhasebe işlemleri dersinin şu 2 sorusuna cevap bulmam gerekiyor. Özellikle bu dersi görüp sorudan emin olan veya mesleği müşavirlik, muhasebe vs olan kişiler kesin bir şekilde cevaplarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
  13. beko12345

Maksimum 1.200 tl ye alabileceğim f/p ürünü telefon.

Merhalar. Konuyu kısaca özetliyim. Annem samsung s3 kullanıyor. Fakat telefon çöp oldu dün itibari ile. Kapandı açılmıyor. Zaten açılsada telefonluğu kalmamıştı pek çok yavaştı. Kısacası annemin 2-3 sene boyunca kullanacağı , ekranı büyük, deli gibi oyunları açmasada rehbere girerken...
  14. beko12345

2014 çıkışlı,Bakımdan yeni çıkmış,Sava Lastikli,Topcaseli Apache

Çok ufak pazarlık payım mevcuttur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-2014-cikisli,bakimdan-yeni-cikmis,sava-lastikli,topcaseli-apache-276012553/detay/
  15. beko12345

Bursa'dan 2014 çıkışlı,Bakımdan yeni çıkmış,Sava Lastikli,Topcaseli Apache

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-2014-cikisli,bakimdan-yeni-cikmis,sava-lastikli,topcaseli-apache-245129344/detay/
  16. beko12345

Bursadan 2014 çıkışlı Bakımdan yeni çıkmış,Sava Lastikli,Topcaseli TVS Apache

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-2014-cikisli-bakimdan-yeni-cikmis%2Csava-lastikli%2Ctopcaseli-apache-240211752/detay
  17. beko12345

Uzun yolda durduk yere 4-5. vitesde çekmemesi.

Merhabalar. Dün 2013 model 7500 km de Tvs apache rtr 150 aldım Bursadan. Kütahyaya gitmem gerekiyordu. Aldıktan sonra yola çıktım. Başlarda çok güzeldi. 110 la giderken bile 5. viteste gazı azıcık daha çevirmemle 125 li hızlara rahatça çıkıyordu.115 km gibi bir hızla yoluma devam ettim...
  18. beko12345

Motosiklet hırsızlığı bitti sıra egzoz hırsızlığında !. Yok artık....

Facebookta geziniyordum. Honda NC 700/750 Türkiye grubunda paylaşılan yazıyı görünce şok oldum. Daha neleri çalacaklar bilmiyorum.
  19. beko12345

Bursadan 2010 model Kawasaki Ninja 250r.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-bursadan-satilik-2010-model-kawasaki-ninja-250r-232542586/detay/
  20. beko12345

Tertemiz Yamaha Xmax 250 ABS.

Merhaba arkadaşlar. Motosikletim ciddi anlamda temizdir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2013-trafige-cikisli-servis-bakimli-x-max-250-abs-226697019/detay/

Yeni mesajlar