Arama sonuçlarınız

1. R

speedfight 2 hava ayar vidası kayıp yardım

arkadaşlara öncelikle herkeze merhabalar motorumun hava ayar vidası düşmüş internette araştırdım bulması çok zor yeni karbüratör diolar ama karbüratörüde çok pahalı motoruma bws 100 ün hava ayar vidası uymazmı? veya önerebilceğiniz başka bir motorun...
  2. R

boya ile ilgili içeri lütfen

abilerim kardeşlerim herkeze selamlar benm speedfight motorum var daha önce güneş yanığı nedeniyle ne aster ne zımpara nede vernek kullanmadan boyamştm tek 1 grenaja 30 tl boya harcadım 4 kat boya attım cincik gibi kız gibi olmuştu ama şimdi araştırdıgım zaman diolardki sadece tek bir boyayla...
  3. R

speedfight2 bakım konusunda yardım...

arkadaşlar nerdeyse 2 yıldır speedfight kullanıcısıyım motoru 1 sene doğru düzgün bindikten sonra yavaş yavaş zorlamaya başladım yağsız binmeler ısınmadan basmalar dinlendirmeden 60-70 km gitmeler ve en sonunda motor kitlendi ama daha sonra rektefiyesini yaptırdım yalnız motora 1 yıldır...
  4. R

ybr 125 ile ilgili..

arkadaşlar herkeze iyi forumlar ya uzum zamandır aklıma takılan ufak bi sorun var şimdi kimi ybr 125lere bakıyorum aynı model aynı cins gözüme çok daha hoş geliyo arka kuyruk kalkık ön granaj daha dik gibi kimileri çok paspal duruo merak ettiğim konu şu ybr 125lerin arka kuyruğu nasıl...
  5. R

motorsiklet granaj boyama hakkında.

arkadaşlar merhaba motorsikletim speedfight2 hayırlısıyla satıp ybr almayı düşünüyorum biraz boyada sorun var kendim boyama istiyorum plastik grenajlar üstünde bi kat atılmış boyanın üstüne boya var vernik falan kullanılmadan öncelikle onu ve altındaki boyayı komple çıkarmak istiyorum yani hiç...
  6. R

speedfight2 hava ayarı ile ilgili yardım

arkadaşlar motorumu satıcam ama malesef motorumun hava ayar vidası düşmüştür hava ayar vidasıda kolay bulunmuyor sormadığım yer kalmadı o bölgeye herhangibi vida takıp ayarı yapablrmym ayar yapmasını bliyorum ama işte bizim burdaki tamirciler çok kazıkçı o yüzden gitmek istemiyorum bilgisi olan...
  7. R

ybr kilometresine göremi alınmalı sizce içeri.

arkadaşlar ben bitane ybr 125 alcam motor 95 bin de ama gerçekten çok temiz ve çok sağlam bi motor genelde arkaşlarada ya kardşem ben şu ybryi alcam zaman dediğimde kmyi soruolar sölediğimde ise uzak dur diyolar benim asıl sorum şu bi ybr temiz kullanıldığı zaman kaç km ömrü vardır ve sizce bu...
  8. R

2 aylık sigortalıyım kredi çekebilirmiyim

arkadaşlar 2 aylık sigortalıyım maaş bordrom falan hepsi var 2000 tl kredi çekmek istiyorum düşük bi mevla sizce verirlermi lütfen bilenler yorum yapsın.
  9. R

motorsiklet için kredi çekçem içeri...

bugün 2.konum arkadaşlar kusura bakmayın =) ben honda cbr 600 f alcam peşin 3000 tl birikmişim var 5000 tl kredi çekmeyi düşünüyorum 3 aydır çalışıyorum ve 3 aylık sigortam var maaş bondromda var herhangibir bankaya gitsem maaş bondromla 1 adet internet faturam ve ikametgah belgemle bana 5000 tl...
  10. R

speedfight 2 çok acil teknik bilgiye ihtiyacım var

merhabalar herkeze iyi forumlar benim speedfight 2 bi motorsikletim var arkadaşlar motorumu çalıştırdığım zaman rölantide durmuyor yani ışıklarda falan gazı salınca stop ediyor rölanti ayarı sonuna kadar açtım yinede fayda etmiyor ama dikkat ettim hava ayar vidası düşmüş ondanmı die...
  11. R

motorsiklet kiralama işine girmeyi düşünüyorum

arkadaşlar motorsiklet kiralama işine girmeyi düşünüyorum 2 tane motor alcam maxi scooter acaba bu işi yapanlar veya bu işten anlayanalar varmı para kazanabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum
  12. R

7000-8000 tl 600 lük motor tavsiyesi acil.

arkadaşlar öncelikle herkeze hayırlı günler dilerim vesselam konuyu açma sebebim çok karasız kalmam 100-125-150-250 scooter bu tür motorları uzun süre kullandım ve şimdi 600 lüğe sardım bu fiyata olmaz demeyin elbet vardır bütçem budur 600 lük supersport tarzı bi makina istiyorum önerilerinizi...
  13. R

hyosung gt 250 r hakkında bilgi istiyorum

merhabalar arkadaşlar ben hyosung gt 250 r almayı düşünüyorum motorun tüm özelikleini biliyorum ama öğrenmek istediğim şu şimdi bende 3000 tl nakit para var bütçem 5000 tl bu 3000 tl verip gerisini vadeli yapabilirmiyim yani böle bi olasılık sunabilirlermi bana 2.olarak ise şimdi bakıyorum...

Yeni mesajlar