Arama sonuçlarınız

1. R

Siz ne Önerirsiniz ?

Motosiklet almak istiyordum. ama ailem motora acayip karşı onlarıda kırmak istemiyorum. Onun için Arabam var. Arabayı satıp üstüne 5.000 -6.000 koyup Daha güzel bir Araba almak istiyorum. Arabam 2012 model Tata Vista Araba bayan arabası gibi biraz küçük bagajı falan neyse önemli olan küçük...
  2. R

Arkadaşlar Uzun yola Sizce Motorla Gidelim mi ?

Arkadaşlar Pazartesi Nevşehire gidiyoruz. Normalde Arabayla Gidecektik. Ama biraz Adranalin olsun diye Motosiklet ile gitmekde iastiyoruz ama motorlara güvenmiyorum :S Sizce bu motorlarla 4 kişi 2 motor ANTALYA- NEVŞEHİR ( gidiş geliş Yaklaşık 1.000 km )arası uzun yola Çıkılır mı ? Motorlar >...
  3. R

Fren Mesafesi

Arkadaşlar Ben 5 senedir. Araba kullanıyorum. Sormak istediğim konu Fren e basarken ben debriyajada basıyorum. Fren yaparken hiç Motor Komprösörünü kullanmıyorum. Bu şekilde alıştım. Mesela önümdeki araba durdu Debriyaj ie Frene aynı anda basıyorum. Yada önce Debriyaja Sonra Frene bu benim durma...
  4. R

Bu nası motor ? yaa

Arkadaşlar bir Devlet Dairesinde Stajerim az önce iş yerine gelirken Trafik ışığında bekliyorum. En ön Sırada Arabayla beklerken Sağ tarafıma bir motorsiklet geldi. Scoter tipli neyse ışık yandı. Ya hayatımda böyle hızlı kalkış görmedim. 1 scoter bu kadar hız yaparmı bu adam nasıl oynamışsa...
  5. R

Motorsikletlerdeki Kesici Arabalardada varmı ?

Arkadaşlar Motosiklerlerdeki Devir kesici Arabalardada varmı ? Arabalar Tata Vista 2012 model Renault Clio 2005 model Çok merak ediyorum. Varsa Deniyecegim. Normalde denemekten korkuyorum. Sibop keser diye Arkadaş motorsikletinde kesiciyi iptal ettirmişti sibop kesti. bende arabamda kesici...
  6. R

Motor Önerisi ?

Arkadaşlar Arabayla kaza yaptım. (Suçlu bendim). http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/103030-kaza-yaptim-s.html Ne ise Yaz geliyor. Bu yaz motora binmek istiyorum. Tek kullandıgım motor Dedemin köydeki Mobileti :) 2011 yazında köyde can sıkıntısından benzin koydum gezdim. 70 cc bir motor...
  7. R

Kaza Yaptım :S

Arkadaşlar Kaza Yaptım. Antalya Hacıaliler mevkiinde Sizce kim haklı kim şuçlu. Ben Isparta yoluna dönüyorum. diger araç hacialiler köyüne Resimliri Atıyorum :S

Yeni mesajlar