Arama sonuçlarınız

1. E

Bir hafta sonra yeğenim 1 yaşına girecek. Hangisini alsam kararsız kaldım?

Merhaba arkadaşlar Öncelikle 1 yaşındaki çocuğa bunlar alınır mı gibi bişiler demeyin Pocket Bike almayı umuyordum ki ondan zor döndürdü ailem beni. Bunlardan birine karar verdim çünkü tam bir araba delisi. Süremeyeceğini biliyorum o yüzden otursa dursa bile olur. Güvenlik olarak Auidi R8...
  2. E

TOPRAK ve KENAN' ın neden yarışları TÜRKÇE olarak sunulmuyor ?

D-SMART kullanıcısıyım. Bırakın TOPRAK/KENAN ' ı MOTOGP' nin son yarışını bile İngilizce eklemişler. Bu nasıl bi' iş ya. Olay İngilizce bilmek yada bilmemek değil. Ben belki biliyorum başka insan bilmiyor vs. Fransa' da FR dilinde, İspanyol' da ESP dilinde yayınlanan yarışlar neden Türkiye' de...
  3. E

Bugün ki MOTOGP yarışı hakkında

Arkadaşlar bugün yarış var malum. Bu yarışları TÜRKÇE olarak bir site yayınlıyor, isim vermiyorum. Ona da baktım gece 12 de yayınlayacağız diyor. Ama canlı olarak TÜRKÇE izleyebileceğim bir site yada platform var mı. Ücretli olarak D-Smarttan bile izleyemedim. Paket değişikliği vs şimdiden...
  4. E

MT-07 0KM mi alsam yoksa...

Arkadaşlar merhaba Bi' çoğunuz beni tanıyordur. 2012 R1' imiz de satıldı artık şehir içi de rahatça kullanabileceğim 600CC lik SS mi alsam yoksa 0KM MT-07 Mİ. Bütçe olarak 21.000 TL limit olarak belirledim. Kask, Yarış Tulumları, Bot, Eldivenler zaten var. MT-07 21.000 TL Diablo Rosso...
  5. E

Yeni kasa CBR 250R 2014 13.000 TL ile TR ye giriş yapmış

ALACAK OLACAĞIMDAN DEĞİLDE ARKADAŞLARIN HABERİ OLSUN DİYE AÇTIM KONUYU.
  6. E

Kazadan sonra yeni KASK Kararsızım

Merhabalar arkadaşlar konuyu biliyorsunuzdur zaten patladık :) Şimdi benim kaskım RACE-R Pro idi 1.500.00 Tl civarına almıştım.Artık darbe emiş gücü vs gitmiştir diye artçı kaskı yapmaya karar verdim. MOTOGP deki J.LORENZO hayranlığımdan dolayı ne zamandır kaskını almak istiyordum. TMF DAİNESE...
  7. E

Çoook büyük trafik kazası geçirdim.Hayatınıza değer veriyorsanız lütfen okuyun.

Merhaba arkadaşlar. Dostum ilgine ayrıca teşekkür ederim. Kazayı polis raporuna göre anlatıcam.Ben yoğun bakımdan çıktığımda ne yaptığımı bilmiyordum çünkü. Anlatılanlara göre kazayı anlatıcam size. Arkadasımızın yazısını daha yeni yeni okuyabildim.Yoğun bakımdan çıkalı çok olmadı çünkü :)...
  8. E

Mantıklı CC yükseltme de kararsızlık

Merhaba arkadaşlar Öncelikle sizden 5 dakikanızı alacağım için özürdiliyorum:) Bir kaç ay önce GTR250-R6- mı konusu açmıştım CBR125 Kullanıcısıyım.Tulum bot eldiven derken 4.900 tl lik gibi bir bütçe ile ekipman alıp kalan param 0KM CBR 125 'e yetmişti.Değiştirme sebebim ise 130 km ' nin...
  9. E

CBR 125 SJ1000 Aksiyon kamerası "test"

Merhaba Arkadaşlar Kamerayı test ettiğimden dolayı hiçbir trafik kuralına uymadığımı kabul ediyorum.Lütfen trafik ile ilgili şöyle yapıyorsun milletin canını riske atmışsın gibi yorumlar yapmayınız.Deneme sonuçta nasıl test edicem başka ? 125 CC motor :) Sıkıştırılmamak için biraz hırçın...
  10. E

Klasman konusunda kararsızlık

Merhaba arkadaşlar :) Geçen R6 ve Hyo 250 GT-R konusunu açmıştım. Gelirim ve 15.000TL bütçe olduğu için ölü R6 yerine 0 Km Hyosung GTR-2013 ' de karar kılmıştım.Bildiğiniz gibi abimde 2012 R1 var Kendisi suan SXF KTM 250 CC Cros almak istiyor.250CC sınıfında en torklu makinalardan biri. Bende...
  11. E

Tek parça tulum yanına hörgüçlü ceket tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar TMF ' Dainese 2012 yılına ait tek parça tulumum var.Fakat bunun yanında aşağıdaki linkte bulunan ceketide almak istiyorum.Tek parça tulumla ne sinemaya nede başka yere gittiğimde etraftan çekiniyorum.Sanki uzaylıya bakar gibi bakıyorlar.Aşağıdaki ceket ise 600-650 Tl...
  12. E

Yüz kızartıcı bir şekilde ceza yedim

Merhaba arkadaşlar nasılsınız :) Beni çoğu kişi enduro düsmanı ve kaprisli biri olarak tanıyor :) Çoğu cc rakibine laf attığım için koruma kıyafetlerinden yakındığım için çoğu kişiyle papaz oldum :) Her neyse olaya gelince Dün benim ezik motorla Sliders eritmek adına yollara düştüm.Kapalı...
  13. E

Radar cezası lütfen bakın

Merhaba arkadaşlar BURSA'DAN ESKİŞEHİR'E Gitmek üzere yola çıkmıştım bozüyükten çıkınca birazcık asıldım ve PO istasyonunda tabelaların arkasında durmuş polis aracını geç farkettim.İşte devamı RESMİN BÜYÜK HALİ : http://t1306.hizliresim.com/1b/9/nz1kd.jpg 343 LİRA CEZA ! Asgeri ücretin...
  14. E

Almanyadan Aldığım Yeni Kaskım Ve Yeni Eldivenim

Merhaba Arkadaşlar ; Aaaa bu çok güzelmiş ama pahalıymış be :/ demeden işte bu ! Bunu Beğendim ! bu benim olmalı dediğim KASKIMLA ELDİVENİMİ ALDIM :) Ürünleri internet üzerinden Almanya'dan Aldım. Sıkça Sorulan Sorular Kaskı denemeden nasıl aldın ? -Ülkemizde aldığım kasktan olmadığı için...
  15. E

Almayı düşündüğüm yeni kaskım

https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/seca122d74529/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Shark-Race-R-Pro-Redding/SubProducts/Shark-Race-R-Pro-Redding-0001 Arkadaslar SPEED-R dan sonra RACE-R a geçtim.Kask görünüş olarak yedi beni :) TR de 1.900 ve en boş en sadesi :)
  16. E

MEDDES / Bi klipte benden olsun

Arkadaslar bilmem siz takip ediyormusunuz ben bu adamları takip ediyorum.Genelde güvenli sürüş eğitimi ile ilgili video çekerlerdi ama bu videoda uçmuslar :) 720p İzlemenizi öneririm http://www.youtube.com/watch?v=ZQDrnQl_3Us&feature=youtu.be
  17. E

Yamaha YZR-M1 1/12 Maketim " Sonunda Geldi "

Merhaba arkadaslar daha öncede bildiğiniz gibi 1:18 Ölçeklerine son verip 1:12 ye baslamıstım.Yaklasık 3 Haftadır beklediğim YAMAHA YZR-M1 Elime geçti.Olabildiğince resim çekmeye calıstım montaj dahil :) Fiyatı LS2 gibi kaskları alabiliyor olsada verdiğim paraya değdiğini motora bakınca anladım...
  18. E

DT 125 Hakkında

Merhaba arkadaşlar racing motor kullanımı dısında bir motor daha bakmak istiyorum.Naked olmasını ve endurodaki gibi hayal kırıklığı yaşamak istemıyorum.Öyle az yakan sağa sola gitmeye motor arıyorum.Biliyorsunuz tartısmalı konuların başında gelen biri oldum artık :) :PP lütfen cbf/ybr/tvs...
  19. E

Zevkler tartısılmaz ama ( Enduro )

Arkadaşlar merhaba size enduro gözlemlerimi aktarmak istedim bu durum benım için mi anormal yoksa endurocu arkadaslar içinde bu durum geçerli mi Motora malum zevk için bineriz racingden sonra enduroya bindim rüzgar sesinden baska hiçbirşey yok kafam şişti + balaklava ve benzeri kıyafetlerim...
  20. E

Geçen gün biriyle tanıştım...

Merhaba arkadaşlar geçen gün cross aşığı biriyle tanıstım biraz sohbet ettik. Adama çok özendım adam yanına çanta , profesyonel fotoraf makinesi , sanırım çadırdı çadıra benzettim silah ve bir pusula almıs bilmediği yerlere gidiyor ve geziyormuş ulan dedim biz racingi heycanlanalım diye...

Yeni mesajlar