Arama sonuçlarınız

1. S

motor gaz yemiyor ve stop ediyor benzin atıyor

sa arkadaşlar bgun motorum yolda kaldı bir anda koltuğu söktüğümde kalbüratörden çıkan hava hortumunun benzin attığını gördm ve motoru çalıştırmaya çalıştığımda egzozdan siyah duman çıkyıor ve motor gitmiyor gaz gelp gidio gelip gidiyor . sorun nedir acaba benzini hep atıyor kalbüratörün küçük...
  2. S

performans hava flitresi hava ayarı

sa arkadaşlar mondial 150 rf motoruma geçenlerde hava flitresi taktm tabi kendm taktım .ama bir türlü hava ayarını yapamadım çünki motor dip gaz yaptığımı 55 60 km den sonra itekliyo gaz kesiyo . boğuluyor kısacasıı ne yapmamı önerirsiniz sorunu nasıl halledebilrm hava ayarını tam olarak nasıl...
  3. S

derdim büyük ./

sa arkadaşlar. benim 150 rf scooterim var motoru aldığımda adamlar egzosun içini 3 4 tane delik açmışlar yalan yok sesi daha güzel geliyor ama son amanlarda gaı kestiğimde patlama yapıyor bu benim hoşuma gidiyor aslında acaba nedeni nedir bi zararı varmıdır. birde benim motor gazı kestiğimde...
  4. S

mondial 150 rf motorum yağ kaçırıyor

sa arkadaşlar 1 hafta önce bu motoru aldm aldığımda hiç bi sıkıntısı yoktu hhatta çocuk yağını bile değştirmişii ama 5 gün sonra moor nerde durursa ordayağ akıtuyodu hava flitresinin yanındaki küçük kutudan . (üst kapakdan gelen hortum ona bağlı ) birda motorun tam altından damlıyor ama nerden...

Yeni mesajlar