Arama sonuçlarınız

1. AreSMorriS

Yüksek devirde gelen şıngırtı sesi? (Cbr 1000RR?

Arkadaşlar merhaba, Honda Cbr 1000RR kullanıyorum. 4. devirden sonra bir şıngırtı sesi geliyor. Yani bir sürtünme gibi.. 4. devire kadar ses yok. Sizce neden yapabilir ? Bir fikriniz var mı? Canımı çok sıkıyor gelen ses.
  2. AreSMorriS

1000RR - Motor rolantide kendi kendine gaz veriyor?

Merhaba arkadaşlar, motorum rölantide kendi kendine gaz veriyor. Devir sürekli yükselip düşüyor. Örneğin bir devir yükselip tekrar önceki devire düşüyor. Gaza basınca fark etmiyorum sesi ama 4. veya 5. devirde ses geliyor ufaktan.. Sizce neden yapar? Var mı fikri olan ?
  3. AreSMorriS

Kontağa elektrik gelmiyor. Cbr 1000RR

Arkadaslar merhaba, Bir ay kadar motorumu kullanmadim. Aku cok zayifti. Anahtari taktigimda hic elektrik gelmedi. Aku'nun bitmis olacagini bekliyordum ve bitti diye elektrik gelmedigini dusundum. Sifir aku aldim ve taktim ama yine elektrik yok. Sigortalari kontrol ettim, hepsi saglam. Akuye ark...
  4. AreSMorriS

1000RR Ön Fren Sorunu

Arkadaslar merhaba, yakin zaman icinde on amortisor kecelerini degistirdim. Birkac gun sonrada on tekerin bilyalarini degistirdim. Degisimden sonra on frene hafif dokunsam bile tik tik tik diye surekli bir ses geliyor. Elimi cektigimde geciyor. Gaz actigimda vs hicbir sorun yok. Sizce neden...
  5. AreSMorriS

Cbr 1000RR On Fren Sorunu

Arkadaslar merhaba, yakin zaman icinde on amortisor kecelerini degistirdim. Birkac gun sonrada on tekerin bilyalarini degistirdim. Degisimden sonra on frene hafif dokunsam bile tik tik tik diye surekli bir ses geliyor. Elimi cektigimde geciyor. Gaz actigimda vs hicbir sorun yok. Sizce neden...
  6. AreSMorriS

Honda 600RR Movistar hangi yıl üretildi?

Arkadaşlar merhaba, Öncelikle sorunun öncemi benim için yüksek. Bir alacak verecek konusu için bu bilgiye net bir şekilde ihtiyacım var. Movistar hangi yıl üretildi? Benim bildiğim kadarı ile 2006 yılı ama 2005 haziran ayında da üretilen serisi olmuş deniliyor. Bu konuda emin olan arkadaşlar...
  7. AreSMorriS

Honda 600rr Egzantrik Hakkında!

Arkadaşlar merhaba, 600 RR kullanıcısıyım. Gaz verdiğimde 3-6 devirler arasında bir ses geliyor. Vites atınca yada tam gaz verince ses kesiliyor. Motor ısındıktan sonrada daha aza iniyor. Egzantrik zinciri olabilir mi? Daha önce benzer sorun yaşayan var mı aranızda? Yardımcı olursanız sevinirim...
  8. AreSMorriS

Cbr 600rr Komple Motor Yenilenmesi

Arkadaşlar merhaba, 600cc bir motorda, özellikle Cbr 600RR'da, motoru komple yenilememiz bize ne kadar masraf açar? Daha önce bu tarzda bir işlem yapan oldu mu aranızda? Yardımcı olur, bilgi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkür ederim..
  9. AreSMorriS

Muayenesiz Araç Satışı ve Muayene Hakkında

Arkadaşlar merhaba, Öncelikli sorum; noterler muayenesiz araç satışına izin veriyorlar mı? Eskiden sorun olmuyordu ama son yıllarda çeşitli bilgiler var. Yakın zamanda muayenesiz araç satışı yapan veya herhangi bir engelle karşılaşan arkadaşlar bilgi verebilir mi? İkinci sorum ise...
  10. AreSMorriS

Agir hasar kayitli arac satisi hakkinda

Arkadaslar merhaba, İki gun once 2005 kasa, 38.000 km de, 16.000 tl'ye Honda Cbr 600rr motosiklet satin aldim. Biraz aceleye geldi ve vaktim cok kisitliydi. Buyuk bir aptallik, biliyorum ama sorgulamadan, sadece karsimdaki guler yuzlu arkadasin muhabbetine, samimiyetine aldandim. Kisacasi...
  11. AreSMorriS

Rodaj öncesi lastik değişimi?

Merhaba arkadaşlar, Bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Yeni bir motosiklet aldım. Arka lastik 150/70-17. Ben bunu 170/60/17 olarak değiştirmek istiyorum. Aklıma takılan soru; henüz rodajı tamamlamadım. Rodaj bitmeden bu değişim motora herhangi bir zarar verir mi? Eleştirmeden ve hakaret...
  12. AreSMorriS

Ayaklı Gırgır :)

Arkadaşlar merhaba, Yeğenim için hazırladığım bir video.. Sizinle de paylaşmak istedim. Şimdilik fazla teker var ama ileride iki tekeri kalacak. :)
  13. AreSMorriS

Motosiklet hayatı güzelleştirir..

Merhaba arkadaşlar, Geçen yılki bir gezi sırasında ailem ile çektiğimiz bir video.. O gün geçtiğim her yerde insanlar neşe doldu, gülümsedi, eğlendi... Sizinle de paylaşmak istedim. :)
  14. AreSMorriS

Yzf R125 Devil egzoz nereden temin edebilirim?

Arkadaşlar merhaba, Yzf R125 Devil egzoz nereden temin edebilirim? İnternetten araştırdım ama ne fiyatı nede alacağım yer ile alakalı bilgi edinebildim. Bilginiz var mı bu konuda?
  15. AreSMorriS

Yamaha Yetkili Servisi Hk.

Arkadaşlar merhaba, Öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Konuya gelecek olursak; bir kaza yaptım ve eksper vs gibi işlemler tamamlandı. %100 haklı bulundum. Sigorta şirketinin Yamaha servisi ile anlaşması olmadığı için tutarı ben servise ödedim ve motor yapıldıktan sonra...
  16. AreSMorriS

Yamaha Yzf-R125 arıyorum?

Merhaba arkadaşlar, Yamaha Yzf-R125 arıyorum. Çevrenizde vs bildiğiniz bir satıcı varsa yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...

Yeni mesajlar