Arama sonuçlarınız

1. vatan_1817

Motorsiklet tamircisi !!!

Arkadaşlar İzmir de kawasaki er 5 motorumun ve ninety 90 scooterimin bakımını ve tamirini yapabilecek bir düzgün motosiklet tamircisi aramaktayım 2 tane cok iyi tamircim vardı ama ikiside dükkanını kapattılar. O nedenle yeni sağlam bir tamirci aramaktayım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. .
  2. vatan_1817

Motor ruhsatımı kaybettim. .

Merhaba arkadaşlar. Bugün itibari ile 2 gündür ruhsatımı bulamıyorum. Büyük olasılıkla yolda düşürdüm. Motoran ninety gri renkte ruhsat bilgileri kısmen bu. Selim vatan yani benim adıma kayıtlı. Sizce ne yapmam gerek. Bi akıl verirseniz sevinirim. .
  3. vatan_1817

11 Haziran Gezi Planı

Merhaba arkadaşlar.Ben Selim 11 Haziran pazartesi günü sabah erken saatlerde geziye başlamış olacağım.Gezi 2 motor 3 kişi olacak.İzmir Bornova da başlayıp, Kuşadası, Didim, Bodrum, Marmaris ve Fethiye Ölüdeniz turu yapacağız. Pazartesi başlayacağımız geziye Perşembe günü tekrar İzmir Bornova da...
  4. vatan_1817

Dayak

Arkadaşlar dün gece başıma geldi.Gece iyi başlamıştı saat 11*00 da isten çıktık 2 arkadaş.Sonra Bornova'dan benim motorla (er5) koyulduk Alsancak'a doğru.Orada biraz zaman geçirdikten sonra saat 1*00 gibi arkadaşı evine bırakmaya gidiyordum.Karabağlar' da ara sokaklardan geçerken 6 7 kişi birden...
  5. vatan_1817

Eskişehir gezintisi yapacağım yardım lütfen!!

Arkadaşlar pazartesi, salı, çarşamba (7,8,9 mayıs) günleri Eskişehir'de olacağım oraya ilk defa gideceğim.Yalnız işin kötü tarafı motorsuz orada olacağım:S (Bu beni her ne kadar üzsede:( ) Benim asıl sormak istediğim şey orada nerede ne yenir? Ne içilir? Nereler mutlaka gezilmelidir? Yardımcı...
  6. vatan_1817

Küçük bir Foça gezisi arada Kuş adası ve Tire değirmen de var :D

Arkadaşlar küçük bir gezi yaptık bugün foça turu 2 motor 3 arkadaş arada gecen gün gittigimiz Tire Değirmen ve Kuşadası fotoları da var idare edin artık:D Foça'nın girişinde hoş bir manzara bunu kaçırmak istemedik. [/IMG] Eeee o kadar güzel manzara yakalamışız bizde foto çekilmezsek olmaz...
  7. vatan_1817

İlk trafik cezam

Arkadaşlar 7 yıldır motosiklet kullanıcısıyım ilk defa trafik cezası yedim.Aşırı hızdan dolayı 91 km hız ile.Saolsun memur bey çekti kenarı ehliyet ruhsat istedi baktı tamam kask oda var eldiven koruma giysileri zaten var bi şaşırdı zaten ama 1 dk içinde karşıma gülerek geliyo hızın 91 eğer 92...
  8. vatan_1817

İzmir Bornova dan selamlar herkese

Selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye olanlardanım ve gerek motor bilgimi arttırmak gerekse daha fazla bilgilenmek açısından cok iyi bie yer olduğunu düşünmekteyim bi kac şey merak ediyorum izmir motor grupları var mı anadolu kartalları hariç ya da izmir de yakın zamanda bi şenlik haberi olan...