Arama sonuçlarınız

1. Dj Sterimar

Kahverengi Metalik Honda Beat Modifiyeli (Çikolatam :)

Arkadaşlar bu konu üzerinden sürekli yenilediğim motorumun fotoğraflarını koyacağım.. Eklediğim her türlü ekstra parça , boya vs.. buradan devam edeceğim.. www.facebook.com/48MarmarisMassiveTuning İlk zamanlar : Ve başladık yapmaya :) Granajlar boyandı. Ve Granajları toplamaya...
  2. Dj Sterimar

Honda Beat Modifiyeli 2012 Yeni Hâli 48 N 0820

Arkadaşlar bu konu üzerinden sürekli yenilediğim motorumun fotoğraflarını koyacağım.. Eklediğim her türlü ekstra parça , boya vs.. buradan devam edeceğim.. www.facebook.com/48MarmarisMassiveTuning
  3. Dj Sterimar

Marmaris Massive Tuning Toplanma :)

Toplandığımız günden bir kısım video arkadaşlar :) http://www.youtube.com/watch?v=7McaRljdEpo
  4. Dj Sterimar

Muğla Gezimizi Marmaris Massive Tuning

Arkadaşlar fotoğraflar biraz fazla olduğu için tek tek koyamadım kusura bakmayın albümüzden bakabilirsiniz :) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.307366025990379.70845.169898739737109&type=3
  5. Dj Sterimar

Honda Beat Modifiye " Türkiye de TEK " (Dahası da eklenicek:)

Arkadaşlar diğer konumda motorun eski hali sökülürken boyanırken takılırken ki fotoğraflarını paylaşmıştım şuan motorun işi bitti geri kalan eklemelerle birlikte tekrar sizlerede sorucağım.. Umarım beğenirsiniz arkadaşlar. Marmaris Massive Tuning | Kurucu : Alaattin Çağıl...
  6. Dj Sterimar

Marmaris Massive Tuning 'den Merhâbalar..

Merhâbalar Arkadaşlar.. İsmim Alaattin , İzmir doğumluyum 19 yaşındayım DJ'lik yapiyorum Marmaris de yaşiyorum.. Uzun zamandır Marmaris'de yaşiyorum ve Marmaris adına temsil ettiğimiz bir motor ve araba grubumuz bulunmaktır. Biraz kendim hakkında belirtmek istersem motoruma ve mesleğime çok...
  7. Dj Sterimar

Tahminlere Göre İlk ve Tek (Honda Beat Modifiyeli) 2012

Arkadaşlar bu sene aldığım Honda Beat ilk başta ufak modifiyelerle başladım sonrasın da boyattım fakat sadece daha granajları hazır motor 2güne cıkıyor cıktıkdan sonra yep yeni hali ile bu konuya tekrar koyucağım yeni fotoğrafları :) Biraz Parçaladıkdan sonra :D Granajlar...