Arama sonuçlarınız

1. bsabora

Egsoz Cezası Konusunda Polisleri Videoya Aldığım Görüntü

Adana'da Polislerin durdurup Egsozdan Keyfi ceza yazmak istemeleri sonucunda Polislerin yasal dayanaksız haksız keyfi uygulamasını videoya cekmiştim.Polisler Bizi cekemezsin Demelerine rağmen İşledikleri suçu ispat niteliğinde video kaydını sılmedim.Gözaltına almışlardı gene silmedim.Karakolda...
  2. bsabora

Egzoz için yazılan ceza İppppppttttaaallllllll

Şubat Ayında Polislerin Kanun Bilmemesinden Dolayı Kestikleri Ceza İptal edildi.. Polisler önüme atlayıp motorun gürültülü calışıyor diyerek Ceza Kesip ayrıca 32/3 den de men ettiler. AĞIZLARINA DOLADIKLARI TEK KELİME VARDI BU EGGSOZZZ VUORJINALL DEĞİL.VUOOORJİNAL NE DEMEKSE ORİJİNAL DİYEMEN...
  3. bsabora

Egsozcular Toplanın Bakalım Sokaktan Yeni Çıkmış Sıcak Taze Konu

Herkese Merhaba.Ayın 17 sinde Kenan Evren bulvarına döndüm.Işıktan kalkarken sol tarafımdan 2 kişinin yaklaşık 50 metre var koştuğunu gördüm. Polislermiş sağa çek dediler çektim.Durdum ne için durdurdunuz dedim.İşlem yapacağız dedi.Kaçlık bu motor dedi 1000 cc dedim tamam ehliyet ruhsat çıkar...
  4. bsabora

Trafik Polisi Keyfi Egsoz Cezası Yazmak İsteyince :)))

Adana'dan Herkese iyi Akşamlar.Trafik Polisleri ile Egsoz yüzünden Aramızda gecen Diyalogu aktaracağım sizlere.Kanal mevkiinde Abdi İpekçi caddesinden Alparslan Türkeş Caddesine çıkarken dönüşte polisler Her tür motoru durdurup evrak kontrol yapıyordu. Onumde gsr 600 ve fz8 durmuş kontrolün...
  5. bsabora

Style Jawa 640 Modeli Toplama

JAWA Style Marka motorumu Toparlama süreci Kumlama işlemi Sonrası astarlama İri metal Boya aşaması Nıkelajlarının yapımı En son Toparlama Süreci Yaptığım Motorlar Kişiseldir Orjinal Toplanmamıştır Keyif İşidir.
  6. bsabora

Sıfırdan Topladığım Motorum.

Uzun Zamandır foruma uğramıyordum. Sıfırdan yaptığım Jawam ve resimleri. Çatı Kumlama işlemleri Alıştırma işlemleri boya ve nikelaj Toparlanmış hali.Motor orjinal toplanmamıştır Kişisel bir motor olmuştur.Keyfime göre yaptım. Yer Adana...
  7. bsabora

Egsoz Sesine Ceza Yazmışlardı MAHKEME CEZAYI İPTAL ETTİ

Haziran ayında Tarsus Batı Gişelerinde uygulama yapan trafik polis Ekipleri Beni durdurdu. Önce Motosikletimi ekipmanlı kullandığım için tebrik ettiler,Sonra evrak kontrolü yapıldı.Gidebilirsin dediklerinde Yoluma Devam ettim.Bir hafta Sonra eve ceza makbuzu geldi.Makbuzda Bağırtarak gitmiştir...
  8. bsabora

Öncesi Ve Sonrası. 1989'Dan 2016'ya

Herkese İyi Akşamlar.Topladığım Motosiklet Yaşlı Bir Kabadayı'nın Motosikletidir.1989 yılında Ben 9 yaşındayken Ceyhan Da, Ceyhan Nehri kenarında pazar kurulmuş ve ilk defa orda görmüştüm bu jawayı.Şahit olduğum olayda jawanın Sahibi Zabıtalarla Tartışıyordu.Motoru Kaldırıma Koyardın Koyamazdın...
  9. bsabora

Yeniden Motoru Sıfırdan Toparladım.1991 Type 639 JAWA

İlk Resimde 2 Jawa ve Mz Var. Beyaz Kırmızı Jawayı Ortadaki Motoru Sıfırdan; Motor, Kaporta Aksamı olarak Toparladım.Sıfır Çatı dan Sıfır Stop Lambasına kadar Yarı Klasik Yarı Spor Hale Getirdim. Fırsat Bulamamaktan Uzun Zamandır Yaptığımız işleri Koyamamıştık Mt ye Herkese iyi Akşamlar.
  10. bsabora

Air Brush İşleri

Air brush işinde Pek az usta var.Bunlardan birisi Arkadaşım. Araba ve motosikletlere Airbrush işlemi yapıyor. Şahin kaputuna yapılan işlem ve diğer çalışmalardan örnekler. Kasklara,Vazolara,Tablolara,müzik setlerine,boks eldiveni gibi malzemlerede uygulanıyor.İsteğe bağlı
  11. bsabora

''Motorun Son Hali'' El Yapımcıları Neredesiniz ?

Motosiklet el yapımcıları artık siteye uğramıyorlar. 1960 lardan kalan motorumu düzenledim.Son haline getirdim. Daha öncede koymuştum resim ama bitmiş hali değildi. Hırsızlar km saatini çaldı.Kulaklarını cınlattık 170 poundluk.
  12. bsabora

''Eski Dostlar''. ''1991''

BİR KERE BAKANLAR UNUTUR DERDİ GÜNAHI BİZ HİÇ BU KADAR SEVMEDİK SİYAHI... 1991 model jawa type 639 modeli kenarda atılı duruyorken cürümesine razı gelmeyen arkadaşlar Jawa marka motorlarını yeniden ayaklandırmak istediler ve bana ulaştılar.Gerekli parcaları temin ettikten sonra boya nikelaj...
  13. bsabora

''Klasik'' Dönüşüm Başladı.

Mafsallı Motosikletimi Rigid şaseye ceviriyorum.Biraz bobber Görünümünde.İngiliz Motosikleti Olan çift silindir monoblok Bsa.Yapım aşaması sizin için resmettim.Son haline gelemedik daha.Şasenin ve motorun üzerinde bulunduğu bölüm değişiklikler yapıldı.Üzerindeki parcalar takıldı.İyi seyirler...
  14. bsabora

1968 li Sevgilime İyi Bak Ağa

Bana ayrılan süre dolmak üzere.Uzatmaları oynuyorum.Ağa; 1968 li sevgilim sana emanet.Beni düşün her vites aralığında.Rüzgârı hisset yüzünde bedeninde,çalışmadığında ciğerini doldurarak bas küfürü sanki ben ediyormuşum gibi.Calıştığında ise atla o insanı aşka getiren gürültülü makineye bas gaza...
  15. bsabora

Kawasaki Er-5 ve Jawa'ya Uyguladığım Boya Çatlatması

Değişik boyama şekillerinden olan çatlatma tekniği ile Motosikletinizde boyamak istediğiniz bir parcasını yada komple boyayabilirsiniz.Ben Er 5te ve Jawa da bu tekniği denedim.Güzellik anlayışı herkes için farklıdır.Motorunuzda hoşunuza gitmeyen görünümü iyi olmayan küçük parcaları bu şekilde...
  16. bsabora

Klasik Motosiklet Pozları Buraya (Cruiser-Chopper-Bobber Olanlar )

Motosikletlerinizin güzel bir anda cekilmiş Klasik değeri olan yada klasik görünümlü Cruiser chopper bobber tarzı Motosikletleri olanlar beğendiğiniz pozları Buraya ekleyelim.Bir kaç poz benim albümden.varsa sizlerinde görelim. 1968 B.S.A Mavi ve 1955 56 şavrole-1947 bsa 500(sarı)-1967 Jawa Ve...
  17. bsabora

''1968 B.S.A 650 cc'' Motorumun Yapım Şekli

Motorumun Anavatanı İngiltere'dir.1968 model B.S.A A-65 THUNDERBOALT 650 cc lik Bir motosiklettir.Blok olarak çift silindirdir. 46 beygir gücünde sağdan ve 4 vitesli bir modeldir. B.S.A nın açılımı ise Birmingham Small Arms.Bir silah fabrikasının dönüşümünden kurulmuş Motosiklet...
  18. bsabora

''1992 Efsane'' Kaza Ve Sonrasında Toplama Yeni Görüntüsü

Muayene istasyonundan çıktıktan 10 dakika sonra Trafik kazası yaptım.Bir bayan E-5 Karayolunda araçların arasından koşark bana çarptı refüje doğru savruldum ve motoru kontrol etmek mümkün olmadı akan trafiğin ortasında motor altımdan kaydı.Herzaman kask kask..Kaskım ve korumalı montum olmasaydı...
  19. bsabora

''1994 Style'' İlk Hali Ve Sonrası

Style jawa hurdaydı, yeniden toparlama sürecinden resimler.Görsel olarak tatminkar edici oldu sanırım. eski bir polis motoru yatmaktan hor kullanılmaktan bu hale gelmiş bende yeniden ayağa kaldırdım.:cat:
  20. bsabora

''1990' Bir Zamanlar Adana'da ''Öfke''

Motosiklet sever arkadaşlara resmettiğim motorumun ilk öncesi ve sonrasındaki hali ile sizlerle. Jawa Ts Modelinin Yıkık halinden nasılda tekrar diri bir hale getirdiğimin kareleri.Beyaz rengini siyaha cevirdim.Motor kısmında değişenler Piston-segman-bieller-keceleri ve bilyaları.1 ayda...

Yeni mesajlar