Arama sonuçlarınız

1. blueway2

Heidenau Lastik hakkında

Heidenau K80 lastik takımını kullanan oldumu olumlu olumsuz görüşlerinizi paylaşırmısınız?
  2. blueway2

İnce ve yer kaplamayan branda önerisi

Merhaba, Uzun turlarda yanıma alabileceğim çantada çok yer kaplamayacak ince ve kolay katlanır güneş geçirmez branda önerileriniz ne olur acaba?
  3. blueway2

İtrac-gps M1 takip cihazı kullanan varmı?

Merhaba ilgili takip cihazından kullanan varmı acaba olumlu olumsuz yönleri nelerdir tavsiye edermisiniz? Bataryalı,1 yıl garantili ve 7/24 destek diyor,ve fiyatı çok cazip,senelik aidatıda yokmuş.
  4. blueway2

Zincir kilit hakk.10mm-12mm-14mm-16mm

Merhaba, Armor marka 12 mm 812 mv zincir kilit kullanıyorum.Birde 10 mm auvray var kenarda kullanmadığım. Onguard 8016 14 mm zincir alsak arasında çok fark varmıdır.İkiside tescilli marka.Videolarında ikiside kesilemez olduklarını belirtmişler. Maliyetine katlanıp tekrar 14 mm zincir kilit almak...
  5. blueway2

KM Sayacının fazla km göstermesi

Merhaba, Gidilen km'nin motorun km sayacında fazla olarak yazması problemi olabilirmi acaba?Böyle birşey yaşayan oldumu? Bu durum sağlıklı olarak nasıl ölçülüp tesbit edilebilir?
  6. blueway2

Kask yenilemesi hakk

Merhaba, Uzun süredir memnuniyetle kullandığım Scorpion exo500 kaskımın dış yüzeyi baya yıprandı,lastik fitil yerleri kendini bırakmaya başladı. Kaskı komple elden geçirerek yenileme işlemi yapanlar varmı acaba?Varsa paylaşırmısınız?
  7. blueway2

NC 750 X dct ve vstrom dl 650 karşılaştırması

Merhaba, 2 yıl ve 26.000 km'dir 2020 model nc750 x dct kullanıcısıyım.Bir önceki motorum inazuma idi.Motorumu hafta sonları gezi ve kamplı tur için kullanıyorum.Sakin kullanıcıyım çok fazla bir performans beklentim yok.Yanlız arka arkaya olan virajları seviyorum.Ama motorun yatmaya kalkmaya çok...
  8. blueway2

Lastik raf ve kullanım ömrü hakkında

Merhaba, Motorumu 2 sene 3 aydır üzerinde gelen orjinal dunlop trailmax lastikleriyle 25.000 km'dir kullanıyorum.Özellikle arka lastiğin orta kısmında diş kalmadı.Sert kullanmadığım için herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım.9.ayda muayenem var.Ama arka arkaya olan virajlarda hala eski motorum...
  9. blueway2

Motosiklet ve yüz felci

Merhaba, 47 yaşındayım ve 15 yıllık motosiklet kullanıcısıyım.Tam donanımlı kullanmama rağmen 2 ay önce yüz felci geçirdim.Fizik tedavi aldım.Şimdi iyiyim çok şükür. Bu rahatsızlığın motosikletle ilişkisi ve tekrar etme riski,tekrar ederse kalıcı olacağı yönünde yorumlar duydun sizin yaşadığınız...
  10. blueway2

Sunstar ve jt dişli setleri hakkında

Honda nc750 için fabrika çıkış Japon sunstar dişli ve did zincir setiyle beraber geliyor.sessiz ve kaliteli bir set.Tekrar set değişiminde aynı zinciri jt dişli takımıyla kullanan bir arkadaş motor daha bir rahatladı daha akıcı oldu demiş.bu olabilirmi dişli takımı ile ilgili olarak.
  11. blueway2

Motosiklet Lastiği raf ve kullanım ömrü

Merhaba hali hazırda nc750 için üzerindeki 2020 dunlop lastikler 20.000 km ye geldi,kullanımda herhangi bir olumsuzluk yaşatmadı ama değişim ne zaman gerekir.Yeni lastik alıp kenara koysan raf ve kullanım ömrü ne kadardır?raf ömrü 2 yıl,sonrasında kullanım ömrümde 2 yıl mı oluyor?
  12. blueway2

Artan yağ,sonraki yağ değişiminde kullanılabilirmi?

Merhaba Dostlar, Motosikletimizin Yağ bakımında artan bidonda kapalı vaziyette bekleyen yağ bi sonraki değişimde kullanılabilirmi acaba?Bekleme süresi varmıdır. Araç bakımlarında 1 yıl aynı varildeki yağdan kullandıklarını söylüyorlardı servis yetkilisi arkadaşım.
  13. blueway2

Önceden Lastik almak bir yatırımmıdır?

Merhaba, Motorum nc750x lastiklerim orjinal lastiği 2020 üretim dunlop 18,500 km'ye geldim.Daha kullanılacak vaziyette,çatlama yok sadece arka lastikte az düzleşme mevcut. Gelecek sene veya daha sonraki sene takacağım lastiği şimdiden alıp kenara koymak mantıklı olurmu.Geçen sene 2,500 tl olan...
  14. blueway2

Sıfır Lastik Bekleme Süresi

Merhaba, Sürekli artan döviz kuru ve fiyatlar sebebiyle lastik değişim zamanım gelmemesine rağmen motoruma anlaş capra rd lastik alıp kenara koymak istiyorum.Bu konuda iki görüş var sıfır lastik 3 sene bekledikten sonrada kullanılır.Birde beklesede sertleşir verimi düşer diye. Bu konuda...
  15. blueway2

Birtan Terziahmetoğlu kaza

Motosiklet sevdalısı nc750x ve Africa Twin sahibi abimiz Birtan Terziahmetoğlu büyük bir kaza sonucu ağır yaralanmış olup Akhisar Mustafa Kirazoğlu devlet hastanesine kaldırılmış.Bilinci açık ama iç kanama riskine karşı yoğun bakıma alınmış.Bacakları,kalça ve kaburga kemiğinde kırıklar...
  16. blueway2

2021 Nc750x dct ne kadar farklı olabilir?testler abartılıyor

2021 Nc750x dct testlerde abartıldığı kadar farklımı sizce?sadece 3 bg artan son hızı değişmeyen 5 kg hafifleyen,yere yakınlaşması sonucu eski heybetini kaybeden bu motosiklet ne kadar farklı olabilir.113.600 TL lik satış etiketine sahip
  17. blueway2

Mantıken yeten 250 cc duygusal yönden neden yetmez?

Değerli Arkadaşlar, 45 yaşındayım hafta sonları şehir dışı günlük geziler yapıyorum,yılda bikaç seferde kamplı tur'a gidiyoruz.7 yıl 53,000 km cbf150 ve 2 yıldırda 32,000 km'dir inazuma kullanıyorum.Mantıken bana şehir içi ve dışı yeterli geliyor,otobana çıkmıyorum.Fakat arkadaş grubunda büyük...
  18. blueway2

İnazuma gw250 den sonra nc750x dct mi tracer 700 mü?

Değerli arkadaşlar 53.000 km Cbf150,23.000 km inazuma kullanımı sonrasında motoru büyütmek istiyorum.Kolay karar verebilme ve kolay alım satım işlerini yapamamam sebebiyle doğru karar verebilmek ve son motorum olmasını istiyorum.Yaşım 45 olup motosikleti hafta sonları şehir dışı yola gitmek ve...
  19. blueway2

inazuma gw250'den sonra nc750x dct nasıl gider yada tracer 700 'emi yönelmeli?

Değerli arkadaşlar, inazuma gw250 motorumu 2016 nc750x dct alarak büyütmek istiyorum.Boyum 1,69 kilom 75 olup bacak boyum uzun olduğundan ayaklarım yere değiyor.Fiziksel olarak çok kuvvetli değilim öncedende bel fıtığı atlattım dolayısıyla amörtisör ve sele konforuda benim için hayli önemli. Bu...
  20. blueway2

cbf150,inazuma ya sonra?

Herkese merhaba 53,000 km cbf150,sonrasında inazuma peki ya daha sonrasında üzerine ne alınabilir?Konfor,ağırlık,yakıt,ikinci elde tercih, önemli şeyler tabikide.hem şehir içi hemde uzun yola gelebilecek.nc750x hakkında hem olumlu hemde olumsuz çok yorum okudum.Aklıma gelenler...