Arama sonuçlarınız

1. F

100 Mg Prince için hangi yağ?

Merhabalar değerli arkadaşlar öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım.Rabbim nice bayramlara erişmeyi nasip eder inş..Şöyle bir sorum olacak sizlere Kitapcığında 10w40 yağ tavsiye edilmiş olan mondial 100 mg prince motosikletimin yağını değiştirmek istiyorum.Tavsiye edilen gibi değerde yağmı...
  2. F

Bu bölüm nasıl boyanır?

Arkadaşlar kırmızı halka içine aldıgım bölümü boyamak istiyorum.Gördüğünüz üzere zamanla boya atmaları oldu ve gözüme hoş görünmüyor.Bu işlemi en basit yoldan nasıl yaparız?Ne tür boya kullanırız?Fikirleriniz için herkeze teşekkür ederim..
  3. F

Mondial 100 Mfh marş sorunu

Değerli arkadaşlar mondial 100 mfh marka motosikletim var.Teknik bakımdan biraz amatörüm dün akşam havalar soğuk olduğu için motoru biraz çalıştırayım dedim.Ayak marşı ile çalıştırmak için pedala bastım lakin biraz sertti zor döndü fazla yüklenince sanki çat diye bir ses geldi sonrasında devam...
  4. F

Mondial 100 Mfh benzin musluğu?

Arkadaşlar komik olmasın ama bu işte amatörüz,bu motorun benzin musluğu nerde?:silent:Park ettikten sonra uzun süre kullanmayacaksan benzin musluğunu kapat dedilerde...
  5. F

Motosiklet alarmı hakkında bir soru

Arkadaşlar merhaba.Ben motosikletime inwells marka bir alarm aldım.C.tesi günü takdırdım motorcu arkadaş bu alarmın uzaktan çalıştırma özelliği yok onun yerine elektrikli bagaj için özellik koymuşlar zaten butonun üzerindede açılan bir bagaj kapağı resmi var.Şunu soracağım bu elektrikli bagaj...
  6. F

Diğer Jonway yy150 t-2 Furnace hakkında bilgi paylaşım sayfası

İlk deneyimim olarak Jonway yy150 t-2 furnace bi scooter aldım,Forumda bu motosiklet hakkında tam bir bilgi bulamadım.Kullananlar varsa bilgilerini bu sayfada paylaşmalarını rica ediyorum.. Saygılarımla..
  7. F

Motosikletimin arka amortisörleri pas içinde?

Değerli arkadaşlar bu forumda ve motosiklet işinde yeniyim.Herkeze merhabalar..Bundan 1 ay önce 2.EL Jonway yy150 t-2 Marka bir motosiklet aldım.Bakıyorumda motosikletimin arka amortisörleri paslanmış ve görünüm olarak iyi durmamakta.Ne tavsiye edersiniz bu pasları nasıl çıkarabilir eski haline...

Yeni mesajlar