Arama sonuçlarınız

1. S

Sıfır motosiklet fiyatlarındaki dengesizlik

Merhaba arkadaşlar.başlıktada belirttiğim gibi motosiklet fiyatları aşırı dengesiz bunu örnekle açıklamak gerekirse 2017 ocak ayı yamaha tracer 900 40 bin lira ve dolar 3.7 lira yani 10800 dolar Yıl 2022 tracer 900 300 binin üzerinde kur 18 ve 17000 dolar ediyor 6200 dolarlık farkın sebebi...
  2. S

İkinci eline gücünüz yetmiyorsa sıfırını alın

İkinci eller sıfırından daha pahalı satılır olmuş. Malum sitede millet keriz avcısı. Herkes birbirinin fiyatına bakarak fiyat belirliyor ikinci el son kasa bir xmax alayım dedim tech max 250 aracın sıfırı 46 bin lira sıfırından ucuzunu bulmak ne mümkün. 2019 iron max 250 lere baktım kasko...
  3. S

Plakalariniza sahip çıkın

Arkadaşlar subat ayinda basıma gelen bir olayi anlatayım. Motosikletimin plakası düşmüş. Ogün gectigim guzergaha bakıştırdım ama bulamadım. Neyse dedim gideyim yenisini çıkarayım. Ancak trafige gittigimde düşen kaybolan yada çalina adi artik herneyse ayni plakayi veremiyorlarmış. Sebebi de...
  4. S

Tvs neo

8 binde. Sınıfının en iyisi en yakisiklisı en güçlüsü en saglamı. Fiyat 3 bin lira. Ciddi alicılara whatsapp dan detayli resimleri gonderirim. 05458113406
  5. S

Cruiser mı Enduro mu Naked mi (bütce 30 bin)

öncelikle herkese merhaba. Foruma 2006 dan beri uyeyim. Önümüzdeki sene esimle beraber yapacagım kisa süreli sehirler arası geziler için bir motosiklet alacagım. Yaş 37 ve 20 yıldır irili ufakli motosiklet ve scooter kullandim. Uzun yol da yaptim bazilarıyla. Malum ülkemizde motosiklet...
  6. S

Kardeşim Temassız yaralanmalı kaza yaptı

Bugun sabah kardesim işten gelirken bölünmemiş yolda karşıdan gelen bir aracin baska bir aracı sollamasi ve kacacak yer birakmamasi sebebiyle kaza yaptı. Önce kaldirima vurmuş ve ve kaldirimin bittigi yerden yaklasik 2 metre yuksekten motordan ayrilarak yere düşmüş. Baş uzerine direk...
  7. S

Motosiklet takaslı 4 kapı spor araç

Araba fazlalıgından motosiklet ile takas düşünüyorum. Saygı samimiyet ve iyiniyete göre mantıklı olmak kaydıyla her tur takası degerlendirebilirim. Degerlendirmeye almayacagim modeller yuksek cc scooter yine yüksek cc racing ve çin mallarıyla olmaz. Eski ve bakimsız bir motosiklette düşünmem...
  8. S

scooter tavsiyesi

arkadaşlar cbr125 i scooter almak için sattım. scooterden pek anlamam. çünkü sadece 2 tane scooterim oldı. biri ramzey 125 cc digeri honda dylan. beklentilerim bana sorun çıkarmayacak yedek parçası makul fiyatlı olacak satarken göbegim çatlamayacak şehir içinde kullanabilecegim bir scooter...
  9. S

2005- 2006 model zx636 uyumlu arkapovic egzoz aranıyor.

elinde olan yada bildigi yerde 2. el yada sıfır 2005-2006 zx636 uyumlu acrapovic egsoz varsa siteden pm atabilir. tlfon no bırakın iletişime geçilecektir.
  10. S

2005 model kawasaki zx-636r

motosiklet dosta gidecek temizliktedir. bakımları düzenli olarak yapılmıştır. gerek ana makina gerekse kaporta ve yürüyen aksamda hiçbir sıkıntısı yoktur. muayenesi 1 kasımda yapılmıştır. detaylar için 05458113406 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz. takasta düşünürüm. takas düşünen...
  11. S

2007 ve üzeri 600 cc

evet arkadaşlar şu an kullanmış oldugum 2005 model zx6r ı satıyorum. aklımdaki modeller öncelikle 2007 ve üzeri 600 cc ss almak. mevcut motosikletimden çok memnunum. çokta severek biniyorum fakat kaşıntı başladı. hem model yükselteyim diyorum hemde farklılık amaçlı üzerine çok fazla para...
  12. S

ghost rider

buyrun sesli gülmek serbestir. http://www.youtube.com/watch?v=TRAiVKheDnY&feature=related
  13. S

ACİL SATILIK CBR125R 2007 MODEL.

SLM ARKADAŞLAR. DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR AŞAGIDAKİ LİNKTEN ULAŞŞIN. TAKAS DA OLABİLİR. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-bakimli-sorunsuz-2007-cbr125r-96157699/detay/
  14. S

yeni motosikletim kawasaki zx636r

evet arkadaşlar sonunda çocukluktan beri heves edip istedigim racing motosikletimi aldım. geçen sene cbf 500 kullandım bir süre sonra sattım. amacım cbr 600f almaktı hatta aldım da fakat binmeden sattım. çünkü masraflıydı. cbr 600 rr düşünürken 2005 model mavi renk kawasaki zx 636r aldım...
  15. S

antalya ve çevresinden alınık 125-150 cc scooter yada motosiklet.

arkadaşlar antalya ve çevresinden motosiklet arıyorum. tercihen honda beat-cbf150-dylan-cbr125-cbr250 yamaha ybr açıkcası şehir içi kullanabilecegim düşük cc bir model. çin malı düşünmüyorum. yüksek modelli olursa iyi olur. km önemli degildir. yeterki bakımlı ve temiz olsun. NOT...
  16. S

kaza durumunda sigorta tazminatı

arkadaşlar başlıktanda anlaşılacagı üzere kaza sonrası sigorta ödemesi nasıl işliyor konuyu genelleyecek olursak bir trafik kazasına karıştınız ve karşı taraf %100 suçlu. ilk yapılması gereken kaza raporu tutmak ve motosikleti servise çekmek. sonrasında exper incelemesi daha sonra hasar...
  17. S

bayan sürücüden akılalmaz hareket

videoda herşey açıkça görülüyor. http://siz.net/motorcuya-sinirlenen-bayan-surucuden-inanilmaz-hareket-videosu/
  18. S

dolandırıcılara dikkat edin arkadaşlar.

arkadaşlar biraz önce okudugum haberi paylaşmak istedim. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19888809.asp aslında hepimizin bildigi birşey bunlar. ama insanoglu bazen kendini uyanık zannederken sonuçları agır hatalara düşüyor. hepimiz dişimizden trınagımızdan arttırdıgımız para ile...
  19. S

gözlüklerle başım dertte lazer operasyonu olmalımıyım.

evet arkadaşlar birçok konuda oldugu gibi bu konudada yardımınıza ihtiyacım var. yaklaşık 24 yıl önce ilkokul 1. sınıf ögretmenim gözlerimde bir sorun olabilecegini farketmiş ve ailemle görüşüp göz doktoruna görünmem gerektigini söylmiş. sonrasında ise doktor 1,5 derece hipermetrop teşhisi...
  20. S

birçok fotografı tek kare yapmayı bilen var mı?

başlıktanda anlaşılacagı üzere farklı fotografları tek karede birleştirmeyi bilen varmı. yani elinizde 4 adet resim var ve siz bu resimleri tek karede dördünü birden tek karede görmek istiyorsunuz. ne yapmam gerekli.

Yeni mesajlar