Arama sonuçlarınız

1. O

istanbul izmit yolu

selam arkadaşlar öncelıkle inş yanlış yere açmamışımdır yarın cuma mubarek gün 125 drift ile istanbul büyükcekmeceden izmite gidicez ehlıyetımızı yenı aldık motorda tecrübemız var 2 motoruz fakat bu kgs olayı falan bılgı edınmek ıstıyorum yol hiç bilmiyorum tabelaları takıp edede eede gidicez de...
  2. O

chooper motor tavsiye

merhaba abilerim kardeşlerim daha 1 senelik taze bir motorcu olarak ehliyetimide aldım cup 100 var onu satıcam bu chooper modellere cok merak sardım araştırıyorum 3 bine kadar sınırım var 250 cc almayı düşünüyorum fakat takıldıgım konular var daha fazla bilgim yk motorlar hakkında cup un içini...
  3. O

çelik 100 cup yardım kendim yapmak ıstıyorum

arkadaşlar herkeze kazasız belasız sürüşler ben daha acemıyım 15 gun falan oldu gene az bi tecrübem var bu motor konusunda hiç yoktan iyidir heves ettim aldım 100lük bir motor çelik markası güzel motor yani maşallahı var motorumun 2 sıkıntısı var durduğu yerde bazen motor ısınmamışken dıyıyım...
  4. O

yardımınıza ihtiyacım var çelik 100 cup

öncelikle aranızda yeniyim selamun aleykum herkeze kazasız sürüşler bende çelik 100lük bir motor var cok sevıyorum motorumu motorsikletimin şöyle bir sorunu var fazla zamanım olmadıgı için bir motorcuya faln gidemedim motoru çalıştırıyorum ışıkları yakıyorum motor gitmeden ilerlemeden ışıklar...