Arama sonuçlarınız

1. MotoPcx

Motorum çok fazla benzin yemeye başladı.

Arkadaşlar Honda Cbr 125r 2011 kullanıcısıyım. Motorum henüz 2300 km'de.. Bugün 10 lira'lık benzin attım motorun benzin göstergesi 3 çizgiydi. Çok kısa mesafe yaptım ve baktım 1 çizgi kalmış. Çok aşırı benzin sarf ettiğini fark ettim. Neden kaynaklanıyor acaba bu ?
  2. MotoPcx

Marmaris-Turunç motosiklet gezisinden video..

http://www.youtube.com/watch?v=Aq8Komc3nqo
  3. MotoPcx

Marmaris-Turunç motosiklet gezisinden kareler..

Motosiklet Turları Birer Sanattır..
  4. MotoPcx

Motor hafif çizilmeyi nasıl geçirebilirim ?

Arkadaşlar Honda Cbr 125 R (Siyah) motora sahibim. 2 gün önce valiz taşıdım deponun üzerinde. Çok hafif hafif çizikler meydana geldi.. çizikler, çizik denmeyecek şekilde aşınmalar. Bunları nasıl geçirebilirim yardımcı olun.. Şimdiden teşekkür ederim..
  5. MotoPcx

2011 Cbr 125 ' R Egsoz zevki..

Arkadaşlar Honda Cbr 125 R 2011 model motorumun orjinal egsozu iyi mi. Bazı arkadaşlar değiştirmiş diye duydum sizce değiştirmeli miyim ? Değiştireceksem ne tür egsoz taktırmalıyım ?
  6. MotoPcx

Vitesli motorlarda neye dikkat etmeliyiz ?

Arkadaşlar yeni, ilk alınmış vitesli motorlarda nelere dikkat etmeliyiz. Şu sıralar herkes bu tarz sorular soruyor ve cevap arıyorlar. Geniş çaplı açıklama yapan arkadaşlarmıza şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..
  7. MotoPcx

Motor ceket (mont) önerileriniz ??

Beyler Siyah cbr 125 üzerine gidebilecek 100 TL - 200 TL arasında güzel ceketler var mı.
  8. MotoPcx

Cbr 125 Egsoz patlaması

Arkadaşlar geçenlerde de açmıştım cbr 125 motor aldığımı. Bugün biraz yüklendim gaza ilk viteste pat diye egsoz patlamasına benzer ses geldi. Motora açılması için yüklenmem mi gerekiyor. Kaç devirde gitmemi öneriyorsunuz ? (NOT: Motor 3 günlük olup 50 km)
  9. MotoPcx

Düz yolda hangisi kazanır ?

Arkadaşlar ikisi de 2011 model olmak üzere ve düz yolda olmak şartıyla. Honda Cbr 125 vs Honda Cbf 150 ikilisinden hangisi kazanır. Kalkışta atılabilecek fark. vb. Bilgilendirirseniz sevinirim. Motor ustalarından yorumları bekliyorum..
  10. MotoPcx

Cbr 125 den koku geliyor

Arkadaşlar ben cbr 125 motor aldım sıfır. yeni. 2 gün oldu alalı. Motordan çok az bi koku geliyor. Bu normal midir acaba ?
  11. MotoPcx

Sport motor aksesuar anlayan baksın ?

Beyler bildiğiniz motor aksesuarları satan siteleri yollar mısınız ? Daha önce de açmıştım kusruma bakmayın tekrar yazacam. Siyah sport motora uyumlu kask ve ceket lazım. yardımcı olursanız sevinirim. Havalı birşey lazım
  12. MotoPcx

Honda cbr 125 aksesuar yardım

Arkadaşlar siyah honda cbr 125 r 2011 e far taktıracağım. Tavsiye edebileceğiniz far var mı ? Bunun yanında bu motora ne tür aksesuarlar (Dizayn) yapmamı tavsiye edersiniz. Havalı bişey olsun benim ''Küheylan'' ım :)
  13. MotoPcx

Karşılaştırma ve Oylama

Arkadaşlar şimdi sizle bir karşılaştırma yapacağız. ''Honda Cbr 125'' vs ''Honda Pcx 125'' karşılaştıracağız.. Birisi scooter birisi sport biliyorum fakat yine de bir deneyelim. Oylar ve yorumlar bekleniyor bu bir iddia meselesi
  14. MotoPcx

Honda Pcx 125 Giyim Tarzı

Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar. Honda Pcx 125 beyaz scooter aldım. Kask ve ceket alacağım bu yüzden önerilerinizi bekliyorum.. Havalı ve şık birşeyler olabilir

Yeni mesajlar