Arama sonuçlarınız

1. sinanaydoqan

Kymco Agility Modlama Projesi

Öncelikle Herkese Merhabalar, 17.05.2012 Tarihinde Kymco Agility 125 satın aldım şehir içi kullanmak amaçlı. Hız ve serilik bakımından yetersiz kalıyor. Bu yüzden motorumu hobi amaçlı modlamayı düşünüyorum. Bazı sitelerde bunlarla ilgili parçaları bulmuş bulunmaktayım. İlk siparişimi 1 ay...
  2. sinanaydoqan

Kanuni Deer 152 yorumlar...

1300 TL'ye Vizesi tam olan temiz bi deer 152 buldum. Motor hakkında bilgisi olanlar olumlu olumsuz yönlerini söylerlerse sevinirim...
  3. sinanaydoqan

Honda Beat Hız Sorunu

arkadaşımın beati önceden tek kişi 80-85 yapardı artık 70 geçmiyor. karbüratörü ayarlattık, bujiyi değiştirdik, hava filtresini değiştirdik genede 70 geçmiyor. :pr: Kayışı değiştirmeyi düşünüyoruz, bide bu varyatördeki bi parçaları değiştirince hızı artıyormuş bu konudada bilgisi olan. şimdiden...
  4. sinanaydoqan

Beat Hız Sorunu.

Arkadaşımın 2004 model honda beat var. 70 Geçmiyor bunu nasıl arttırabiliriz. Bide bi sorum var bazı 80-85 geçmeyen beatlere birşey yapıyorlar 95-100 gidiyor bu neyle nasıl yapılıyor? Teşekkürler.
  5. sinanaydoqan

Cbr 250R vs Ninja 250R ?

Yakın zamanda 9000 tl para gelicek inşallah 250cclik bi alet almak istiyorum. Düşüncem 2. el Ninja 250R 190 Km yapıyormuş galiba youtubedaki videolara göre. 2. el Ninja 250R mı yoksa sıfır CBR250R mı? Birde bilen varsa CBR250R Kaç km yapıyor ve ne kadar yakıyor?
  6. sinanaydoqan

Kinetic İçin Lastik-jant Bilgisi

Honda kineticime yeni lastik almayı düşünüyorum. aynı zamanda lastiği büyütmeyi ve bw's tarzı kollu jant takmak istiyorum bu mümkün mü? mümkünsede hangi scooterın jantı uyar. teşekkürler. :)
  7. sinanaydoqan

Yamaha BW's 100 Mod.

Zevk için 100cclik BW's alıp modlamak istiyorum. İnternette satılık 2. el malossi parçaları gördüm ve tam benlik dedim. sormak istediğim BW's 100 (zuma) orjinal stock hızı kaç km? Bu konuyu aklıma sokan ve bi nevi öncülük yapan motoextremenin modlama projesi oldu. :D neyse bazı bulduğum...
  8. sinanaydoqan

Honda Pcx Kullananlar.

Mart ayı yada nisan gibi kış bittikten sonra Honda PCX almayı düşünüyorum. Yakıt,Hız,Serilik,Titreşim,Konfor açısından bilgilerinizi bekliyorum. Motorun en hoşuma giden yanı hava soğutma yerine su soğutma olması aslında tam benlik. yazın kuşadası,çeşmeye falan gitmek istiyorum uzun yolda bi...
  9. sinanaydoqan

Motora Piston Sekman Atmak Nedir?

Honda kinetici honda bayine götürdüm. motorum 2000 model 37800 km de. bana pistonun aşındığını söyledi ve piston sekman atmamız gerek dedi. nedir bi sorun falan yaratır mı. yada yapılırsa + yönleri olurmu?
  10. sinanaydoqan

Honda today'a uyacak yan ayak.

Arkadaşımın honda today'i var yan ayak taktırmak istiyor hangi modelin yan ayağı uyar bilen varsa paylaşabilirmi. şimdiden teşekkürler. :)
  11. sinanaydoqan

Honda Kinetic Yakıt Sorunu.

Arkadaşlar 2000 model Honda Kinetic ZX 100cc motorsikletim var. Motorum 100 kmde 23 TL'lik yakıt yakıyor. Bildiğiniz 1.5 dci clio ile aynı yakıyor. Motorsiklet tamircisine götürsemde gene aynı yakıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa bu fazla yakmasının sebebi nedir?

Yeni mesajlar