Arama sonuçlarınız

1. E

Dershane dönüşü yolda kaldım

Merhaba arkadaşlar 300cc atv motosiklet sahibiyim dershaneden çıktıktan sonra yaklaşık 5dk içerisinde atv olduğu yerde tekleme başladı digital gösterge kendi kendine açılıp kapanmaya başladı atv olduğu yerde dururken digital gösterge 150 200 gibi hız gösteriyordu sonra kapandı kendi kendine...
  2. E

Motosikletimin Şanzımanın da bir sıkıntı var ?

Merhabalar 300cc otamatik ATV motosiklet sahibiyim başıma şöyle bir olay geldi ATV R-N-H-L viteslerine sahip ilk kalkışta vitesi boştan H'ye alıyorum eğer biraz gaza yüklenirsem böyle takır tukuurr tak diye bir ses geliyo yani şanzıman da bir boşluk var gibi sıyırıyor fakat gaza hafif verirsem...
  3. E

ATV Sıcak ve Soğuk iken performans değişimi

Merhaba arkadaşlar 300cc ATV motosikletim de ilk çalıştırıp yol alacağım zaman kalkışlarda zorlanma oluyor fakat örneğin 10 15km gidip motosikleti 10 dk dinlendirip tekrar yol almaya koyulunca birden bire performansı değişiyor kalkışlarda ki zorlanması ortadan kalkıyor biraz daha serileşiyor ATV...
  4. E

ATV kalkışta zorlanma ve titreme sorunu

Merhabalar 300cc ATV sahibiyim son bir kaç gündür ATV ilk kalkışta çok zorlanıyor ve titreme yapıyor fakat hız 10km bulduğu zaman yağ gibi gidiyor sadece ilk kalkışta yapıyor bunun sebebi ne olabilir acaba ?
  5. E

Polaris ATV Motor Yağı Hakkında

300cc 4x4 Polaris ATV'ye motor yağı almak istiyorum.ATV'nin kullanım klavuzunda 0w-50 numara yağ kullanılması gerektiği yazıyor.Mobil 0w-40 veya 5w-50 yağlarını ATV'de kullanabilirmiyim herhangi bir sorun çıkar mı ? Onun dışında sizin önerebileceğiniz bir motor yağı var mı ?
  6. E

ATV için kabin yapımı

Merhaba benim 2006 model polaris hawkeye 300cc lik atv motosikletim var kış ayları için üzerine takıp çıkarmalı kabin yaptırmak istiyorum fakat bu kabini neresi yapabilir sanayide nereye gitmek lazım hiç bir bilgim yok bu konuda yardımcı olabilecek varmı ? Kabin ebay sitesinde satılıyor fakat...
  7. E

Bu ATV'nin sorunu ne olabilir ?

İnternette dolaşırken rastladığım bir ATV sahibi ATV'sini sıfır almasına rağmen 400 500km de sorun çıkarmaya başlamış 7 8 kere servise gitmiş fakat bir sorun tespit edilemedi diye tekrardan yollanmış ATV sahibide böyle olunca video çekmeye karar vermiş bende yardımcı olmak istedim onun yerine...
  8. E

ATV motosikletimin sorunları

Herkese merhaba kanuni atv 150gv s on road kullanıcısıyım herşey motorumun gazı bırakınca stop etmesiyle başladı normal çalışıyordu gidiyordu fakat elimi gazdan çekince stop ediyordu servise gittik karbüratörde pislik var dendi temizlendi servisten motoru alınca motor kalkışta gaz yemiyor...
  9. E

Daha önce IPONE marka motosiklet yağı kullanan oldu mu ?

ATV motosikletime uygun yağ ararken bu marka motosikletlere özel yağ ürettiğini gördüm daha önce kullanan oldu mu acaba ? http://www.iponeturkiye.com/
  10. E

ATV Motosiklet Yakıt Sorunu

Merhaba arkadaşlar kullanmış olduğum ATV Kanuni marka 150cc otamatik vites aslında bu sorunum uzun zamandır var taki bugün antalyan çıkıp bucak ilçesine gelene kadar 80km lik yolda tam tamına 7 litre benzin yaktı 50km/hız ile geldim yol 2 saat sürdü daha önceden karburatör'e filan baktırmıştım...
  11. E

Alarm Çalışmıyor !!

motosikleti yıkamacıya vermiştim yıkaması için alarm görmemiş galiba tazikli suyla yıkamış eve geldik alarm devreye katıcaktım sesi değişik çıkmaya ve sesinde azalma oldu bugün hiç tepki vermiyor alarm ölmüşmüdür ?
  12. E

Motorsiklet Çalışmıyor!!!

arkadaşlar motoru 2 gün öncesi yağmurda suların içine girerekten sürdüm eve geldiğimde hiç bi problem yoktu ve bugün işe gitmek için motoru çalıştırmaya çalıştım çalışmadı neden olabilir acaba ? marşa basınca motorun alarm da cik cik ötüyor ve motordan cıv cıv cıv diye ses geliyo kronometre...
  13. E

POWERUP - ENGINEMAXX ?

arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı acaba gerçekten dedikleri gibi işe yarıyormu ? http://www.powerup.com.tr/Enginemaxx.aspx
  14. E

Motoru İlk Çalıştırma Sorunu Yardım

motoru ilk çalıştırmada rolantide normal şekilde sayarken rolanti düşüyor ve stop ediyor ettikten sonra tekrar çalıştırdıgımda bi sorun olmuyor acaba sorun nedir veya ne yapmam gerekir ? Motor sıcakken de bir problem olmuyor usta otamatik jigle var diyor fakat motor sogukken hep aynısını yapıyor
  15. E

Kanuni ATV 150GV S On Road Yakıt Tüketimi Sorunu :(

arkadaşlar atv 100km de 5 litre yakıt tükettiğini farkettim yanlız sürekli ara sokaklarda dur kalk yine ana yolda ışıklar motoru rölantide 3 4 dk çalıştırırım birde uzun yol yapmadım günde 4 5 sefer çalıştırıyom bunlara rağmen yakıt tüketimi fazla deil mi sizce yorumlarınızı bekliyorum...
  16. E

Benzin ve Akü Gösterge İçin Yardım ?

resimde gördüğünüz kronometre göstergesinde biraz geriden bakıldığı zaman şeffaf şekilde benzin ve akü göstergesi gözüküyor fakat aktif deil acaba aktif edilebilir mi ?
  17. E

İlk Çalıştırmada Stop Etme Sorunu !!!

Kanuni marka ATV 150GV S (On Road) motorsikletim var sabahları veya motoru ilk çalıştırmada eğer 30 40sn kadar hafif gaz vermezsem stop ediyor motor sıcakken böyle bi sorunum yok servis rölanti ayarını yaptı fakat yine aynı duyduğuma göre birde jikle diye bişey varmış acaba onunla alakası...

Yeni mesajlar