Arama sonuçlarınız

1. dejawuu_34

fuar bileti

merhaba arkadaşlar bugün fuara gelmek istiyorumda ailemle biletim yok yardımcı olma imkanınız varmı lütfen. ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ---------- teşekkürler arkadaşlar ilgisizliğiniz için ....
  2. dejawuu_34

yardım lütfen

mrb iyi geceler arkadaşlar yarın bi motosiklet alacağımda iki ad. motosiklet var kafamda 1- 2007 model 17.000 km.de ybr 125 motosiklet genel olarak temiz 1.900 lira muanesi var 2- 2011 model 6.000 km.de mondial mh 125 drift motosiklet temiz arka çantası ve elcikleri var 1.900 lira hangisini...
  3. dejawuu_34

yardım

mrb saygıdeğer büyüklerim sevgili küçüklerim daha öncede sizden yardım istemiştim takas için o olmadı şimdi başka bi motor var onun hakkında bilgi alacaktım bende bildiğiniz üzere asya 150 t 1 var 2011 model 2650 km.de zealsun zs 150-19 2006 model 20.000 km. de ne dersiniz takasa gireyimmi...
  4. dejawuu_34

motor takas etmek isteyen varmı?

mrb ii geceler abilerim kardeşlerim bende asya 150 t 1 maxi scooter var vitesli bi motosikletle takas etmek istiyorum kısaca motosikletimin özellikleri 2011 model 8.ay trafiğe çıkışlı 2600 km. de gri renkte kapalı garajda muhafaza edilmektedir kazası belası yoktur satışı hemen verilecek...
  5. dejawuu_34

mrb iyi geceler

mrb arkadaşlar bişi danışıcam ama bana bi yardımcı olursanız bende asya 150 t1 var 2500 km. 2011 model biri varda motorumu kendi motoryla takas etmek istiyor o kiideki motor ise Mondial 150 mcx 3700 km. 2011 model değişmek istiyor ne yapayım bana bi akıl verin iyi geceler...
  6. dejawuu_34

mrb deneyimli arkadaşlar bi yardımcı olursanız

mrb bende asya 150 t1 var maxi scooter daha yeni aldım uzun yola hiç çıkmadım merak ettiğim şu 1-uzun yola maxi scooter'la çıkılırmı ? herhangi bi sorun yaşarmıyım bunu almakla hatamı ettim iyi günler
  7. dejawuu_34

mrb ben emre tanışma ve yemek organize etmek istiyorum...

MRB BEN EMRE TANIŞMA VE YEMEK ORGANİZE ETMEK İSTİYORUM... MRB ARKADAŞLAR Bİ YEMEK ORGANİZASYON ETMEK İSTİYORUM ADMİN'NİNDE İZNİYLE LİTTLE CEASARS PİZZA / KÜÇÜKÇEKMECE / CENNET ŞUBESİNDE 1 KÜÇÜK PİZZA KARIŞIK 1 KUTU KOLA-GAZOZ-FANTA İSTEĞE KALMIŞ 1 PORSİYON ELMA DİLİM PATATES KİŞİ BAŞI 13 TL...
  8. dejawuu_34

MRB BEN EMRE TANIŞMA VE YEMEK ORGANİZE ETMEK İSTİYORUM...

MRB ARKADAŞLAR Bİ YEMEK ORGANİZASYON ETMEK İSTİYORUM ADMİN'NİNDE İZNİYLE LİTTLE CEASARS PİZZA / KÜÇÜKÇEKMECE / CENNET ŞUBESİNDE 1 KÜÇÜK PİZZA KARIŞIK 1 KUTU KOLA-GAZOZ-FANTA İSTEĞE KALMIŞ 1 PORSİYON ELMA DİLİM PATATES KİŞİ BAŞI 13 TL GİTTİM GÖRÜŞTÜM EN SON BU FİYATI VERDİLER BANA DEDİM...
  9. dejawuu_34

mrb yardım lütfen

mrb arkadaşlar ya ben asya 150 t1 aldım bununla uzun yola çıksam bi mahsuru warmı bide bu modeli almakla iyimi etmişim lütfen bilgilendirin lütfennn
  10. dejawuu_34

mrb

ben asya motor 150 T1 aldım daha yeni ve ilk motorum nasıl bu asya motor... ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ---------- arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu

Yeni mesajlar