Arama sonuçlarınız

1. B

Mutlaka bir yolu vardır...

Kamyon altına giren motosiklet.... çok hızlıydı........ serseri motorcu ölüme gitti.......................... Peki bir yolu yok mudur sesimizi duyurmanın? Eğer bugün bir şeyler yapmazsak bundan 50 yıl sonra da bu tip kazalarda insanlar ölecekler. Biz yarın yine yollarda motosiklet...
  2. B

Tarz seçimi

Arkadaşlar herkese merhabalar, Daha önceden bir başlık açıp tanıtmıştım kendimi. Geçmişte çok çeşitli motosiklet kullandım. En son kullandığım 600 f'ti (uzun süre kullandığım). 2 yıl motor kullanmayınca yeniden başlamak için cbf 150 aldım bir kaç ay egzersiz yapmak maksatlı. Benim derdim...
  3. B

Shadow 750

Arkadaşlar merhaba, Bir sorum olacak. Öncelikle konu kirliliği oluşturmak değil amacım. Hatalı bir başlık açıyorsam şimdiden özür dilerim. (gereksiz bir başlıksa yönetimden hemen kaldırmasını rica ediyorum) Ben shadow 750 almak istiyorum. (sıfır km). Ancak sanırım Türkiye'ye gelmiyor bu model...
  4. B

trajikomik kaza

Arkadaşlar merhaba, Önceden de belirttiğim gibi motorumu yeni aldım. Bugün de bi arkadaşla 1 günlüğüne motorları değiştik. Ben ona cbf 150 verdim karşılığında R6 aldım:cherry: . Motoru aldığım günden beri ilk kazamı yaptım bugün. Hem de 100 metrede iki kez düştüm. ama motorla değil. Kardeşimi...
  5. B

yine yeni yeniden

Dostlar herkese merhaba. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak ilk geçenlerde tanışma bölümüne yazdım. Bu da benim başlığın olsun dedim. Kendimi tanıtmak için. Çünkü bugün motosikletimi almış bulunmaktayım tebrik edersiniz diye düşündüm :) Birçok üye gibi ben de mobilet ile başladım bu...
  6. B

Merhaba

Arkadaşlar herkese merhaba. Çok daha önceden üye olmuştum ancak araya çok şey girdi. Bunlar forumdaki ilk cümlelerim. Yeni motosikletimi inşallah yakın zamanda alacağım.

Yeni mesajlar