Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artçımla yaptığım uzun yolculuklarda sırt çantası oldukça sıkıntı yartıyordu. Sık sık mola vermek zorunda kalıyorduk. ne yapabilirim diye düşündüm ve nette biraz dolaştım türkiyede böyle bir parçayı istediğm gibi bulamadım.Yurtdışı sitelerde böyle bir şey var ama fiyatı oldukça yüksekti 600f...
malum havalar sıcak mont giymek biraz sıkıntılı oluyor. dört mevsim montum var içini çıkararak yazlık moda getirdim. önden omuzdan karından havalandırmaları var giyiyorum ama sürat yapınca ör. 160kmh montum paraşüt gibi oluyor. sürüş sorunu yaşatıyor. yok havalandırmaları kapatıyorum öyle...
Biga'nın tanınmış isimlerinden motosiklet tutkunu Tevfik Güremen 03 Temmuz 2011 pazar günü geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.
Biga Motor Kulübü'nün başkanlığını yapan Tevfik Güremen, okçulukla da ilgileniyor; sosyal paylaşım sitesinde motor ve okçuluk tutkusuyla ilgili fotoğraflarını...
Arkadaşlar fırsat buldukça, ihtiyaç hissetikçe siteyi ziyaret ediyorum. bugün üye olmaya karar verdim. 1977 doğumluyum özel bir şirkette üretim ve işletme müdürüyüm honda cbr 600f6 sahibiyim.
Herkese emniyetli, kazasız belasız sürüşler diliyorum.