Arama sonuçlarınız

1. A

Açık Havadaki MOTOR

merhaba arkadaşlar ben yeni motor alcam ama garajım olmadıgı ıcın motoru sokakta bırakmam lazım motorun çalınmasına karsı nasıl onlem alabılırım ve motorda paslanma fln olmaması ıcın neler yapmalıyım bilgilerinizi benımle paylasırsanız cok sevinirim şimdiden reşekkürler
  2. A

sehir içi scooter

merhaba arkadaşlar ben okula gidip gelmek için scooter almayı düşünüyorum okul gidiş geliş aşağı yukarı 60-70 km bana günde en fazla 3 litre benzin yakacak (60-70 km için) 150-250 cc arası bir scooter önerebilirmisiniz bütçem de en fazla 4000-5000 tl arası yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  3. A

güvenlik !!!

merhaba arkadaşlar ben internette baktım ama güvenlik konusunda iyi bir forum goremedım o yuzden sızlere danısmak ıstedım -cruiser motorlara en uygun full face kask markaları nelerdır -ayakkabı konusu nasıl olmalı (bilek korumalı gibi...) -dizlikleri pantolon altına gıyecegım ıcın nasıl bişey...
  4. A

hava soğutma sistemi

merhaba arkadaşlar ben hava sogutma sısteminin artılarını ve eskılerını merak edıyorum izmir de yasıyorum bıldıgınız gıbı hava cok sıcak hava sogutma bır problem cıkartır mı veya rahatsız eder mı? (ör: trafikte fazla ısınmak ve kışın gec calısmak gibi) her turlu bılgınıze ıhtıyacım var simdiden...
  5. A

izmir yamaha usta

merhaba arkadaslar ben izmir de yasıyorum acaba YAMAHA DRAGSTAR 650 yı gonul rahatlıgıyla goturebılecegım bır usta var mı acaba beni bilgilendırırsenız cok sevınırım
  6. A

dragstar 650 konusunda yardım

merhaba arkadaşlar ben dragstar 650 almayı dusunuyorum 1- bu motor hemen satılabılır mı gerci motoru en az 10 yıl kullanmak ıstıyorum 2- yedek parca sorunu var mıdır 3- hava sogutması ve karburatoru ıle ılgılı yorum larınız nelerdır bana bu konularda yardımcı olursanız cok sevınırdım bide bana...
  7. A

tüm masraflar

merhaba arkadaşlar ben dragstar 650 classic almayı düşünüyorum motoru 10000 tl den hesaplayıp vergisi, noter masrafları, sigortası gibi benım aklıma gelmeyen herseyde dahıl olmak uzere ne kadar eder ? bana yardımcı olursanız sevinirim simdiden teşekkürler.
  8. A

dragstar 650 mı yoksa baslangıc motorumu ???

hıc motor tecrubem yok ve classic cruiser tarzı motor almayı dusunuyorum ama karar veremıyorum bır turlu cunku tek kursun hakkım var ve onu ıyı kullanmak ıstıyorum sorularıma gelırsek 1- benım hıc tecrubem olmadıgı ıcın dusuk hacımlı bır motorlamı baslamamı tavsıye edersınız eger boyle dersenız...

Yeni mesajlar