Arama sonuçlarınız

1. nedenamaya

Trafik magandaları böyle görüntülen-miş

http://yenisafak.mobi/gundem-haber/trafik-magandalari-boyle-goruntulendi-30.04.2013-516527
  2. nedenamaya

Her viteste tekere kalkan power ranger

mM1lGDfucHY
  3. nedenamaya

İstanbul trafiğinde yaşananlardan bir örnek

zYA8GOYypEg
  4. nedenamaya

arabadan anlayanlar bakabilir mi?

Hiç bir eğimi olmayan bir yolda araç boşta iken neden geri geri kayar ---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:14 ---------- Not: araç seat leon
  5. nedenamaya

Bu ilanlar ne kadar gerçek?

Türkiye: Opel corsa Almanya: Opel corsa Türkiye: Vw Golf Almanya: Vw Golf
  6. nedenamaya

Trafikte yaşadığınız ilginç ve komik anılar

Biraz araştırdım da böyle bir konu yok sanırım. yaşadığımız ilginç ve komik anıları paylaşalım. Bodruma gidiyoruz 5 motorcu 10 kişiyiz arızalardan dolayı Balıkesirde gecelemek zorunda kaldık neyse motorları otelin önüne çektik 3 tane racing 2 enduro var çaprazlamasına otelin önüne koyduk...
  7. nedenamaya

Bir erkek için en uygun motor hangisidir? Tavsiyelere ihtiyaç vardır.

Merhabalar ilk vitesli motorum Lifan Discovery olmak üzere işlemler yapılıyor. Ama genede sormak istiyorum çünkü ilk vitesli motorum ve biraz heyecanlıyım. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler... hadiii :) aynı ilgiyi istiyorum bi erkek aynı konuyu açsa 2 bilemedin 3 mesaj...
  8. nedenamaya

İnsanlık Ayıbı

Porsuk çayı, içinde boğulan çocuk ve kurtartmaya çalışan kahramanlarımız kurtarmak için kullandıkları da süper Blu12FtuiRM
  9. nedenamaya

Bir daha kimseden bana kıyak yapmasını istemem

Kıyak yapmanın güzel bişey olduğunu sanırdım. Yanılmışım :mrgreen: Google'da Kıyak Geçmek Kıyak Geçmek Kıyak Geçmek Ne kadar doğru acaba? :mrgreen:
  10. nedenamaya

Google Gözlüğüne Büyük Rakip

Geçtiğimiz günlerde Google gözlüğü hakkında bir konu açılmıştı. İşte bunun Türk versiyonu da pek yakında hizmete girecektir :mrgreen: Tanıtım videosu : l_4acLyhrQ4
  11. nedenamaya

Egzos İçin Yardım

Arkadaşlar iyi akşamlar, Jinlun marka 150 cc motosiklet için egzos arıyorum, İstanbul Avrupa yakası yada Kocaeli'de bunun satıcısı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Motosiklet (temsili resim):
  12. nedenamaya

Hadi biraz rahatlayalım

Önce hoparlörün sesini açıyoruz Daha sonra vereceğim linkleri sırasıyla açıyoruz ama ateş videosunu açtıktan sonra ekranı büyütüyoruz ve arkamıza yaslanıyoruz http://rainfor.me/ http://www.youtube.com/watch?v=N7R3toGjLZ0 http://www.youtube.com/watch?v=fsD1zoI7NYo&feature=youtu.be
  13. nedenamaya

Havalimanı için

Herkese selamlar Pazartesi günü havalimanında bi firmaya iş görüşmesi için gideceğim.Şöyle bi durum var hangi evraklar gerekli onu bilmiyorum ama bazı nedenlerden dolayı, gerekli olabilecek evrakları yanımda götürmem gerekiyor, sonradan evrakları hazırlamam için + bi zaman bulmam imkansız...
  14. nedenamaya

Büyük Ünlü Uyumu

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar C# ta büyük ünlü uyumu denetleyicisi hazırlıyorum fakat yapmak istediğim 2 kelime kontrolüdür. Tek kelime kontrolü için kodu yazdım bi problem yok, çalışıyor ama 2. kelime kontrolünü nasıl yapacağımı bilmiyorum Google'da aradım ama bulamadım.Yardımcı olursanız...
  15. nedenamaya

Büyük Beden

İyi akşamlar arkadaşlar. İstanbul Avrupa Yakasında battal(büyük) beden bayan giyim mağazası biliyor musunuz acaba?
  16. nedenamaya

C# için yardım

Arkadaşlar listbox'tan seçilen giriyi temizlemek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor? btnSecileniSil butonunun click olayına ListBox1.Items.Remove At(ListBox1.SelectedIndex) atadım ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim
  17. nedenamaya

Bilgisayardan Anlayan Arkadaşlar Lütfen Yardım!!

Herkese iyi akşamlar Arkadaşlar bilgisayarımın çökmesi üzerine format attım ama 2 gündür armadığım yer kalmadı, Windows XP sürücülerimi bulamıyorum.Bu konuda bana yardım edecek arkadaş varsa duacı olurum gerçekten... Anakartın üstünde yazan numara : MSI _ K9AGM3 Şimdiden teşekkür ederim
  18. nedenamaya

İstanbul'dan Selamlar

Aranıza katılalı 1 ayı geçti ama kendimi tanıtmaya şimdi fırsat bulabildim. Adım Sercan.21 Yaşındayım İstanbul Bağcılar'da oturuyorum.Bi çağrı merkezinde bilgi işlemci olarak çalışıyorum. Henüz bi motosikletim yok çünki ailemi bir türlü ikna edemedim.Bendeki bu motor sevdası babadan kalma ama...

Yeni mesajlar