Arama sonuçlarınız

1. cbr1100 xx

Motosiklet markaları ve yıllara göre geri çağırmalar (RECALL )

Arkadaşlar bu bağlantıyı tılayarak geri çağırma detaylarını görebilirsiniz... https://www.femamotorcycling.eu/consumer-information/rapid-alert-system-recalls/
  2. cbr1100 xx

Fast Bikes-Hızlı motosikletler....

Keyifli seyirler...... 1760175532 1760175632 1760175716
  3. cbr1100 xx

SUZUKİ GERİ ÇAĞIRMA-RECALL

Suzuki servis ve bayileri geri çağırma işlemi yapmaktadır. Ön fren merkezlerinde oluşan bir hatadan dolayı sıfır parça garanti kapsamında değişmektedir. 2021 model ve üstü ( gen 3 ) hayabusalarda bu sorun mevcuttur. Diğer modellerin durumu hakkında bir şey söyleyemeyiz ama aynı fren merkezi...
  4. cbr1100 xx

MOTOSİKLET ÖN ARKA KAYIT KAMERASI Viofo MT1

Selamlar;"Viofo MT1 Full HD WiFi GPS Motosiklet Ön Arka Kayıt Kamerası" incelemesi yaptım ve busa için düşünüyorum. Gopro kameram var ama güvenlik ve devamlı kayıt anlamında iyi olacağını düşünüyorum. https://www.youtube.com/watch?v=xyvx0KMrpEI ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43...
  5. cbr1100 xx

DEĞERLİ KARDEŞİMİZ SAMET ağır BUGÜN HAKKIN RAHMETİNE YÜRÜDÜ

DEĞERLİ KARDEŞİMİZ SAMET AĞIR BUGÜN HAKKIN RAHMETİNE YÜRÜDÜ.... Aldığımız bilgi üzerine : perşembe günü kalp krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılmış ve 5 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra vefat etmiştir. ALLAH cc rahmet etsin mekanı cennet olsun.Cenaze bugün öğle namazına müteakip pendikten...
  6. cbr1100 xx

CBR1100XX HAYABUSA K1300S ZZR1400 hakkında sohbetler .

Arkadaşlar cümleten selamlar.Cbr1100 xx hayabusa zzr1400 k1300 s hakkında paylaşımlarınızı yaparsanız sohbetimiz düzey kazanacaktır. Ben tüm bu makineleri kullandım ama k1300s hakkında yeterince bilgi sahibi değilim ,diğer makineleri uzun yıllar kullandığım için kullanıcı bilgilerine yeteri...
  7. cbr1100 xx

Eskilerden kimler var selam olsun

Arkadaşlar selamun aleyküm. Eskilerden yada bizim tüfeklerden kimler var selamlar saygılar diyelim ....Buradan hayata dair sohbetlere devam diyoruz.:cat:
  8. cbr1100 xx

6. sakarya motosiklet festivaline gidiyoruz 6-7-8 temmuz

7 TEMMUZ 2012 CUMARTESİ 6.SAKARYA MOTOSİKLET FESTİVALİ 7 TEMMUZ 2012 CUMARTESİ İSTANBUL SAKARYA FESTİVAL GEZİSİ BULUŞMA YERİ VE SAATİ : 1-AVRUPA YAKASI :LEVENT BP SAAT 08:30 BULUŞMA 09:00 TEKER DÖNER VE İKİNCİ KÖPRÜ YOLUNDAN TEM YOLUNA GİRİLECEK 2-ANADOLU YAKASI: ANADOLU YAKASINDA OTURAN...
  9. cbr1100 xx

lütfen dikkat-motor mevsimi ve kazalara dair......

Arkadaşlar malum soğuk havalar sonrası güneşli günlerle beraberiz. Motosiklet sevdamız ve yollara düşüyoruz ama lütfen dikkat kazalar siftah yapmaya başladı......Bugün adapazarı ve çorluda kazalar oldu ve kayıplar yaralılar vs.... Lütfen dikkat edelim ve sevdiklerimiz hatırlayalım....
  10. cbr1100 xx

5 şubat 2012 -selam arkadaşlar mt istanbuldakiler olarak pazar gezelim diyoruz......

Arkadaşlar selamlar pazar günü hava güzel görünüyor.Sabah saat 10:00 temde (anadolu ilk gişeler ) buluşup temden berceste yapalım geç kahvaltı muhabbet ve akşam saat 16:00 da evde olacak mış gibi dönelim diyoruz.Ne dersiniz????? Sürüş grup sürüşü ve hızlı olmayacaktır.Gerekirse 2 grup olabliriz...
  11. cbr1100 xx

genel sağlık katılım payı nedir bilen varmı????????

1.7 milyon kişiye 'sigorta' uyarısı-MÜKELLEFLERİN DİKKATİNE 10 Oca 2012 Sigortası ya da yeşil kartı olmayan 1.7 milyon kişi, 1 ay içinde Sosyal Güvenlik Kurumu’na başvurmazsa ayda 213 lira sağlık primi ödemek zorunda kalacak. 1.7 milyon kişiye 'sigorta' uyarısı 1 Ocak 2012 tarihi itibariyle...
  12. cbr1100 xx

Selamun aleyküm millet ve HAYABUSA 2006

Sevgili arkadaşlar dün itibariyle 2006 bordo hayabusa almış bulunmaktayım.Biliyorsunuz site içinden can dostlarımdan Onura benim xx i satmıştım, eh onun yerinede hayalbuysayı alalım dedik. Resimler bilahere yüklenecektir.
  13. cbr1100 xx

biraz gülelim.....

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/44785-yasam-intikami-boyle-oldu/1
  14. cbr1100 xx

şok şok şok radar lar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Türk sürücüleri şoka sokacak radar geldi Radar işaretini görür görmez artık hızınızı düşürmeniz artık bir işe yaramayacak. Emniyetin getirdiği bu yeni radarlar artık anlık hızları değil ortalama hızları gösterecek.Ortalama hızınız yoldaki sınırın üzerinde ise yandınız. Bu radarın özellikleri...
  15. cbr1100 xx

adaletin işleyişi ve mağdurları !!!!!!!!!!!!

Bu habere gözüm takıldı ve diyecek söz buluyorum ama söyleyemiyorum.... Trafik canavarları serbest bırakıldı, ağır yaralı küçük kız ifadeye çağrıldı http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19255818.asp
  16. cbr1100 xx

contıattack 2 contınental yeni lastiklerim

Selamun aleyküm arkadaşlar cuma akşamı mototaş tan ön 120 arka 190 contıattack 2 lastik aldım ve bugün sabahtan taktırdım. Onurla birlikte biraz rodaj yaptık resimleri onur atacak ,yaklaşık 200 km kadar kullandım gittikçe lastik ısınıyor ve tutuşu şu an çok iyi. Bu lastiği bana JESSE önerdi...
  17. cbr1100 xx

yorumsuz sürat yarış kaza ve ölüm-araba.....da kurtarmıyor....

Arkadaşlar sürat- yarış-pist-kaza-ve ölüm.... http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Feci-kaza-olumu-getirdi-doBiecpAPvh0.html
  18. cbr1100 xx

Selam millet 8 ekim cumartesi akşamaı saat 20:30 de maltepe sahil çay faslına.......

Selamun aleyküm arkadaşlar cumartesi akşamıı maltepe sahilde çay faslı yapalım diyoruz ve konuyu açıyoruz......Buluşma uyerimiz iftar yemeği yaptığımız yerlere yakın olsun diyorum migros karşısı... ne dersiniz...MT KEMİK TAYFA 3m migros: YALI MAH.RIHTIM CAD.BOSTANCI MALTEPE SAHIL YOLU...
  19. cbr1100 xx

15-16 ekim 2011 tmf motosiklet yarışlarındayız.....

Selamun aleyküm arkadaşlar; 15-16 ekim 2011 tarihinden istanbul park pistinde TMF nin düzenlediği pist yarışlarındayız. Seyirci giriş ücretsiz olup Pit alanına girmek özel izne tabiidir. Katılımcı olmak hem yarışlarının ne olup ne olmadığının farkına varmayı hemde o havayı solumanıza yardımcı...
  20. cbr1100 xx

Ölümlü kaza yapan polise taksitli ceza...../ adalete inanıyoruz.....

Mynet yurt haberden alıntıdır.....Bilgilendirme amaçlıdır..... Maltepe sahil yolunda aşırı süratle giderken 19 yaşındaki Selin Tiryaki’ye çarparak ölümüne, arkadaşı Ozan Algün’ün de yaralanmasına neden olan polis memuru 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ceza 24 ay taksitli ödemeyle 15 bin...

Yeni mesajlar