Arama sonuçlarınız

1. Raphae1

Optimus'a kardeş geldi

Merhaba arkadaşlar. Malumunuz benzin fiyatlarının hızla artmaya devam etmesi ve şehir içi trafiğinde işe 1000 cc ile gitmek istemememden dolayı 0 km Ybr 125 aldım. Lafı kısa kesip resimlere geçiyorum. Uploaded with ImageShack.us taze taze ybrler Uploaded with ImageShack.us 4 adet...
  2. Raphae1

Motosikletini satanlar Dikkat!!!

Arkadaşlar ağaşıdaki linkteki ilan kesinlikle reklam amaçlı olmayıp, tam tersi bir mağduriyetin bir dolandırılmışlığın, hırsızlığın belgesidir. İlandaki motorun sahibi, alıcı gözü ile gelen şahsa güvenip motorunla bir tur atmasına izin vermiş fakat motoru alan şahıs birdaha ortalarda...
  3. Raphae1

Küçükçekmece’de D-100 kapanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Avcılar Şükrübey metrobüs istasyonu civarında, D-100 güneyindeki Denizköşkler Mahallesi (Reşitpaşa Caddesi) ile D-100 kuzeyindeki Gümüşpala Mahallesi’ni (Kuruçeşme Caddesi); D-100 Karayolu’nun altından birbirine bağlayacak olan...
  4. Raphae1

Optimus'a sis farı montajı (cbf1000)

6 nisan cuma günü, dha önceden sipariş ettiğim hella sis farlarımı alıp, mutluhan hondaya gittim. Motorum henuz 5300 de ama 6000 bakımınıda erken yaptırmakta fayda var dıye , onu da aradan çıkartayım dedım. Usta: bakım kısa sürer önce sisleri halledelim dedi. Aslıda sisleri kendımızde bir...
  5. Raphae1

Yeni makinem, Transformers'lerden Optimus :) (Cbf1000)

Evet arkadaşlar, bir ara 0 km almaya niyetlenirken, çok düşeş bir makine denk geldi.Hemen İlkay ı aradım kalk makıne buldum almaya gıdıyoruz dedım. :) Motora baktım bir tur attım ve abi konfor budur dedim. Fren, oturuş ve süspansiyonlarına hasta oldum. Dün servistende okey alınca, 2 saat önce...
  6. Raphae1

Benzin zamları konuları hakkında.

Biliyoruz ki benzine sürekli zam(lar) geliyor ve ardından hemen bi konu açıyoruz. Belki son 1 sene içerisinde 10 veya daha fazla bununla ilgili konu açılmıştır. Benim fikrim geldi. Acaba diyorum, eğer adminimizde uygun görürse, Benzin konusu sabit bir konu haline gelsin. Böylece her zam...
  7. Raphae1

Motorcu... Nedir, Kimdir Bu Motorcu ?

Adı üstünde Motorcudur işte… Başkaldırı medeniyetinin süvarisidir ... Dört tekerleğin büyüklüğünü statü sayan insanoğluna, yolda olmanın ne demek olduğunun yine insanoğlu tarafından verilmiş en güzel cevabıdır Motorcu… Hayatı yaşayan, rüzgarı hissedendir, Dünya’yı camın arkasından...
  8. Raphae1

Kawasaki Er6 F im Pert oldu.

Konuyu açmakta bilhassa bilerek geciktim. Çünkü zaten moralim bozuk ve uykularım kaçıyordu, birde konuyu her gün görerek moralim daha da bozulsun istemedim. 15 Ocak Pazar sabah 8 civarı Vecdi Diker tünelinin çıkışında buzlanma olduğu için ve daha fazla motoru kullanamayacağımı hissettiğimden...
  9. Raphae1

Sobalı Araba :)

Açıkçası haberi ilk gördüğümde bunu kesn bizim Türkler yapmış dedim ama isviçreden çıktı . :) http://gundem.milliyet.com.tr/sobali-araba/gundem/gundemdetay/11.02.2012/1500821/default.htm iş yerimden resım upload edılemediği için haberın lınkını ekledım.
  10. Raphae1

Taksiyi Bırakıp Kavgaya Koşmak!

Gerçekten enteresan vatandaşlarımız var.. Abicim sen müşteri al, sonra birden Bizimkiler de ki Cemil Abimiz "Sevim koş, kavga var" diyerek bağırmış gibi fırla aracın içinden. Bu arada arka koltukta müşteride var. ::150:: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/44145/taksiyi-birakip-kavgaya-kosmak
  11. Raphae1

NArgile Severlere Kötü Haber!

Nargile kafeler kapanacak!!! Hükümet, aromalı nargileleri sigara gibi tütün yasağı kapsamına alırken, tütün ürünlerinin markasını, logosunu veya bunları çağrıştıracak herhangi bir işareti, işletme ismi veya tabelasında kullanmayı yasaklıyor Sigaradan sonra daha tehlikeli gördüğü aromalı...
  12. Raphae1

Galatasaray- Fenerbahçe Maç Sonucu Tahminleri

Evet arkadaşlar geldik yılın derbisine. Sizce maç skor -sonuç ne olur? Bence, tabiki Fenerbahçem alır :) skor ise Gs:1-3:Fb
  13. Raphae1

Otomobillerin Üzerinden Atlayan Adam.!

Adam ya çok yetenekli yada manyağın teki. :D http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Otomobillerin-uzerinden-atliyor--yv5uF6ewISwo.html
  14. Raphae1

Ogs Cihaz Mağduriyeti

Nisan ayında Garanti bankasından ogs cihazı aldım. Cihazı ilk aldığım gün ve temmuz ayında 1 er kez okumadı. kgm den sorgulattığımda ceza görünüyor. Normalde cihaz yanımda olmasa dahi hesabımdan otomatik normal ücret olarak düşmesi lazım. O günden bugüne bankayı defalarca aradım , şubeye...
  15. Raphae1

YURT DIŞINDAN EŞYA/PARÇA ALANLAR DİKKAT!!!

21.08.2011 - 11:01 Yurt dışından posta ya da hızlı kargo yoluyla gelen eşyadaki muafiyet sınırı, 150 eurodan 75 euroya düşürüldü. Bakanlar Kurulu, 4458 Sayılı Gümrük Kanununun Bazı Maddelerinin Uygulanması Hakkında Kararda değişiklik yaptı. Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe yeni...
  16. Raphae1

2011 Kawasaki Er6F

MErhabalar ; Aslında motorumdan fazlasıyla memnunum. Satma sebebim ise 2010-11 model yeni kasa cbf 1000 almak. Satamazsam kullanmaya devam edeceğim. Takas olarakta sadece yeni kasa cbf 1000 ile olur :) Motorumu ilk aldığım günden şu ana kadar çogu mt uyesı bilir. Dosta gidecek makinedir. :cat...
  17. Raphae1

Vatandaş sordu trafik dairesi yanıtladı

Milleyette okuduğum bir haberi önemli ve doğru bildiğimiz yanlışları bilinmesi gerektiği için sizlerle paylaşmak istedim. Emniyet Genel Müdürlüğüne internet mesajıyla ulaşan çok sayıda sürücü, trafikle ilgili merak ettiği soruların cevabını istiyor. Sorularda MOBESE ilk sırada yer alıyor...
  18. Raphae1

Tesisatlı Kawasaki ZX-10R

tesisatlı Kawasaki ZX-10R İyi güzelde; farları geçtim acaba yakıtı nereden koyuyorlar çok merak ettım. :sunny: http://www.facebook.com/video/video.php?v=127687317274704&oid=115966527850&comments
  19. Raphae1

Çanakkale Yolcusu Kalmasın. :)

Evet arkadaşlar; Koca bir yıl çalıştıktan sonra biraz ara vermenin zamanı geldi. Yarın yıllık izne çıkıyorum. Bende bu iznimi ailemin yanında yanı memleketim Çanakkale'de geçireceğim. Yola yarın çıkmayı düşünüyorumdum ama artçım yarında çalışacağı için bende o günü motoruma bakım yaparak ve...
  20. Raphae1

Siperlik için cam filmi

Merhaba arkadaşlar er6f in orjinal siyah camı pahalı olduğundan film cektirmek istiyorum. Merak ettiğim bu uygulama ne kadar sağlıklıdır , uygulayan var mı ve cam filmini gün gelir söktürmek istersem iz kalır mı? Tavsiye edermisiniz? Cevaplarınızı bekliyorum. :silent: