Arama sonuçlarınız

1. P

2.490ytl ye 150cc lik ATV ler geliyor....Fiyatlar acaip düştü beyler bi bakın ! !

omimotor diye bir marka ama sitesi daha yapım aşamasında.Gazetelerde reklamı çıktı.Ben de burada sizlere göstereyim dedim. www.omimotor.com
  2. P

İşte Paris Motosiklet Fuarından Görüntüler !!! Yeni Motorlar

Beyler ben kendim Motors TV'den kaydettim.Devamı gelecektir.Herkesin izleyebilmesi için videoyu biraz küçülttüm ama kalitelidir. http://rapidshare.de/files/6413715/potomya-paris1.avi.html
  3. P

Sizce bu kask alınır mı ?

150 lik scooterım var 120 ytl ye aydın motorda bu kaskı buldum sizce alınır mı AR02 Modeli http://www.airoh.it/ENGLISH/apribili/thermoplastic/ar300/AR02.htm Marka: Airoh Tip:Yarı açılır (flip up) Kendi sitesinden özellikleri: - Thermoplastic outer shell - Flip-up chin guard - Anatomically...
  4. P

Scooterlar ve Stabilize yollar--Bunun Çözümü yok mu

Arkadaşlar Bu scooter larla hafif stabilize yollarda rahat gidemeyecekmiyiz.Yoksa YBR tarzı motorlarda da motor dağılacak gibi oluyor mu..Scooter stabilizeye girdi mi zak zak etmekten kendini alamıyor.bunun bir şekilde düzeltme imkanımız yok mu..Hani şu vidalar a lastik conta takma olayı bunda...
  5. P

Rizeli üye var mı beyler burda toplanalım

Beyler gelin burda buluşalım.ben adımdan da anlaşılıyor, potomyadan katılıyorum
  6. P

MONERO ---------------yeni motor doğuyor bakın !

Beyler Monero marka bi motor var haberiniz var mı ?WY 150T adlı scooter sizce nasıl alınır mı.150cc lik abs li scooter 1.950.000 TL.Bu arada servisi de var.ayrıntılı bilgi altta. www.moneromotor.com valla benim çevremde 150cc lik modelini alan 6 kişi var.hepsi de tek kelime ile süper diyor...
  7. P

Selam Dostlar, hepinize kucak dolusu selamlar

Ben az önce üye oldum ama bu siteyi ve forumu 2 aydır takip ediyorum.Rizeliyim, nickim den de anlaşıldığı üzere Potomyalıyım. Burdan Rizeli arkadaşlara duyurulur....Ben Yüksek Lisans Öğrencisiyim aslında.Rize İle ilgili tarhi bir çalışma yapıyorum.KTÜ' de okuyanlar varsa 26 Mayıs ta KTÜ...

Yeni mesajlar