Arama sonuçlarınız

1. EFE32

Vay anasına arkadaşş...

arkadaşlar bunu sizinlede paylaşmak istedim. Ramzey 250 cc makinem 2 ay önce tam bugün marş arızası yaptı ve tamirci bana marş kitlemesi (marş bendeksi)nin arıza yaptığını ve bu parçayı fabrikadan garantiden isteyeceğimizi söyledi. tamam dedim gittim parasını verdim adama tam 2 aydır 2 güne bir...
  2. EFE32

Sizce Tvs Apache 125 mi yoksa Yamaha Ybr 125 mi ?

selamun aleyküm dostlar. :) ya kriterine göre motor karşılaştırıyordum bu 2 motorun çekişmeli olduğunu söylediler sizce hangisi ?varsa bu kriterde fiyatına göre ccsine göre kalite vb (çin hariç) yazın arkadaşlar konu önceden açıldıysa kusra bakmayın :)
  3. EFE32

motorsiklette alev kiti

abiler ablalar yine bi soruyla karşınızdayım.:) bugün 250 cc bi motorda alev kiti gördüm çocuk kendisi yapmış çok hoşuma gitti hayran kaldım.söylemiyor nasıl yaptıgını:pale: forumda yeniyim önceden böyle bi konu açıldıysa kusruma bakmayın . yapan varsa deneyen falan bi anlatırsa cok memnun...
  4. EFE32

arkadaşlar bi sorum var ??

bugün ıspartadan eğirdire dönüyordum motorsikletimle tam koruma 70 80 civarı gidiyordum. yalnız ehliyetimi kaptırmıştım 3 ay sonra alacaktım.polis çevirmesi varmış bana karşıdan eliyle dur işareti yaptı bende ehliyet yok diye durmadım yani bastım geçtim .plakam falan herşeyim var.sonucunda ne...
  5. EFE32

Ramzey Qm 250 TURBO İŞLEMİ YARDIM

Arkadaşlar ramzey qm 250 cruiser motorum var ısparta taraflarındayım ve antalyada bi arkadaşım 250 mct ye gözünün önünde turbo taktıklarını ve neredeyse %50 güç artışı sağladığını söyledi ben bu işte baya kararlıyım hani bilgisi olan arkadaşlar varsa, yardım ederlerse mutlu olurum :silent: n...
  6. EFE32

Ispartadan Mt alemine selam olsun :)

mrb. arkadaşlar yarışmaya ıspartadan katılıyorum 20 yaş 180 boy atım ramzey forumda yeniyim hepinize saygılar.:)

Yeni mesajlar