Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pantolon iki taraftan yandan full fermuarli, normal pantolonun uzerine giyilebiliyor. Ayrica icligi var takilip sokulebilen, kisin baya kalin oluyor, kesinlikle usutmuyor.
Diz kisimlarinda koruma var.
Fermuarlardan birinin takilma yeri bozuldugu icin dikmistim, ama su anda bir sorun yok, gene...
Bir sure kullanip kaldirdigim branda bosta duruyor, fiyat olarak 80tl dusunuyorum, zaten en dandik brandalar bu fiyatlarda.
A-Pro'yu Motosella'dan almistim, kaliteli yagmura kara dayanlikli ve goruntu olarak da guzel brandadir.
NC750X'te kullandim, L bedendir.
Selam arkadaslar,
2 yilini dolduran Revit Axis pantolon 5dk'lik hafif yagmurda bile su aliyor dikis yerlerinden.
Bunun icin yapabilecegim bir sey var mi? Su gecirmezlik saglayan spreyler ise yarar mi?
selam arkadaslar,
hic goren, duyan oldu mu Darth Vader motosiklet kaski, Darth Vader olmasa Stormtrooper da olur. Internetten biraz baktim, genelde prototip olarak var galiba, niye yapip satmiyolar ki, scooterda bile cok karizma duruyor.
merhaba arkadaslar,
daha onceki kask tavsiyesi ilanlarina da baktim, benim aradigim ozellikler sunlar;
gunes vizoru
full face
maksimum 300tl
sisirilebilir yanak padleri
var mi tavsiye edebileceginiz, bu kriterlere uyan bir kask? 300tl'nin altina bu bahsettigim ozelliklerde bir kask...