Arama sonuçlarınız

1. P

RS 151 HIZ KAYBI ?

SELAMUNALEYKÜM arkadaşlar rs 151 im 80 i geçmiyor geçen gün 10 40 castrol yağ değiştirdim acaba ondan olabilirmi önceden 105e dayanıyodu.eski hızını sağlamak için ne yapmam gerekir bilgi verirseniz sevinirim
  2. P

Satılık Mondial RS 151 Tertemiz.. (BURSA)

S.a arkadaşlar, Mondial RS 151 motorumu satmaktayım,özellikler; MODEL=2007 TRAFİĞE ÇIKIŞ TARİHİ=07/2009 MUAYENE=2012 AVİVA SİGORTA=06/2011 KM=7100 BURSA/MUSTAFAKEMALPAŞA'LIYIM Arkadaşlar motorun tek kuruş masrafı yoktur kendimde alın direk binin.. Kaskı,yedek anahtari falan vardır,Hiç bir...
  3. P

Mondial rs 151 çalıştıramadım..

Arkadaşlar demin motorla biyere gidicektim neyse bastım marşa çalıştı 100metre gittim bayır aşşa olduğu için stop edeyim dedim fakat biraz gittikten sonra lambalar yanık tabiki durdum çalıştırmak için marş basmadı tırtt tırtttt diye ses çıkıyo marşa basınca daha önce çok labma yanık stop halinde...
  4. P

Bisan Lifan Pasific 125 e 30numara Yağ ?

koydum bi sorun oluştururmu arkadaşlar.. Motor bu arkadaşlar;
  5. P

1000 TL Altı Motor Tavsiye Edermisiniz..2. EL

Arkadaşlar 900TL ye kadar bütçem var bi motor almak istiyorum ama karar veremedim..sizin tavsiyelerinizi değerlendiricem..
  6. P

Yine Bi Alım-Satım Sorunu..

S.a arkadaşlar ben bi motor aldım 200tl sini verdim fakat 1hafta kullandım motoru beğenmedim geri vermek istedim..motorun ruhsatı bende ama başkası adına kayıtlı yani.yani şöyle diyeyim..motor ahmetin üstüne ahmet, mehmete satıyor mehmet üstüne almamışş bende mehmetten alıyorum motoru bende daha...
  7. P

Motorumun Çekişi Az..

Arkadaşlar bisan-lifan 125cc pasific var,100lük motorlardan daha az çekişi bide 80kmyi geçmiyor tavsiyeleriniz nelerdir+yakıtıda çok bence.. ---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ---------- evet arkadaşlar yokmu bi bilgisi olan ne yapmalıyız bu duruma
  8. P

ramzey 125 T 10-D ikinci el piyasası?

Uploaded with ImageShack.us ARKADAŞLAR ramzey 125 T 10-D bu Motorun ikinci el piyasası ne kadar acaba.. ---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ---------- uppppppppppppppppppp