Arama sonuçlarınız

1. m_arslan

Motorsiklet alımı kararsızlığım (XJ6F ve Tracer)

Merhaba arkadaşlar, 1 ay kadar önce, 6 aydır kullandığım XJ6 F motorumu sattım.2 hafta içerisindede Tracer 700 aldım fakat henüz teslim edilmedi. Bu arada bende arkadaşımın yeni aldığı Traceri deneme fırsatı buldum. Fakat aklım halen xj6'mda kaldı :) Tracer şehiriçinde bana sanki biraz sıkıntı...
  2. m_arslan

İstanbul Karadeniz Turu fikirleriniz

Merhaba arkadaşlar, Konuyu etkinlik duyuru bölümünede açtım fakat sanırım onaylanmadı :) 30 Temmuz Cumartesi günü 2 arkadaş, 2 motor(R25 ve Fazer600) olarak İstanbul çıkışlı Karadeniz turu yapmayı planlıyoruz. Bir aksilik olmazsa inşallah haftaya yola çıkacağız. Rotamızı şu şekilde düşündük...
  3. m_arslan

30 Temmuz İstanbul çıkışlı Karadeniz Turumuz

Merhaba arkadaşlar, Önümüzdeki hafta 30'unda kısmetse eğer 2 arkadaş (Fazer600 ve R25 ile) İstanbuldan çıkarak Rizeye kadar gitmeyi düşünüyoruz. Yaklaşık 10 günlük bir iznimiz bulunmakta. Rotamız aşağıdaki gibi...
  4. m_arslan

Kaza Istanbul Çağlayan

Bugün tam önümde oluşan kazanın videosu. Arkadaş tünelde sağdan sola bodoslama bir giriş yaptı. Trafikten dolayı yanına gidemedim. Taksicide durmamış sonradan farkettim. https://youtu.be/0jBT-bp8f8U
  5. m_arslan

Motosiklet kazası - Kapı açma

Arkadaş buralardaysa geçmiş olsun, parmağı çok iyi durmuyordu. Herhangi bir tutanak tutturmadan gitti, evrak eksiğimi vardı bilemedim.
  6. m_arslan

Araç değer kaybı hakkında

Arkadaşlar merhaba, Geçen 1 yıllık süre içerisinde motorsikletimle 2 kaza atlattım. İkisindede asli kusurlu olarak karşı tarafın sigortasından bütün hasarım karşılandı. Fakat tramerden sorgu yaptığımızda tabiki bütün hasarlar ortaya dökülüyor. Benimde yaklaşık 3 bin tl civarı bir kaydım...
  7. m_arslan

Şerit böyle değiştirilir?

Gereksiz sinirim yüzünden videoyu sessiz yüklemem gerekti :) Elim ayağım boşalıyor böyle durumlarda, öfke kontrolünü öğrenmem gerek. Büyük bir risk değildi ama paylaşmak istedim. Kendisiyle olan son sohbetimizde kendisininde motorcu olduğunu söyledi. Belki buralardadır acaba onun önüne birisi...
  8. m_arslan

Honda Nc700S Beyaz - 34 ZJ 6372

Arkadaşlar merhaba. 26 haziran gecesi saat 01.44 te Çağlayandaki evimin önünden motorsikletim çalındı. Çalınma anı ve çalanlar ortada ama kask taktikları için maalesef fazla yol katedemedik. Gören yada denk gelen olursa aşagidaki numaradan bana ulaşırlarsa sevinirim. Motorsikletim beyaz renkli...

Yeni mesajlar