Arama sonuçlarınız

1. S

Celik fren hortumu

Selamlar.Rks freccia motorum icin celik fren hortumu taktirmak istiyorum.Piyasada bulunan hangileri uyumludur bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
  2. S

CC Küçülteceğim yardım (Scooter)

Sevgili motosiklet.net ailesi belkide yardımınıza en çok ihtiyaç duyduğum an bu andır.Sorunum ise CC KÜÇÜLTECEĞİM. Evet küçülteceğim.Hali hazırda kullandığım mt07 yi hem artık hevesimi almış olduğumdan hem maddiyattan (tatsumoto olduğumdan kışları binmediğm halde ödediğim öküz gibi vergi de...
  3. S

Spor Kulaklığı

Merhaba arkadaşlar.Spor salonunda idman yaparken müzik dinlemek için bluetooth kulak üstü kulaklık almak istiyorum ancak piyasadan bi haberim.Sizin kullandığınız yada önerebileceğiniz orta yollu bir ürün var mı?
  4. S

Movavi orj kullanan var mı ?

Merhaba arkadaşlar orjinal movavi programı olan veya benim hazırladığım .mepx uzantılı projeyi film haline getirebilecek bir arkadaş var mı ?
  5. S

BMW GRİ RENKLİ GS İ CALINAN VAR MI ?

Merhaba arkadaşlar çalıntı olduğunu düşündüğüm plakasız gri renkli gs görüyorum 2 gündür.Motoru çalınan arkadaş varsa özel mesaj yazsın fotolarını atıcam
  6. S

Motosiklet hırsızlığı hikayesi..

Merhaba arkadaşlar Bayramın 1. günü sabahı Pulsar 200Ns motorumun çalındığını farkettim.Geçen yazdan çalınan R25 im den dolayı tecrübeli olduğumdan can sıkıntısı küfür kıyamet atladım arabaya karakola gidip ifademi verdim motoru çalıntıya çıkarttım falan.Sonrasında sağolsunlar bir...
  7. S

2015 Mondial Zone-s 180

Merhaba arkadaşlar ilk sahibiyim.2 ay önce pulsar aldım.İhtiyacım olmadığı için satıyorum.Sorunu problemi yoktur.Şimdiden hayırlı olsun. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-180-zones-satilik-473844744/detay/
  8. S

Siz olsanız ne yapardınız ? (Çalıntı motor içerir)

Selam arkadaşlar geçen sene r25 motorum yaşadığım sitenin bahçesinden çalınmıştı.Polis tutanak eş dost sosyal medya falan bulamadık. Dün bizim bloğun görevlisinden öğrendimki karşı bloğun görevlisinin oğlu 6 motosiklet hırsızlığından gözaltına alınmış ve şu anda tutuklu.Gereksiz bir heyecan,öfke...
  9. S

Trafik cezası ve sonrası.

Selam arkadaşlar geçen hafta iğneadadan dönüşte muayene tarihinin geçmesinden dolayı ceza yedim.Cezayı bugün ödedim ancak memur yazarken cezayı ödedikten sonra biyere gidip bişey yaptır demişti ama şu an hatırlamıyorum:pr: İlk defa ceza işleriyle uğraşıyorum.Elimde iki adet kağıt var biri geçici...
  10. S

Ceketler hakkında objektif yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar bütçeme ve ihtiyacıma uygun ceket aramalarımda kendimce 7 taneye kadar düşürdüm.Belki daha önce kullanmış olup fikir verebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Sizce hangisi ? 1. Revit Jupiter...
  11. S

DERİ CEKETE KORUMA TAKMAK.

Merhaba arkadaşlar.Şeklini çok sevdiğim bir deri ceketim var.Birazcık bol geliyor ama içime kazakla falan giyince kurtarıyor.Buna omuz dirsek ve sırt koruması takarak motosiklet ceketi yapmayı düşündüm.Şu an aklımda korumaları alarak bir terziye diktirmek var.Korumaları nerden...
  12. S

ŞASİ NO İLE ÇALINTI MOTOSİKLET SORGULAMA

Selam arkadaşlar.Çalınan motorun şasi numarası ile internet üzerinden sorgulayabileceğim biryer var mı?İnternet üzerinden yoksa eğer nerden sorgulatabilirim?
  13. S

Mondial Z 180 ONE-S

Merhaba arkadaşlar paraya ihtiyacım olduğundan motorumu satıyorum.Herhangibir problemi yoktur.Telefonla ulaşabilirsiniz İlan no : #366144307
  14. S

MOTORUM ÇALINDI.BULANA ÖDÜL.

Arkadaşlar dün gece saat 03.30dan sonra 1700kmde yamaha r25 mavi/gri motosikletim beylikdüzünde evimin önünden çalınmıştır.Bulanlar dönüş yaptığı taktirde ödüllendirilecektir.İrtibat için 05368807039
  15. S

PARK HALİNDEKİ MOTOSİKLETE ÇARPMAK.

Merhaba arkadaşlar geçen gün iş yerinde motosiklet park alanına koyduğum motorumu iş çıkışında düşürülmüş olduğunu gördüm.Hemen güvenlik kamerasından kayıtları alıp kaza anının görüntülerini aldım.Bizim işyeri servislerinden biri geri geri gelirken park halindeki motorlardan 4 tanesini biçiyor...
  16. S

Böylemi olmak zorunda ?? (Yurdum esnafı içerir)

Merhaba arkadaşlar şu an çok doluyum.Bugün başımdan geçenleri anlatmak istiyorum şöyle ki ; Kendimce yaptığım araştırmalar sonucu şu kaskı http://www.motosikletaksesuarlari.com/Hjc-Is17-Mission-Mc5F-Siyah-Cene-Acilir-Motosiklet-Kaski_18277.html almaya karar verdim.Daha önceden denemişliğim...
  17. S

HJC-Is17 mi AGV K3-SV mi ?

Arkadaşlar biri şu iki kaskın arasından biri icin desinki kesinlikle şundan dolayı şunu al.Cok kararsiz birisiyim.Butce ihtiyac falan diye eleye eleye giderek 2 ye dusurdum seceneklerimi ancak bundan sonrasina karar veremiyorum.Agv de intercom icin bosluklar var.hjc ninde dugmeleri...
  18. S

Kask konusunda yardım.

Selam arkadaşlar kendimce internetten birkaç kask seçip içinden eleme yaparak birisini almayı düşünüyorum.Aradığım en önemli özellik güneşvizörü şu anda.İkinci olarak ses yalıtımı ve hafiflik özellikleri (En önemlisi Güvenlik tabiki ancak o olay tam bir muamma olduğu için karşılaştırması...
  19. S

Alt sakal kaplatmak.

Merhaba arkadaşlar motorumun alt tarafındaki siyah plastik malzemeyi boyatmak veya kaplatmak istiyorum.Aklımda ya motorla aynı renk boyatmak yada karbon kaplama yaptırmak var.Ancak nerde nasıl yapılır bilmiyorum.Konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım ve farklı fikirlerinizi...
  20. S

Motosikletçilik bazen halka hizmettir.

Arkadaş arabayı servis yoluna çekmişti.İnsanlar servislerde üzgün azıcık ileri çeksede gitsek diyorlardı..Ağlıyordu tüm trafik.Kornalaaar,sellektörler nafile.:P https://www.youtube.com/watch?v=rmuSt5N7wIg rmuSt5N7wIg

Yeni mesajlar