Arama sonuçlarınız

1. Judgee

Honda CG125. ' iM :)

agustosun 23ünde kavustugum kızımı iş yogunlugu dolayısıyla anca fotogrflıyabiliyorum. işte kızım ; Honda CG125, 2005model ,26bin km de. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us son hallerimiz arkadaki demirden kurtulduk :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded...
  2. Judgee

ohv motor avantajları ?

başlık herşeyi anlatıyor aslında arastırdım ama avantajları var mıdır yok mudur ben mş bulamadım bilemedim. bu konu hakkinda bilgisi olanlardan beni ve diger fikri olmayan arkadaslarımızı aydınlatmasını rica ediyorum. :)
  3. Judgee

cg125s arka lastigi kalınlastırmak.

cg125s arka lastik ne kadar kalınlastırılabilir. bu konuda bilgisi olan arkadslardn yardım bekliyorum. şimdiden tesekkürler.
  4. Judgee

motosiklet temizlik ürünleri ??

öncelikle merhaba. baslıktaki gibi bu konuda hic bir bilgiye sahip değilim. tabiki her derde deva wd-40'ım var fakat metal yuzeyler icin boyayı koruyan temizleyen parlatan vs plastik aksam icin aynı sekilde kullanılan ürünler hakkında bilgiye sahip degilim eminim bu konu da yetrli bilgiye sahip...
  5. Judgee

İzmirden selamlar.

Merhaba uzun zamandır bu forumu takip etmekteyim fakat üye olmak bugun ilk motorumu aldıgım güne kısmetmiş. İzmir Ege Üniversitesi Kimya bölümü 1.sınıf ögrencisiyim 2005 model bir cg 125e sahibiyim kısa zamanda bu motorla bir cafe racer projesine bulaşmak istiyorum fakat maddi acıdan toparlanmak...

Yeni mesajlar