Arama sonuçlarınız

1. bRkq35

PhotoShop ASYA >>>

Bu motosikletin tekerlerini boyamaya karar verdim. Altın sarısı olacak renk.Ben beceremedim shoplamayı eğer bilen biri varsa jantları altın sarısına boyayıp ekleyebilirim mi? Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla Burak ASLAN
  2. bRkq35

Çekilen motoru çıkartma işlemi hakkında.

Arkadaşımın motosikleti çekilmiş ehliyeti olmadığı için benim almamı istedi çıkartırken hangi işlemleri yapıcaz acaba ?
  3. bRkq35

Hava Filtresi...

Benim motosikletim ASYA AS 100 - 8 model bir cup. 3000 KM bakımına gittiğimde hava filtresinin temizlenmesini istedim.Tamirci abimiz bana ' Bu tip motosikletlerin hava filtresi dolmaz.Hem hava filtresi çok ters yerde ona doğru gidecek bir pislik falan yok dedi. '.Bu tamirci abimiz baya iyi biri...
  4. bRkq35

Far içi karartma >>>

Far içi karartmayı bir araçta görmüştüm.Sordum abiye kendi de bu işlemden çok memnunmuş ama o abiyi bir daha göremedim. Far içi karartma hakkında bilgisi olan benimle paylaşabilir mi ?
  5. bRkq35

Duran motosiklete KASK'tan ceza ! [ FOTO ]

Duran motosiklete kasktan ceza yazan tek polis TÜRK POLİSİ'dir ... Durduğumuz hataydı tamam ama elimde olan kaska duran motosiklete nasıl kasktan ceza yazıyorsun anlamıyorum. Allah bir yerinizden çıkarır aldıklarınızı. (: İlahi adalettt...
  6. bRkq35

Yapıcam demiştim yaptım.Koltuk döşeme.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/84146-koltuk-doseme.html Bu linkte döşeme yapacağımdan ve ne renk yapmam gerektiğine dair sizin görüşlerinizi almak istemiştim. Sizin yardımlarınız ve kendi değerlendirmemle birşeyler yaptırdık umarım beğenirsiniz. :) İYİKİ VARSIN MT :cat: Bu ilk...
  7. bRkq35

Koltuk döşeme.

Motosikletimin koltuk döşemesini değiştirmek istiyorum.Sizce ne renk yaptırsam motosikletimin üzerinde daha hoş durur. :silent: Sormak istediğim bir sorum daha var.Ben motosikleti bakıma götürdüm zinciri yağladılar.Bütün yağlar zincirden tekerleğe sıçrıyor yolda.Bu yağları tekerlekten nasıl...
  8. bRkq35

Rent A Motorbike >>> İn İzmir

Evet evet evet.Artık ehliyetsiz motosiklet kullanmam sona eriyor. Pazartesi günü dosyam hazır en geç Çarşamba günü ehliyet elimde. Bunun için kendime bir güzellik yapayım dedim ve bir motosiklet kiralamaya karar verdim 3 4 gün benimle kalabilecek 250 CC üstü racing tipi motosiklet. Fakat ben...
  9. bRkq35

Fren lambasının yanmaması hakkında...

Fren lambam yanmıyor hiç dikkat etmedim ama flaşör değişmişti.Flaşörden kaynaklanıyor olabilir mi peki arkadaşlar?
  10. bRkq35

Bunu izleyip hız yapan arkadaşların hepsini tek tek kutlayacağım... >>>

Buyrun beyler durum içler acısı. Bir cup motosiklet sürücüsü olarak kask takmaya devam edeceğimi burada herkesin önünde açık yüreklilikle söylüyorum.
  11. bRkq35

23 Ekim Ehliyet Sınavı A2 Sürücü Belgesinin Alımı Hakkında !

Sınava giren arkadaşlar merak ediyorlar benim gibi... Şimdi 23 Ekim'de sınava girdik biz.11 Kasım'da da ehliyet sınavı sonuçları açıklandı. Şimdi biz ne zaman direksiyon sınavına gireceğiz.Her ilde farklı tarihlerde mi yapılıyor sınavlar? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Saygılarımla...
  12. bRkq35

Çevre yolunda az kalsa 2. ölen motosikletli oluyordum.

Aynen başlıkta okuduğunuz gibi.Arkadaşımın başına gelen olay benim de başıma geliyordu. Ama bendeki durum biraz farklı tabiki.Bende kask var eldivenler var ve temkinli bir şekilde ilerliyorum.Çevre yoluna çıktım. aralarda 1 ya da 2 tane hususi oto 1 tane motosiklet ( o da ben ) gerisinin hepsi...
  13. bRkq35

Neden böyle şeyler hep benim başıma geliyor !!! Lanet olsun.

Şuan öyle bir sinirliyim ki yazdıklarım için kusura bakmayın ama yinede sizinle paylaşmak istedim. Babama söyledim ASYA falan bırak gel YAMAHA alalım ölene kadar kullanırız diye.Ama dinleyen kim?Tamirciye verdiğim para 250 TL'yi geçti.Öğrenciyim ben.Babama söylüyorum ; sen yapacaksın motor...
  14. bRkq35

Arabaya girmekten son anda kurtuldum.

Dün saat 15:30 arası evden çıktım.Motosikletime düşündüğüm şeyleri yapmak için tanıdığımızın dükkanına giderken oldu bu olay. Hızım 40 KM'yi geçmiyor fazla hız yapmıyorum hem yerler ıslak hem yokuş iniyorsun hemde çinli motosikletlere fazla güven olmaz diye. :cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan Sağ...
  15. bRkq35

Nasıl olmuş ama... :)

Öncelikle buradan bana yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim. Sonunda yaptım motosikletimi.Daha yapılacaklar var ama şimdilik bu kadar. Buyrun Asya AS 100 - 8 Bunlar da koruma ekipmanlarım montum motorun çantasında olduğu için onu çekemedim. :P
  16. bRkq35

Jant boyamada yardım edebilecek varmı ?

Asya AS 100 - 8 markasında bir motosikletim var ve ben bunun jantlarını boyamak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Resimlerle anlatabilecek bir arkadaş.Nasıl boyarım konusunda yardım edecek biri. Jantlar boyandıktan sonra üstüne kırmızı şeritler ve beyaz yanaklar...
  17. bRkq35

Hadi bakalım birde buna laf söyleyin. :D :D Mondial MR 250 Destro

Hadi bakalım başlayın konuşmaya. Ne düşünüyorsunuz bu motosiklet hakkında. :silent: Benim çok hoşuma gitti en kısa zamanda test edicem. :queen::queen::queen: http://www.mondialmotor.com.tr/MONDIAL-250-MR/TOURING/Mondial-250-MR-DESTRO/index.html
  18. bRkq35

Motosiklet Yıkanabilir Mi ?

Böyle bir çinli motosiklete sahibim.Motorum çok kirlendi bazı büyüklerim motosiklet yıkanır mı hiç diyor.Siz ne düşünüyorsunuz :silent: Yıkamalıysam nasıl yıkamalıyım.Direk hortumu açıp yıkasam sakıncası olur mu :silent: Size göre saçma bir konu olabilir kusura bakmayın ama büyüklerimiz...
  19. bRkq35

Alın işte kasksız biri.Lanet olsun her gün gittiğim yol...

http://www.haberler.com/izmir-asiri-hiz-can-aldi-asiri-hiz-kasksiz-2264348-haberi/ Buyrun beyler ne diyelim bizden birini daha kasksızlıktan kaybettik. Olay bizim evimize 1 KM uzaklıkta çevre yolunda oluyor.Her gün okuluma gidip geldiğim yol.Ayrıca bizim arkadaşlar da çocuğu tanıyorlarmış.Biz...
  20. bRkq35

Ucuz Yazlık Kışlık Mont >>> Yardım Edermisiniz ?

Bütçem baya bir kısıtlı.Montlara baktığım da 100 TL'den aşağıda mont yok. Belki siz Motosiklet.Net üyeleri bildiğiniz bir mont vardır.Hem yazlık hem de kışlık bir mont lazım bana.Sabahları okula giderken donuyorum valla.Rüzgar geçirmeyen beni idare edebilecek bir mont lazım. Böyle bildiğiniz...

Yeni mesajlar