Arama sonuçlarınız

1. R

Antalya İçi Scooter Alınır.

Antalya içi 125 lik veya 150lik scooter alınır... nakit anında parası verilecek... yanlız serik boğazkent belek kadriye ve manavgat haricinde olan kişiler motoru seriğe yada beleğe getirmesi gerekmektedir şahsen motoru beğendiğim taktirde motor ustama ve plaka kontrolü için motor sahibiyle...
  2. R

italyanca bilen biri ?

arkadaşlar bir arkadaşım kendisi türk :D şimdi demeyin italyanca bilmedin halde ne işin var o insanlarla muhabbet ediyon türk ama bi cinslik yapıp duvarıma italyanca bişiler karalamış :D sözlükten çeviriyorum anlamsız bişi çıkıyo ? bilen arkadaşlarımız tercüme edebilirmi ??? Sei molto dolce tu...
  3. R

Bianchi Antalya servis

Arkadaşlar bianchinin sitesine girdiğim zaman sadece bisiklet üzerine olan site var motorlarını tanıtan bir yazı göremedim dolayısıyla servislerinin nerelerde oldugunu bilmiyorum antalya manavgat serik içinde nerde oldugunu bildiğiniz varmı ?? komple grenaj ve farlarını değiştirmek istiyorumda...
  4. R

Antalyadan Merhabalar :)

Antalyadan Herkese selamlar forumunuzu geçen sene motor almadan öncede büyük bir hayranlıkla takip ediyordum ama geçen ayın 06sında Motoruma kavuşmak nasip oldu ilk başlangıç motor hayalim değildi ama bu bile çok güzel hoşuma gidiyor :) 2tekerli :P bugun antalya bölgesini bilenler için belek...
  5. R

Bisan Falcon Parça

İYi Günler Hepinize :) bundan 1 ay önce bisan falcon marka 125lik bir scooter aldım yanlız 1 hafta önce bir otobüsün sıkıştırması üzerine yerde biraz asfalt pateni yaptım ... motorun plastikleri çizildi bi yeri ufacık bi kırık oldu önemli sorunlar değil ama gözüme güzel görünmüyor :pr: o...

Yeni mesajlar