Arama sonuçlarınız

1. K

kazalı zx6r

Arkadaşlar kazalı ve eksikleri bulunan ama ciğeri sağlam bir zx6 buldum. Biraz eski model. Motoru sağlam granajlar gösterge jonta gidon arka koltuk yok. Komple toparlanması gerekiyor. Şimdik ilk sorum bi kawasaki iskeleti bulunsa sizce ciğeri sağlam olan motor o iskelete yerleştirilebilirmi? 2...
  2. K

Bankadan kredi almak

Merhaba arkadaşlar ve abilerim. Kredi çeken arkadaşlar ve abilere bir konuda danışmak istiyorum. Ben 18 yaşındayım ve 6 senedir konsolosluk yatında yıllık 6500 dolara çalışmaktayım. Aylık net maaşım 750 tl. Kışın ise ek iş yaptığımdan 1000 küsür tl ye çıkıyor. Sigortam bulunmamakta ve...
  3. K

Merhabalar

Merhabalar bendeniz İstanbul Üsküdar dan bir motor sevdalısı :) Mehmet Emin. Forumunuzun ve ailenizin yeni üyesiyim. Gerçekten verdiğiniz bilgiler için teşşekkürlerimi sunarım ve devamını dilerim. Saygılarımla...
  4. K

zongshen gy200

Kolay gelsin arkadaşlar ve abiler. Zs gy 200 almayı düşünüyorum yanlız arazide çok fazla kullanmayacağım daha çok asfalt da ve lastik boyutları çok ince geliyor. Sizce değiştirmek gibi yani kıcada cbr 125 lerdeki gibi performans lastik takma imkanımız varmıdır hem ön hemde arka için...

Yeni mesajlar