Bankadan kredi almak

Merhaba arkadaşlar ve abilerim. Kredi çeken arkadaşlar ve abilere bir konuda danışmak istiyorum. Ben 18 yaşındayım ve 6 senedir konsolosluk yatında yıllık 6500 dolara çalışmaktayım. Aylık net maaşım 750 tl. Kışın ise ek iş yaptığımdan 1000 küsür tl ye çıkıyor. Sigortam bulunmamakta ve maaşlarımızı elden teslim almaktayız. Ama maaş tutarımı ve ne kadar zamandır çalıştığımı konsolosluktan imzalı antetli kağıt ile belgeleyebiliyorum. Ailemle birlikte yaşamaktayım. Daha önceden ne kredi kartı aldım nede kredi kullandım yani bankalarla alakalı olan sicilim temiz bulunmakta. Şu anda yaklaşık 8500 9000 tl civarı kredi çekmeyi düşünüyorum. Sizce bankaların buna yaklaşımı ne olur kefil isteyebilirlermi. Yada kredi talebimi reddetmek gibi bir durum olabilirmi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkeze iyi çalışmalar dilerim...

bankalara göre sen işsizsin kredi notun 0.sana bırak kredi vermeyi kredi kartı bile vermezler.

Bu kadar senedir sigortasız çalımak mı olurmuş hemde konsoloslukta git şikayette bulun bence beni sigortasız çalıştırıyorlar de !

Merhaba arkadaşlar ve abilerim. Kredi çeken arkadaşlar ve abilere bir konuda danışmak istiyorum. Ben 18 yaşındayım ve 6 senedir konsolosluk yatında yıllık 6500 dolara çalışmaktayım. Aylık net maaşım 750 tl. Kışın ise ek iş yaptığımdan 1000 küsür tl ye çıkıyor. Sigortam bulunmamakta ve maaşlarımızı elden teslim almaktayız. Ama maaş tutarımı ve ne kadar zamandır çalıştığımı konsolosluktan imzalı antetli kağıt ile belgeleyebiliyorum. Ailemle birlikte yaşamaktayım. Daha önceden ne kredi kartı aldım nede kredi kullandım yani bankalarla alakalı olan sicilim temiz bulunmakta. Şu anda yaklaşık 8500 9000 tl civarı kredi çekmeyi düşünüyorum. Sizce bankaların buna yaklaşımı ne olur kefil isteyebilirlermi. Yada kredi talebimi reddetmek gibi bir durum olabilirmi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkeze iyi çalışmalar dilerim...

Sicilin temiz olması yetmiyor, KKB skorun da çok önemli, daha önce herhangi bir kredi kullanmamışsan doğal olarak oluşmamıştır. Maaş belgesi yerine geçecek bir belge sadece şube takdirinde olurki, bazıları genel müdürlüklerinden izin isteyebilirler. Ancak elçiliğin çalıştığı bir banka varsa sana yardımcı olabilirler, çalışma durumunu bilmelerinden dolayı...

9000 liraya bişey diyemem ama 5000 tl .....bank(reklama girer diye yazmadım) bu şekilde verebilir,arkadaşım 3 ay önce çekti ondan biliyorum

Bu kadar senedir sigortasız çalımak mı olurmuş hemde konsoloslukta git şikayette bulun bence beni sigortasız çalıştırıyorlar de !

Haklısın ama sigortasız çalışma sebebimiz bayrağının TÜRK bayrağı olmaması. Yabancı bayrak olduğundan ötürü sigorta yapma gibi bir zorunluluğu bulunmuyor. Peki sizce kefil olduğu takdirde verirler mi?

Bu ilişkiler tamamen duygusal temelde gelişen ilişkilerdir.
Temeli sağlam olan ayakta kalır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar