Arama sonuçlarınız

1. QM50

Arkadaşlar kararsız kaldım bilgisi,görüş,tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar geçen sene motosikletimi sattım ve bir yıldır motosiklet sürmüyorum arkadaşım atv aldı 150 cc ufak birşey şehir içinde ve az cok arazide kullanıyoruz beraber ama beraber kamp yapalım bi kaç dağ tepeye çıkalım dedik ve bende bir ATV yada UTV almaya karar verdim şuan max bütçem...
  2. QM50

Scooter hakkında birkaç soru

Öncelikle herkez'e iyi forumlar arkadaşlar kafama takılan birkaç soruyu sizlerle paylaşmak istedim motorum Asya-As 125 T http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-asya-motor-113589254/detay bu tarz bir motor motor bundan ama ilan benim değildir... 1 )arkadaşlar öncelikle motoru...
  3. QM50

Scooter yeni motor yağ yakıyor ve benzin yetiştiremiyorum.

Merhaba arkadaşlar 125 cc bir scooterım var Asya marka motor 2006 model ben aldıgımda eski sahibi yagsız kullanmış ve yağ yakıyordu,piston değiştirelim dedik silindir piston sekman ve hatta subopkapagı suboplar komple 0 aldım bitek silindiri taşlatmıstım onu almadım conta vs hepsini aldım motoru...
  4. QM50

Scooter 4bin devir sorunu

Merhaba arkadaşlar 125 cc bir scooter ım var bir sabah scooterla gezmeye cıkayım dedım ve baktım motor gitmiyor kalkıs cekiş flan gzl ama 4 bin devirden sonra motor gitmiyor dipgazda yapsam ceyerekte açsam motor 4 bin deviri geçmiyordu motorcuya gittim yağ yakıyor pistondandır dedı tamam...
  5. QM50

Scooter yag eksiltme

merhaba arkadaşlar motorum asya as 125t 4 zamanlı scooter motoru 2.el aldım daha oncekı sahıbı hıc bırseyden anlamayan bırıymıs aldıgım gun gezdım ve sonra yagı kontrol etmek aklıma geldı motorda yag cubugunun ceyregı kadar yag oldugunu farkettım hemen gıdıp yag ekledım ustune ama daha sonra...
  6. QM50

Scooter gitmiyor

Merhaba Mt ailesi öncelikle motoru kısaca bir tanıtayım motor asya as 125-t bir scooter Gy6 diye tabir edilen bildiğimiz standart bir scooter. arkadaşlar gecenlerde motoru çalıştırdım hiçbir sıkıntı yoktu tek marşta aldı ve ısınmasını bekledikten sonra yola koyuldum herşey burada başladı motor...
  7. QM50

Scooter kaporta

Merhaba arkadaşlar dişimi tırnagıma takıp bir scooter almayı başardım (125 lik asya as 125t 2006 model) motorda bi sıkıntı yok ama sorun kaportada motorun kaporta kötu durumda çatlak çizik kırık dolu internete vs araştırdım ama kaportayı bir türlü bulamadım en son aklıma şu fikir geldi ama...
  8. QM50

Scooter Hakkında birkaç sorun

Merhaba arkadaşlar benim scooter hakında bazı soru ve sorunlarım olacak yardımlarını bekliyorum (MOTOR ASYA AS 125 T ) 1) scooterımın sübop (Sübap doğrusu hangisiyse) ayarları ne kadar olmalı bütün internette aradım bi türlü 125 lik motorun kini bulamadım hep 150 cc liklerinki var emme ve egsoz...
  9. QM50

Başıma çok ilginç bişey geldi acaba sorun ney ?

Merhabalar arkadaşlar,biraz önce kaskımı boyamak için garaja indir zımpara işini bitirdikten sonra motoru bir çalıştırayım dedim buraya kadar herşey normal ama kontagı açtım ayak pedalına bastım ve egsozdan benzin attığını gördüm 2-3 kere daha bastım ve yine benzin fışkırtıyordu ve depoda hiç...
  10. QM50

2 Motor arasındayım Sİzce hangisi

Merhabalar arkadaşlar 2-3 aydır Atv almayıtaktım kafaya araştır araştır bi hal oldum forumdada bu konu hakkında çok başlık açtım sağolun çok yardım ettiniz şimdide yardımınıza ihtiyacım var son karar aşamasındayım Allah kısmet ederse alıcam kafamda 2 atv var genelde çakıl toz topra mera tarla...
  11. QM50

Seçim

Merhbalar arkadaşlar bu aralar biraz fazla topic acıyorum özür dilerim ama çok büyük 2 lemde kaldım uzunca bi düşünmeden sonra şu 2 model arasınd kaldım ve sonucu sizin tavsiyeleriniz belirleyecek 1) Apachi 150 (offroad) Atv 2) Mondial 150 Vulcan-x Atv (offroad) Kanuniyede baktım ama fiyatlar...
  12. QM50

3000 tl rası tavsiye

Merhab arkadaşlar uzunca süren bi düşüme süreci sonunda kararımı verdim Bütçem 3000 tl Bu fiyat aralığında alına bilcek Enduro yada ATv önerilerinizi bekliyorum (Off road amaçlı) çok zorlasam 3.500 tl anca cıkar arkadaşlar boyum 1.72 kilo 60-65 teşekkürler:rendeer:
  13. QM50

Kararsızım

Öncelikle merhaba arkadaşlar uzun yıllar 3-4 yıl 50 cc kullandıktan sonra artık değiştirme vaktim geldi ve babamla konuştum Allah kısmet ederse yeni bir motorumdaha olacak sorun şu ki kafamda birsürü model birsürü fikir var kafyı yiyicem bütçem 3000 kask mont vs hariç motora verebileceğim tam...
  14. QM50

Artık eskisi gibi hissetmiyorum

Merhba arkadaşlar bundan 3-4 ay öncesine kadar motorum um ustune binmek için bahane arar sokaklarda veya dağ tepe gezerdim onu gerçekten çok seviyorum halada seviyorum ama motorum un bir parçası yandı ve çalışmıyor yaklasık 3 ay flan oldu ve sanki motora binme isteğim daha az gibi nezaman parça...
  15. QM50

Birkaç sorum olacak

Merhba arkadaşlar hayırlı geceler benim birkac sorum olacak yarın sabah sirkeciye motor parçaları almaya gidicem kafam şu soru takıldı motora km göstergesi alıcam 125 zn ninkinden motor 50 cc ve kendimiz chopper haline getirdimiz için ön lastik mobilet lastiği ve orda Km telinin girdiği yer yok...
  16. QM50

Motor ateşleme yapmıyor

Merhaba arkadaşlar 3-4 hafta önce motorun ateşleme bobini yanmıştı neyse gecen hafta başka bi bobin aldım ve bı baktık statörde yanmıs bugun sirkeciye gidip statörüde ve konjektör aldım (nolur nolmaz diye konjektörde aldım) motor 3 haftadır oto elektrikçisinde duruyor elektrikçi dostum sağolsun...
  17. QM50

Bi fikri olan varmı ?

Merhabalar arkadaşlar benim motor geçen hafta bobin yakmıştı şu bujiye elektrik veren parça parçanın aynısını bulamadık ama yeni bir bobin aldım eskiside tek giriş ve gövdeden motora baglanıyodu saseyi motordan alıyodu sanırım şimdi yeni aldımda da tek girişvar ama sorun su ki elektrik gelen...
  18. QM50

rialli iyice sinirlerimi bozdu..

Merhaba arkadaşlar geçen Cuma günü rialliden ilk alışverişimi yaptım ve 77 tl flan tuttu neyse sipariş alındı onay verildi flan herşey çok gzl derken nerdeyse 1 hafta oldu ve Hala İŞLENİYOR diyo yazdıgım 2 mesaja cvp gelmedı ne bi iletişim var ne bi bilgi mesajı kaçgün sürer bu parçaların...
  19. QM50

Verilmiş sadakam varmış Allah korudu valaha

Merhaba arkadaşlar bugün Ölümden döndüm diyebilirim belkide çok büyütü diyosunuz ben anlatıyım taktir sizin Güzel bir pazar sabahı ve arkadaşlarla mangal yapıcaktık herşey çok guzel 10 kişi flanız 2 kişi motorla diğerleri arabayla gidiyoruz neyse mangaldan sonra 2 arakdaşın gitmesi gerekiyormus...
  20. QM50

Elektrik tesisatı Kaça patlar

Merhaba arkadaşlar ben motora cuma günü ayna gösterge sinyal flan aldım ayna stop flan kendım taktım ama aklıma su geldi gideyim bir km göstergesi alayım sinyalleri flan komple ayarlatayım dedim şimdi ben elekrik tesisatını yaptırmak için elektrikçiye bıraksam kaça patlar acaba soketler var ama...

Yeni mesajlar