Arama sonuçlarınız

1. KurtÇobanı

Kınalı Adamı, Büyük Adamı ?

Arkadaşlar hafta içi adalara denize gitmeyi planlıyorum ama uzun zamandır adalara gitmedim neresi daha güzel bilmiyorum kınalımı büyükadamı bu konuda sizin fikrinizi alamak istedim
  2. KurtÇobanı

Şikayet Dilekçemi Nereye Vermem Gerekiyor ?

Güzergay önemli değil bindim bir halk otobüsüne gidiyorum, akşam üzeri olduğu için otobüsde tıka basa olmasada ayakta baya yolcu var,otobüsün ön tarafında 30 35 yaşları arasında bir trafik polisi muavinin yanında ön kapıda dikilmiş ara sıra laflıyorlar,herşey normalken birden arkamızda başka bir...
  3. KurtÇobanı

Sahtekarlara Dikkat Edin

Bilgisayar başında oturmuşum sahibinden satılık motorlara bakıyorum, dikkatimi çeken ilanları kontrol ediyorum, bir kaç ilan çok dikkatimi çekti aynı motor resimleri ile iki farklılan var, ilanın birisi konya diğeri istanbul dan, telefon açıp alıcı gibi görüşme yapıyorum ilan sahipleri ile...
  4. KurtÇobanı

Hyosung GT 250 Racing Önerirmisiniz ?

Arkadaşlar 250 lik Racing almayı düşünüyorum, Kawasaki'lere baktım ama fiyat olarak biraz zorlanacağım için Hyosung GT 250 liklere yöneldim, bu makineden kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum, olumlu veya olumsuz yönleri nelerdir, motor hakkındaki yorumlarınız ve önerileriniz benim için önemli.
  5. KurtÇobanı

Motorcuda Göğüs İltihaplanması

20 yıla yakın racing motor kullanan bir tanıdığım motorunu sattı satma nedenide sağlık sorunları olduğunu söyledi,kendisi göğüs kafesindeki ağrılardan dolayı doktora gidiyor röntgen çekildiğinde göğüs kafesi çevresini iltihaplandığı ortaya çıkıyor, hiç sigara kullanmamış birisi aynı zamanda...
  6. KurtÇobanı

Vize Olayı ??

Arkadaşlar yakında motor alıcam netten satılık motorlara bakarken bir şey dikkatimi çekti,bir kaç ilanda vizesi şu zamana kadardır diye açıklama gördüm bu vize olayı nedir acaba öğrenelimde cehaletimizi giderelim ??

Yeni mesajlar