Arama sonuçlarınız

1. ISEPULTURAI

Race Choppers

Alıştıktan sonra oyun çok zevkli geliyor güzel bir oyun :) http://www.kraloyun.com/Oyun/Cekismeli_Motor_Yarisi
  2. ISEPULTURAI

Bu Tarz Kasklardan Nerde Bulabilirim

Vespa tarzı scooter kullananlar için olan bu gözlüklü kasklardan satan bir sitesi varmı.
  3. ISEPULTURAI

Koruyucu Ekipmanlar

Merhaba... 17 yaşındayım bu yaz 18 olucak bir kaç ay içinde Mondial 125 ZN Scooter alıcam siyah motoru almadan önce koruyucu ekipmanları alayım dedim kask (tam kask yarım değil) dizlik dirseklik mont (yazlık kışlık) ne marka önerirsiniz site falan verirseniz orayada bakabilirim Tekirdağ küçük...
  4. ISEPULTURAI

Referandum Anketi

........................................
  5. ISEPULTURAI

Mondial 125ZN Asya 125T

Arkadaşlar şunları öğrenmek istiyorum Asya motorda yedek parça sorunu yaşanır mı iki motor arasında fark varmı benim tercihim Mondial fakat Asya'ya yönelmemin sebebi Mondial'de bu motorun Sarı rengi olmaması sizce Mondialin Siyahımı Asyanın Sarısımı internetten bulduğum bir kaç resim...
  6. ISEPULTURAI

Süper Bir Şaka :)

http://video.mynet.com/eglendirmece/Doktor-mu-hemsire-mi/612043/86d44d7e9ebc6094523cc8c944759031
  7. ISEPULTURAI

TVS Scooty Pep+

Arkadaşlar bu motor hakkında beni bilgilendirirmisiniz + ve - yönleri nelerdir hiç aranızda kullanan oldumu sizce nasıl bir motor ve motorda bir sorun olduğu zmn yedek parça sorunuyla karşılaşırmıyım TVS pek yaygın bir marka değil bana bu konuda yardım edermisiniz sizce alsam mı ?
  8. ISEPULTURAI

Gir ve Sadece Marşı Dinle...!

http://www.tsk.tr/ Ülkemizin geçirdiği bu zor dönemlerde kanı deli akan deli adamların anlının açık dik yürümesinden hiçbir zmn şüphemiz yoktur bu marşı keşke şuan bütün Türkiye'ye dinletebilme şansımız olsa yaşasın Türk Ordusu Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti Amin...
  9. ISEPULTURAI

YouTube Hakkında...

Yaklaşık bir aydır YouTube ile ilgili bir sorun var YouTube'ye girmiyor sorun Dns ya da Mahkeme Kararı ile alakalı birşey değil son bir aydır YouTube'de kopmalar oluyor siteye bağlanıyor diyor fakat bağlanmıyor siz bu sorunu yaşıyormusunuz mesela forumda imzasında YouTube eklentisi olan birisi...
  10. ISEPULTURAI

Messenger Space Hakkında Yardım Lütfen

Msnden ben hiç kimseye arkadaşlık teklifi göndermedim fakat Spaceye giriyorum Arkadaşlarınız kısmında 1 kişi gözüküyor ben arkadaşlık göndermedim fakat orda gözüküyor ben onu silemiyorum her yeri karıştırdım ettim olmadı Spacedeki arkadaşlarınız bölümündeki kişileri nasıl silebilirim birisi...
  11. ISEPULTURAI

Sen Benim Kim Olduğumu Biliyormusun ?

Üniversitenin büyük amfisinde 800 kisinin katildigi bir imtihan... Süre iki saat... Profesör son derece sert ve sürenin esnetilmesine imkân yok. Cevaplari yetistiremeyen kaliyor. Bu yüzden bütün talebeler haril haril kâgit dolduruyorlar. Ama birisi agirdan gidiyor. Biraz düsünüyor biraz...
  12. ISEPULTURAI

Mondial 150 RF Ve Mondial 150 HS Arasında Kaldım

Öncelikle Hepinize Merhaba... Arkadaşlar ben 1 ay içinde Scooter motosiklet alıcam fkt kararsızım 17 yaşındayım daha önce mondial 150 rf kullandım fakat hiç zorlanmadım kullanırken bundan 2 sene önce 15 yaşında eniştemin mondial 150 hs'sine binmiştim mahalle arasında dengeyi sağlamakta...

Yeni mesajlar