Arama sonuçlarınız

1. XdreamX

Sıfır ayarında temiz Ramzey QM250

Askere gideceğimden ötürü motorumu satıyorum. Ayrıntılı bilgi için linki tıklayınız... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-qm-250-sifir-ayarinda-temiz-qm250-36203394/detay
  2. XdreamX

İstanbul'da Sis

İstanbul genelinde etkili olan sis yer yer görüş mesafesini 10 metrenin altına düşürdü. İstanbul genelinde etkili olan ve yer yer görüş mesafesini 10 metrenin altına düşüren yoğun sis bu sabah erken saatlerde trafiğe çıkan vatandaşları zorda bırakmaya devam ediyor. İstanbul'da trafiğe çıkacak...
  3. XdreamX

Ehliyet Sınavı soruları çalındı iddiası!!!

Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) sonra ehliyet sınavında da soru ve cevap anahtarlarının adaylara sızdığı iddiası gündeme damgasını vurdu. Güncelleme:24 Ekim 2010 12:06 Avcılar'da ehliyet sınavına giren Kasım T. isimli gencin yöntemi görevli öğretmenleri bile şaşırttı. 5 dakika içerisinde...
  4. XdreamX

Arka Fren Hakkında

QM250 kullanıyorum, arka fren kampana... 1 sene önce aldım, makina 5000 km de. fakat son 1000km dir arka frene bastığımda çok fena bir ses geliyor, biten balatalarınkinden daha şiddetli bir ses, ve gittikçe ısındıkça ses azalıyor. Nedeni ne olabilir ? Önerilerinizi bekliyorum

Yeni mesajlar