Arama sonuçlarınız

1. fast_driver

SATILIK DL650 V-STROM

Arkadaşlar hem sağlık hemde ailevi nedenlerden dolayı motorumu satma kararı aldım, ilgilenen arkadaşlar varsa motor başında pazarlığımızı yaparız http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-satilik-garaj-dl650-si-iki-tekerli-japon-tanki-145109854/detay/
  2. fast_driver

DL650 ye mini kamera montajı

Arkadaşlar yurt dışındayken almış olduğum araç kamerası bir işe yarasın istedim, ve DL'me bu kamerayı bağladım :P ilk önce enerji bağlantılarından başladım. kabloyu deponun altından kablo bağıyla güzelce sabitledim ki hoplamalarda zıplamalarda bir yerlere takılmasın ::gazla:: kabloyu...
  3. fast_driver

CANIM SIKILDI GEZİ ÖNERİSİ İSTİYORUM

Arkadaşlar uzun süreliğine yurt dışına çıkaçağımdan dolayı motorumla son günlerimi gezerek geçirmek istiyorum ama istanbulda Şile, Ağva, Kilyos, kartepe vs. gibi yerler haricinde gezecek yer bulamıyorum, yardımcı olun şu sıkıntılı motorcuya :)
  4. fast_driver

KIŞ NEDENİYLE MOTORU GARAJA ÇEKİYORUM

Arkadaşlar motoru kış nedeniyle uzun süreli garaja çekiyorum ayrıca şehir dışında olmam sebebiyle ilgilenmemde imkansız sizce akünün kutup başını söküp bırakayımmı ve bu yeterli olurmu. bi yerde okumuştum sanırım depo dolu olmazsa pas tutar diye yazmışlar ne kadar doğrudur. şimdiden...
  5. fast_driver

YENİ YILIN İLK MİNİ GEZİSİ ::gazla::

Arkadaşlar yeni yılın ilk mini gezisini gerçekleştirdim, hava soğukmuş yağmurluymuş demeden kardeşiminde uzunzamandan beri ilk defa evde olması sebebiyle atladık benim canavara güzel bir mini tur attık:queen: Güngörenden başlayan turumuz kemerburgazdan kilyosa oradanda otoyoldan güngörene...
  6. fast_driver

sym Wolf 250 için kısa spor manet önerileri

Arkadaşlar istanbulda avrupa yakasında oturuyorum fakat manet bulamadım :silent: aslında fazlada araştıramadım bana yardımcı olurmusunuz, hem teknik açıdan hemde görsel açıdan yardımlarınızı bekliyorum ::thanks:
  7. fast_driver

GT 250 R'a naket gidonu takmak

arkadaşlar slmlar uzun zamandır formda değildim malum askerlik vazifemizi yerine getirdik, başlıktanda belli olduğu gibi GT 250 R'ın gidonunu dik kullanım için değiştirmeyi düşünüyorum baya araştırdım ama comet'a ait gidonlara ne fiyat olarak nede yedek parça olarak ulaşamadım sanırım değiştirme...
  8. fast_driver

Satılık mondial 150 re

MOTORDA HİÇBİR SORUN YOK SADECE CBF 150 ALIP ŞEHİR TURLARINA CIKMAK İSTEDİĞİMDEN SATIYORUM http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-150-re-270-km-de-2010-trafik-cikisli-ciziksiz/detay YADA İLAN NO: 24277260
  9. fast_driver

270 kmde mondial 150 re 10 günlük

arkadaşlar cbr 125 r almak istedigim için satıyorum alalı 10 gün oldu bana gelişi 2200tl oldu 1850tle satıyorum cizik bile yok http://www.sahibinden.com/270_kmde_sidirdan_farksiz_10_gunluk-86WQQaXQQ24277605WQQpXQQdisplayitem
  10. fast_driver

İlk motorumu aladım arkadaşlar

arkadaşlar sonunda hayalıme mondial re150 ile başladım hatta 3 gun oldu ve 180 km yol bile yaptım
  11. fast_driver

150 re

150 RE bilgi lütfen arkadaşlar mondial 150 re kullanan varmı ve nasıl bır motordur sitede baktım ama kımsede yok galıba yada ben göremedım konusuda yok sanırım kullanan veya hakkında bılgı sahıbı varsa paylaşabilirmisiniz:)
  12. fast_driver

koruyucu kıyafet vs.

arkadaşlar koruyucu kyafet kask vs. ucuza nerden bulabılırım ist avrupa yakasında yardımcı olurmusunuz
  13. fast_driver

slm arkadaşlar

:wiinkk:arkadaşlar slm ben savaş cocuklugumun hayalını gercekleştirmek üzereyim ama pek bilgim yok ve param az mondialin 150 RE modeli hoşuma gitti ve onu almayı düşünüyorum sizce nasıldır:silent:. cevaplar için şimdiden teşekkürler