Arama sonuçlarınız

1. Alman_

Yeni plaka ve MTV hakkında ?

Merhabalar, 14 temmuzda motorumu bakıma Ataşehir'e götürmüştüm. Eve dönüş yolunu haremden sahil yolundan gitmeye karar verdim. Servis'e giderken benzin ışığı yanmak üzere idi. Servis çıkışı Hareme doğru giderken benzin ışığı yandı. Haremdeki opete kadar idare eder diye oraya kadar gittim...
  2. Alman_

Topcase Monokey vs Monolock hk.

2015 model Sym joymax sahibiyim. Topcase almak istiyorum fakat aklımı kurcalayan sorular var. Bilen bilir 250'lik motorum. Topcase almak isterken farklı bir kavramla tanıştım araştırma yaparken. Benim aklımda olan Givi 47 nn almak istiyordum. Taşıma kapasitesinin 10 kg olduğunu öğrendim. Taşıma...
  3. Alman_

Uzun yol yapmak istiyorum ...

Uzun yoldan kasdım : istanbul-bursa-çanakkale motorumu (cbf150) alalı 1 1.5 ay falan oldu... 680kmdeyim... Geçenlerde otobanda sürdüm rüzgar felaket sarsıyo (molla gürani viyadüğündeyken)... Benim düşüncem 1000 bakımana sokmak ve uzun yol için gerekli tüm bakımlarını yaptırmış olmayı...
  4. Alman_

2. Red Bull Flug Tag etkinliği çekimlerim ...

1- Etkinlik uyarısı ... 2- Genel Görünüm... 3- Rampa ... 4- Rampa şovu ... 5- Etkinlik Manzarası ... 6- Kamikaze adlı grup ... 7- Adını unuttuğğum bi grup 8- Denizi boylaması ... 9- ...... 10- ...... 11- ...... 12- ....... 13- Medya helikopteri (muhtemelen...
  5. Alman_

2009 Avrasya maratonu çekimlerim... İYİ SEYİRLER !! ;)

F11'e basıpda izlerseniz daha çok keyif alacağınızı umuyorum.... 1-İstanbul'un varoşları... 2-Uzun bacak... 3-Halk koşusu start... 4-Harbi maraton start :D 5-Genel görünüm ... üstten !! 6-Köprü ve insanlar... 7-TRT ve polisler... 8-Ön cepheden startlar... 9-Kaçıncı...
  6. Alman_

29 Ekim 2009 Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çekimlerim... İYİ SEYİRLER !! ;)

Cumhuriyet bayramı kutlamalarından çektiğim fotolar beğeninze, İYİ SEYİRLER !! 1- Boğaz ışıklandırması... 2-Her yer mavi... 3-Cumhuriyet çoşkusu doruklarda... 4-Fişşek patlaması... 5-Köprü altında ve üstündeki görüntüler... 6-Palmiye adını verdiğim çalışmam... 7-Cıvıl...

Yeni mesajlar