Arama sonuçlarınız

1. M

Güvenlik ve konfor peşinde

30 bin civarı km yapmış, 3 yıl kadar 650 cc enduro ve naked, 3 yıl kadar da 125 ve 250 cc scooter ve cross kullanmış bir motor sürücüsüyüm. Şu an 125 cc güzel bir motorum var. Yıllık kullanımımın yarıdan fazlası şehir içinde arabaların arasında falan geçiyor. Yaz döneminde de uzun turlar atmaya...
  2. M

satılık honda titan cg 125-izmir

sevgili forumdaşlar, 2005 model 23000km'de kırmızı titan satılıktır. fiyat 1700 tl. forumdaşlara küçük bir indirim yapılır :) http://www.sahibinden.com/ideal_sehir_ici_araci-14WQQaXQQ25313491WQQpXQQdisplayitem saygılar...
  3. M

Satılık cep tel:neonode N2 (dokunmatik)

Arkadaşlar malum motor merakına para dayanmıyor :) tertemiz, 2.tel olarak kısa süre kullanılmış çok keyifli, teknoloji meraklılarının ilgisini çekecek bir telefonu satışa çıkardım. isveç malıdır çin malı falan değildir...
  4. M

motor üstünde ilk gün...

öncelikle herkese merhaba. ismim ibrahim, 36 yaşındayım. izmir'de yaşıyorum. iki ay öncesine dek hayatında bir kez bile -artçı olarak bile- motor kullanmamış biriydim. donald duck ustanın söylediği gibi bir gün nasıl olduysa motor virüsü vücuduma girdi ve o andan itibaren kendimi gelip geçen...

Yeni mesajlar